geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Bunları yiyebiliyorsan yine iyi canım.Tostu yaptırıyordum kokusuna asla tahammül edemiyordum burnumu kapatıp öğüre öğüre yiyordum bazen geri çıkarıyor sinirden ağlıyodum.O zamanlar asla birdaha çocuk yapmam diyodum şimdi doğurmadan kardeş düşünmeye başladım,yani her şey unutuluyorr biraz dayan

Evet bak o açıdan şanslıymışsın. Burada içler acısı durum. Nereye baksam bir dolma bir tavuk

Hadi ya hoş orada zaten bizimki gibi erkenden bakılmıyormuş di mi?
Ayyy seni cok iyi anliyorum. 16 hafta boyunca tavuk kelimesinin t sini et in e sini duymak istemiyordum. Mantar, yumurta, sogan, aman yarabbim neydi o günler.... Bu arada evet cnm abd de toplamda 3 veya 4 kere ultrasona giriyorsun hamilelikte. Ben turkiyeye gelir gelmez ilk ultrasonumda cinsiyetini öğrenmiştim 15. Haftadaydim. Arkadasim da senin gibi 12 haftalik hamile su anda. Bulantilarinin bittigini söylüyor..cinsiyeti de haftaya ogreneceklermis. Velhasilkelam az kaldi cnm sık dişini. Ben mide bulantisindan 1y haftada kilo verip sonrasinda 30 kilo almış biriyom:)( ama şu an hepsini verdim hamile kaldigim günkü kilomdan 3 kilo fazlayim ) normalde bu kadar geveze degilim

Geçer Arkadaşım geçer dördüncü ayda geçiyor.Ben dört ay asla yemek yemedim meyve bir iki lokma yiyebiliyordunuz.serum alıyordum ara ara.kokulardan Tiksiniyorum başımı yataktan kaldıramıyorum.Doktorum bunların çok Kıymetli bulgular OLDUĞUNU söylemişti.az daha sabır.bir melek için herseye değer.Saglıkla;mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.

Sağol canım benim inşallah sağ salim sende bebeğini kucağına alıcaksın ve bu günleri anca biri sorarsa öyle hatırlicaksın benim gibi :) Sağlıcakla kal inşallah bir an önce geçer ve oburlaşmaya başlarsın :)

Seni üzmek istemem ama 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmedenki gece lavabo da sürekli çıkarıyodum sen düşün halimi doğumla gitti o bulantılar:) bende çektim sürekli hastanede yattım zaman geçmiyodu artık hayattan soğumuştum, hiç beslenemiyodum ama paşam sağlıklı bi şekilde maşallah 3230 gr dı şimdi 18 aylık bile olduk darısı sana inş ama uzun sürersede katlanıyosun yapacak bişey yok inş 16. Da geçer

9 ay cektim o bulantilari,kusmalari. Dogumda bile kustum. Malesef ben bi caresini bulamadm. Sadece kumlu yada toprakli üzüm pekmezleri satiliyo ondan almistm. Sabah uyanir uyanmaz tadina bakmadan 1 c.kasigi atiyodm agzima,hafifletiyodu. Allah yardmcin olsn. Bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok teşekkürler, senin de hayırlı olsun bebişin cnm. Ah ah ben de o günleri bir görebilsem... İnşallah ben de hatırlamam bu günleri... İnşallah cnm :)

Allah yardımcın olsun kardeş. .Zor valla çeken bilir bide kimisi inanmaz naz yapion sana hepsini yolasım geliyo

Aminnn... Evet kayınvalidem gelip ee anne olmak kolay mı diyor, sırıtıyor. 6 haftadır çekiyorum ve çok iyi biliyor durumumu. Geçen gün uğradı, çok kötüyüm bgn yine dedim. Aa neden ki diyor Bir de bunlarla uğraş...

Zencefil ya da kekik suyu içiyorlar ama hamilelikte faydasi ya da zararı olur mu bilmiyorum

Amin cnm amin. Yaşamayan gerçekten anlamıyor. Aynı beni anlatmışsın. Olmayacak şeyleri düşünüyordum ben de ilk başladığında. Sonra da nasıl bunları düşünürüm diyordum. Evett, bulantı yaşamayanlar şanslı gerçekten.

Aminnn...

Geçiyor şükürler olsun ki geçiyor daha ye i atlattım aynı durumu merak etme az kaldı

Benim doğurana kadar sürdü sadece 5 ve 6 aylar arası biraz iyiydim sonrası yine berbat. Bidaha asla yemek yiyemiycem diye üzülüyodum.. doktorum pembe minik çok kuvvetli bi bulantı hapı var adı yasak diye yazmıyorum.. o çok iyi gelmişti bana biraz olsun ferahlatıyodu.. doktorunuza söyleyin sizde elbet rahatlatıcak bi şey vericektir

sıkma canını geçer bugünlerde..onemsemedigi için anlamıyor seni boşver he de geç

İstersen 9 ay boyunca beslenme bebek senin vücudunda ki bütün vitaminleri sömürür yine beslenir :)

Bulantı kısa surede geçer inşallah.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun yavrunuzu.

Aman alsın alsın ben nasılsa sonra toparlarım :)

İnşallah, çok teşekkürler...

Anladım cnm, sanırım herkeste farklı oluyor. Evet, olmazsa ilaç değiştireceğim...

Tost makinesinin aparatlarını hergün yıkatıyorum anneme. Sadece bir markanın tost ekmeği var, illa o olacak. Ne yanacak, ne çiğ kalacak. İç malzemesi az olacak. Yani bu şartlarda olursa anca yiyorum. Çok zor biri oldum hamilelikte Evet bazen çıkartmamak için kendimi tutuyorum çünkü bu sefer de açlık var.

Ben de diyorum bu ilk ve son olsun diye bakalım unutacak mıyım bu günleri :)

Evet evet yemek adlarını sayıyorlar, şunu yer misin bunu yer misin. Susturuyorum herkesi, çok komik bir durum. Ya inanır mısın gündelik kullandığım bardaklarda su içemiyorum. Makinenin deterjan kokusunu alıyorum. Eşime makineye atılmayan bir takımım var misafirlik, onu indirttim. Dalga geçiyor saray bardağında su içiyor diye

Evet burada her hafta ultrason, iyi mi kötü mü bilemedim :)

Ayy darısı başıma, inşallah benim de geçer yaa...Hadi yaa bravo sana valla 30 kg az değil. Genelde direk kalıyor kadınlarda doğum kiloları. Yok ayol ne gevezeliği, sohbet ettik hihihi

Of off geçsin artık yaa. Aynen ben de öyleyim bütün gün yatıyorum... Evet sağlıklı hamileliklerde oluyormuş sanırım. Herşey onlar için tabi ki... Amin, çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…