Aldatılmak ne kadar büyük bi yıkım bilirim.. heleki aylarca yıllarca ayakta uyutulduysan kendini aptal gibi hissetmek de cabası oluyo galiba.. 8 ay aldatıldım(mışım), öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı hala hatırladıkça gözlerim dolar en çok da kendime öfkeleniyorum ben, nasıl anlayamadım diye.. Evli değildim o kişiyle, çocuğum da yoktu ama yaşadığım yıkım yine de çok büyük olmuştu, 1 yıla yakın süre kendime gelemedim,erkeklerden nefret falan bi kenara resmen tiksindim, değil hayatıma herhangi bi erkeğin girmesi, aklımın köşesinde hayatım boyunca böyle bi ihtimal olmayacağına da emindim.. Sonra eşim çıktı karşıma, bambaşka bi insan oldum.. 2.senemizde evlendik..3,5 yıldır da mutlu bi evliliğim var çok şükür.. Ben bile bu kadar ağır atlatmışken evli ve çocuklu olan sizi hiç düşünemiyorum bile ne zor günler geçirdiğinizi.. allah çok çok yardımcınız olsun.. Belli ki çok da güçlü bi kadınsınız arkanızı dönüp gidebilmişsiniz.. Bu bi süreç unutmayın, ama uzun,ama kısa bi süreç..bilin ki geçicek, acınızı yaşarken bile bi gün geçeceğini bilerek yaşayın lütfen.. Üzülmeyin, kötülük er veya geç kötü insanların karşısına çıkar.. şimdi mutlu görünebilirler ama onlar aslında hiç mutlu olamayacaklar.. siz onların seviyesine inmeyerek en asil ve doğru hareketi yapmışsınız bundan hiç pişman olmayın.. Evrene verdiğiniz tüm iyilikleri bi gün evren size geri verecek..