- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Bunları yiyebiliyorsan yine iyi canım.Tostu yaptırıyordum kokusuna asla tahammül edemiyordum burnumu kapatıp öğüre öğüre yiyordum bazen geri çıkarıyor sinirden ağlıyodum.O zamanlar asla birdaha çocuk yapmam diyodum şimdi doğurmadan kardeş düşünmeye başladım,yani her şey unutuluyorr biraz dayanAyy çok zor yaa. Allah evladını bağışlasın canım...
Ben de zofer kullanıyorum. Çok çok az iyi geliyor.
Peki yeme içme durumun nasıldı hamilelikte? Ben sadece peynir ekmek yiyorum, tost yiyorum. Bu şekilde nasıl geçer, nasıl beslenir bebe?
Ayyy seni cok iyi anliyorum. 16 hafta boyunca tavuk kelimesinin t sini et in e sini duymak istemiyordum. Mantar, yumurta, sogan, aman yarabbim neydi o günler.... Bu arada evet cnm abd de toplamda 3 veya 4 kere ultrasona giriyorsun hamilelikte. Ben turkiyeye gelir gelmez ilk ultrasonumda cinsiyetini öğrenmiştim 15. Haftadaydim. Arkadasim da senin gibi 12 haftalik hamile su anda. Bulantilarinin bittigini söylüyor..cinsiyeti de haftaya ogreneceklermis. Velhasilkelam az kaldi cnm sık dişini. Ben mide bulantisindan 1y haftada kilo verip sonrasinda 30 kilo almış biriyom:)( ama şu an hepsini verdim hamile kaldigim günkü kilomdan 3 kilo fazlayim ) normalde bu kadar geveze degilimEvet bak o açıdan şanslıymışsın. Burada içler acısı durum. Nereye baksam bir dolma bir tavuk
Hadi ya hoş orada zaten bizimki gibi erkenden bakılmıyormuş di mi?
Sağol canım benim inşallah sağ salim sende bebeğini kucağına alıcaksın ve bu günleri anca biri sorarsa öyle hatırlicaksın benim gibi :) Sağlıcakla kal inşallah bir an önce geçer ve oburlaşmaya başlarsın :)İnşallah inşallah geçer ve beslenmeye başlarım bir an evvel. Ben de 4 kilo vermişimHamilelik yazılarında artık elbiseleriniz dar gelmeye başlar diyor benim kıyafetler bollaştı
Ey maşallah kuzum :) ben de şu an can atıyorum valla kilo almaya :) Allah bağışlasın yavrunu...
Seni üzmek istemem ama 42. Haftada doğum yaptım doğuma girmedenki gece lavabo da sürekli çıkarıyodum sen düşün halimi doğumla gitti o bulantılar:) bende çektim sürekli hastanede yattım zaman geçmiyodu artık hayattan soğumuştum, hiç beslenemiyodum ama paşam sağlıklı bi şekilde maşallah 3230 gr dı şimdi 18 aylık bile olduk darısı sana inş ama uzun sürersede katlanıyosun yapacak bişey yok inş 16. Da geçerArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Bebegın hayırlu olsun canım. 21. Haftamdayım. 17. Haftaya kadar sadece yesil elmayla, serumla beslendım. Kreker vb hiçbişey yiyemıyordum. Ve artık bundan sonra da yıyemem sanıyordum ama allahın hıkmetı, 4 hafta oncekı hallerımı hatırlamıyorum bile.hatta yemekler az koksa fena olmayacakkilo alıyorum durmadan. Bebegın o uc ay hatta 4 aya kadar dıyen drlar var, yediklerine ihtica yok. Hiiiiç üzülme, sana dusen gün saymak:) yuzde doksan sadece 4 haftan kaldı bu bulantıların bitmesime
Allah yardımcın olsun kardeş. .Zor valla çeken bilir bide kimisi inanmaz naz yapion sana hepsini yolasım geliyo
Ben 3bck ay sadece wc ye kalkabildim.günde enaz 6-7kere kustum.geçmicek gibi geliyo ama geçecek sabır.benim kafama öyle salak düşüncelere geldiki anlatamam okadar bozuldu pskolojim.yaşamayan bilemez asla.er yada geç bitiyor.yıpratıcı bi süreç bazı hamileler sanssız oluo malesef.ama Rabbim gücünü veriyor.selametle kavuşalım bebeklerimize inşAllah
Geçiyor şükürler olsun ki geçiyor daha ye i atlattım aynı durumu merak etme az kaldıArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Benim doğurana kadar sürdü sadece 5 ve 6 aylar arası biraz iyiydim sonrası yine berbat. Bidaha asla yemek yiyemiycem diye üzülüyodum.. doktorum pembe minik çok kuvvetli bi bulantı hapı var adı yasak diye yazmıyorum.. o çok iyi gelmişti bana biraz olsun ferahlatıyodu.. doktorunuza söyleyin sizde elbet rahatlatıcak bi şey vericektirArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
sıkma canını geçer bugünlerde..onemsemedigi için anlamıyor seni boşver he de geçAminnn... Evet kayınvalidem gelip ee anne olmak kolay mı diyor, sırıtıyor. 6 haftadır çekiyorum ve çok iyi biliyor durumumu. Geçen gün uğradı, çok kötüyüm bgn yine dedim. Aa neden ki diyorBir de bunlarla uğraş...
İstersen 9 ay boyunca beslenme bebek senin vücudunda ki bütün vitaminleri sömürür yine beslenir :)
Bulantı kısa surede geçer inşallah.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun yavrunuzu.
sıkma canını geçer bugünlerde..onemsemedigi için anlamıyor seni boşver he de geç
Benim doğurana kadar sürdü sadece 5 ve 6 aylar arası biraz iyiydim sonrası yine berbat. Bidaha asla yemek yiyemiycem diye üzülüyodum.. doktorum pembe minik çok kuvvetli bi bulantı hapı var adı yasak diye yazmıyorum.. o çok iyi gelmişti bana biraz olsun ferahlatıyodu.. doktorunuza söyleyin sizde elbet rahatlatıcak bi şey vericektir
Geçiyor şükürler olsun ki geçiyor daha ye i atlattım aynı durumu merak etme az kaldı
Bunları yiyebiliyorsan yine iyi canım.Tostu yaptırıyordum kokusuna asla tahammül edemiyordum burnumu kapatıp öğüre öğüre yiyordum bazen geri çıkarıyor sinirden ağlıyodum.O zamanlar asla birdaha çocuk yapmam diyodum şimdi doğurmadan kardeş düşünmeye başladım,yani her şey unutuluyorr biraz dayan
Ayyy seni cok iyi anliyorum. 16 hafta boyunca tavuk kelimesinin t sini et in e sini duymak istemiyordum. Mantar, yumurta, sogan, aman yarabbim neydi o günler.... Bu arada evet cnm abd de toplamda 3 veya 4 kere ultrasona giriyorsun hamilelikte. Ben turkiyeye gelir gelmez ilk ultrasonumda cinsiyetini öğrenmiştim 15. Haftadaydim. Arkadasim da senin gibi 12 haftalik hamile su anda. Bulantilarinin bittigini söylüyor..cinsiyeti de haftaya ogreneceklermis. Velhasilkelam az kaldi cnm sık dişini. Ben mide bulantisindan 1y haftada kilo verip sonrasinda 30 kilo almış biriyom:)( ama şu an hepsini verdim hamile kaldigim günkü kilomdan 3 kilo fazlayim ) normalde bu kadar geveze degilim
Geçer Arkadaşım geçer dördüncü ayda geçiyor.Ben dört ay asla yemek yemedim meyve bir iki lokma yiyebiliyordunuz.serum alıyordum ara ara.kokulardan Tiksiniyorum başımı yataktan kaldıramıyorum.Doktorum bunların çok Kıymetli bulgular OLDUĞUNU söylemişti.az daha sabır.bir melek için herseye değer.Saglıkla;mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?