geçmiyor günler :(

daha 6 gunum var, bize oyle dediler, ayin ikisinde belli olacak

neden o kadar sürüyor muş ki . Normalde 12 gün diye biliyorum en fazla .

kesınlıkle tavsıye etmıyorum kesınlıkle !!esımın de benım de tum moral sıfıra ındı..:( bır de ben bugun ruya gormustum burdakı tum kızlar toplanmıstık bırının evınde tatlılar yıyorduk ondan gaza geldım sanırım ya:)

Dilerim zamanı geldiğinde yaptırdığın testi görünce sevinç çığlıkları atarsın . Sakın moral bozma .

kesınlıkle tavsıye etmıyorum kesınlıkle !!esımın de benım de tum moral sıfıra ındı..:( bır de ben bugun ruya gormustum burdakı tum kızlar toplanmıstık bırının evınde tatlılar yıyorduk ondan gaza geldım sanırım ya:)

iyi olmuş!!! ben çok tatli severim, ,ama bu gunlerde goresim yok bile, sadece tuzlu yiyorum, turşu felan.....herkez seviniyor var oyleyse diyorlar, geçenlerde yaptigimzda tup bebek,ayni oyleydi,ama malesef tutpadiydi:(

iyi olmuş!!! ben çok tatli severim, ,ama bu gunlerde goresim yok bile, sadece tuzlu yiyorum, turşu felan.....herkez seviniyor var oyleyse diyorlar, geçenlerde yaptigimzda tup bebek,ayni oyleydi,ama malesef tutpadiydi:(

bu defa tutsun ınsallah :):) ısın komıgı burda yazıstıgımız kımseyı gormeden herkesın aynı ruyanın ıcınde bulusup tatlı yemesı:):) benım de gaze gelıp teste gıtmem sabahın köründe..tabı sonra işte somurtarak oturmus bır tıp:):)

neden o kadar sürüyor muş ki . Normalde 12 gün diye biliyorum en fazla .

o zaman 3 gun sonra yapiyim test bakali ne çikacak

canım bunun normal süreci 12 gündür diye biliyorum fakat senin özel bir durumun mu vardı süreyi uzatıyorlar anlamadım . bence sen test yapıp kendini sıkıntıya sokma derim zamanını bekle lütfen . neden sürenin bu kadar uzun olduğunu sordun mu peki ?

canım bunun normal süreci 12 gündür diye biliyorum fakat senin özel bir durumun mu vardı süreyi uzatıyorlar anlamadım . bence sen test yapıp kendini sıkıntıya sokma derim zamanını bekle lütfen . neden sürenin bu kadar uzun olduğunu sordun mu peki ?

bir ozel durumum yok, o gun transfer yaptiranlara herkeze oyle demişler... bu konuda benim de bilgim yok.... kalçam surekli uyuşüyor şok kotuyum :((((((((((((((( senin transfer oldu mu??

İstanbuldayım ben canım . ilk denememi İvi tüp bebekte yapmıştım .
ikinci denemem de Yeditepe ya da Acıbadem maslak diye düşünüyorum karar veremedim henüz :)

istambulda tup bebek fiyati nedir? acibadem çok pahallı oldugunu duydum.. bizim masraflarimiz genetik testlerle ve analizlarla 6000 tl givarinda

Back
X