geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Salatalık iyi geliyordu bana onu da deneyebilirsin. Hem sıvı ihtiyacına da yardımcı olur. Hepsi geçiyor inan bana. Şimdi kendi bulantılarımı hatırlamıyorum bile. 14. Haftaya kadar sürmüştü.

Aa onu da deneyeyim, normalde çok severim de hiç aklıma bile gelmedi.

Şu an gerçekten geçmeyecek gibi. Bulantısız ve normal yemek yediğim günlere şaşırıyorum. Hayat tarzı oldu bulantı :) Umarım benim de geçer. Çok sağol ilgin için...

17.haftaya kadar kustum,daha yeni hafifledi.inan insan bebeği falan unutuyor.pskolojim yerlebir olmuştu.inan bir yudum su içmeyip sadece elma ve serum yediğim haftalar oldu.bebek sağlıklı çok şükür.doktorum 5 aya kadar kusmalarda bebek etkilenmez dedi.ki ben vitaminleri bile içemedim.şükür herşey yolunda merak etme kesilince herşeyi unutuyosun..

Her iki gebeliğimde de 9 ay kustum
Hiper emesis ( aşırı bulantı kusma ) teşhisi ile aylarca hastene köşelerinde süründum
Ilk zamanlar ben ayakta kalayim diye serum verildi sonra da bebek için ( karnımda ölmesin diye )
Ancak ikisi de şükür ki normale yakın kilolarda doğdular
Bebek ilginç bir şekilde besleniyor onu merak etmeyin
Bu arada hiç kilo almadım hamileyken o da doğum sonrası iyi oluyo

Hahha :) ben hamileligimin ilk 15 haftasinda amerikadaydim. Orada ramazan hazirliklari rv de yemekler camlardan gelen yemek kokulari yoktu :) hiç bu acidan dusunmemistim megerse daha sansliymisim :) ama benim saglik sigortam yoktu yurtdisinda, hastaneye gidip serum bile alamadim hatta ilk 15 hafta hastane yüzü görmedim :)

Aynen aynen. Benim de psikolojim bitti. Camdan milletin balkonuna bakıyorum, ne güzel insanlar çamaşır yıkayabiliyor diye üzülüyorum kendime. Kafa iyice gitti yatmaktan.

Ben de su içemiyorum, vitaminleri düzensiz içiyorum. 5 aya kadarsa iyi o zaman. Ben buna çok takmıştım 3 ay dolunca çok şükür bebeğin iyi, maşallah bulantın da geçmiş. Allah bağışlasın. Darısı başıma...

Hic moral bozma canim, 3 ayda gecmiyorsa 9 ay surcek diye bisey yok, ben de 6. Haftada senin gibiydim, simdi 14. Haftadayim gunde 2 kez siddetli bulantim olur ama buna da cok sukur. Insallah seninde zamanla azalir bulantilarin

Ayy büyük geçmiş olsun canım. Çekmeyen bilemez bunu. İnsan bebeği mi düşünsün, kendini mi bilemiyor.
Gerçekten Allah yardım ediyor. Evet kilo açısından iyi :)

canım yaşadıklarını birebir yaşadım gerçekten berbat günlerdi hatırlamak dahi istemiyorum benim tam 3bcuk aylıkken bitmişti doktor bana kanser hastalarının kullandgı bi ilaç vermişti bulantiyi geçiren bitek o iyi gelmişti oda gece 11e kdr idare ediyordu beni

Evet bak o açıdan şanslıymışsın. Burada içler acısı durum. Nereye baksam bir dolma bir tavuk

Hadi ya hoş orada zaten bizimki gibi erkenden bakılmıyormuş di mi?

5 aylik hamileyim Beenimde 4 ay surdu arada hala bulantim oluyor hafifler yakinda psikolojik olarak gecmeze alistirmayin kendinizi insallah gecer

Hic moral bozma canim, 3 ayda gecmiyorsa 9 ay surcek diye bisey yok, ben de 6. Haftada senin gibiydim, simdi 14. Haftadayim gunde 2 kez siddetli bulantim olur ama buna da cok sukur. Insallah seninde zamanla azalir bulantilarin

Allahım inşallah canım inşallah. Ben az olmasına razıyım. Tüm gün sürmesi feci...

Felaket bir duygu gerçekten... Evet benim de o ilaç zofer ismi. Bana çok az iyi geliyor ve dediğin gibi belli bir saate kadar...

Bebegın hayırlu olsun canım. 21. Haftamdayım. 17. Haftaya kadar sadece yesil elmayla, serumla beslendım. Kreker vb hiçbişey yiyemıyordum. Ve artık bundan sonra da yıyemem sanıyordum ama allahın hıkmetı, 4 hafta oncekı hallerımı hatırlamıyorum bile.hatta yemekler az koksa fena olmayacak kilo alıyorum durmadan. Bebegın o uc ay hatta 4 aya kadar dıyen drlar var, yediklerine ihtica yok. Hiiiiç üzülme, sana dusen gün saymak:) yuzde doksan sadece 4 haftan kaldı bu bulantıların bitmesime

Ben 3bck ay sadece wc ye kalkabildim.günde enaz 6-7kere kustum.geçmicek gibi geliyo ama geçecek sabır.benim kafama öyle salak düşüncelere geldiki anlatamam okadar bozuldu pskolojim.yaşamayan bilemez asla.er yada geç bitiyor.yıpratıcı bi süreç bazı hamileler sanssız oluo malesef.ama Rabbim gücünü veriyor.selametle kavuşalım bebeklerimize inşAllah

İstersen 9 ay boyunca beslenme bebek senin vücudunda ki bütün vitaminleri sömürür yine beslenir :)

Bulantı kısa surede geçer inşallah.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun yavrunuzu.

Off inşallah geçer kızlaaar, sağolun Umarım 9 ay sürmez. Çeken herkese Allah yardım etsin...
Benım doktorum 8.haftadan sonra azalacagını soylemıstı gercektende azalmıstı.bebek haraketlenmeye basladıktan sonrada tamamen geciyor. Allah yardımcın olsn canım

Ben de o şekilde geçirdim canım.Sanki kemoterapi almış gibi töve tövbe böyle kanser gibiydim.Hem de çalışmak zorundaydım çok kötü günlerdi.Beni 5.ayımda bayaa azaldı bulantılarım.Şimdi 8 aylığım tamamen geçti de diyemem sabahları hala biraz biraz oluyor ama o günler gibi değil kesinlikle..
Bebeğim beslenemez diye korkma çünkü şu an senin yediğinden değil depolarından kullanıyor.6.ayından itibaren yedikleirn etkili olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…