Benimde bat dündü ama olmadım. Kaç gündür kasık sancısı çekiyorum göğüs hassasiyeti hala devam. Mide bulantım oluyo ama geçen ayda öyle olmuştu adet olmuştum. İnsan çok umutlanıyor ama yine hüsraaaannn
aslında bu üzücü olayları yaşatmamak için tüm gereken testleri yapmaları gerekiyor üniversite hastaneleri gibi zaten kayıp başlı başına yıpratıcı öteki denemelerde kafanız nasıl rahat olabilir öncekileri düşününce
İnşallah amin canım. Kesinlikle öyle yap canım.Ne güzel kardeşiniz bebeğini almış kucagina. Rabbim isteyen herkese bebek versin sevindirsin insAllah. Bende bir dahaki tedavimde iğne ve coraspin birlikte kullanacam. Çok okudum nette araştırdım kan pıhtılaşmasi sorunu olanlara hem coraspin hemde iğneyi birlikte veriyorlarmış.
Hosbulduk.2,5yildir cocuk istiyoruz olmuyor.bende pcos var .esimin de degerleri dusuktu .ameliyat olali 7ay oldu.tam da yukselmemis hala.bu ay yumurta catlatma ignesi oldum .kismet bekliyorum.ama umudum cok da yokMerhabalar hoşgeldin. Ne zamandır istiyorsunuz. Bir sıkıntınız var mı. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırız
Hosbulduk.Hoşgeldin Bu mübarek aylarda herkesin kalbindekinin gerçekleşmesini diliyorum çok istediğimiz ve kıymetini bildiğimiz için en iyi anneler bizler olucaz
Hosbulduk.2,5yildir cocuk istiyoruz olmuyor.bende pcos var .esimin de degerleri dusuktu .ameliyat olali 7ay oldu.tam da yukselmemis hala.bu ay yumurta catlatma ignesi oldum .kismet bekliyorum.ama umudum cok da yok
Gerçekten çok sinir bozucu. Me diyeyim umarım benimle beraber herkes aynı durumu yaşar ama gebe kalır inşaallahAy geçen regl döneminde bende birebir aynısını yaşadım. 2. Günün akşamı kırmızıyı gördümvallahi artık belirtilere takılmıcam ya sonra sinirlerin bozuluyor. Umarım sen görmezsin
Çok güzel bir yazı olmuş keyifle ve onaylayarak okudumOkuldan öğretmen arkadaşım 10 yıldır tedavi görmüş birçok yöntem denemiş bebek hiç tutunmamış düşmüş geçen yıl dedi ki son embriyolar var 5 yıl doldu ya yeniden deneyeceğim ya bırakacağım her şeyi. Ben de içime doğuyor son kez dene dedim. Gitti son kez tüp bebek yaptı aylarca iğne ilaç derken bebeği ekimde doğdu. O kadar stres yapmış ki bebek günlerce ağlamış yorgunluktan bitkindi. Tarlada doğum yapan annelerden sıkıntıdan gebe kalamayan annelere dönüştük. Tabi ki olur da doğurursak bebekler doğdukları günden huzursuz mutsuz ... Işte ihtiyacımız olan şey güven huzur inanç. Benim annem 6 çocuk doğurmuş 10 yılda 2 ablam 2 çocuğu ancak tedaviyle doğurabildi ama ben o aşamaya bile gelemedim. Eğitimli kadınlar mükemmeliyetçi olmanın bedelini en küçük şeyi bile elde etmek için çaba harcamak zorunda kalarak ödüyor. Bence 2020 bizim için kadınlığımızla barışma yılı olsun gerisi de inşallah peşinden gelsin
İlk ablam evlendiğinde annem 36 yaşındaydı ben 33 oldum daha birinci çocuk yok ortada işte bu bir dramdırÇok güzel bir yazı olmuş keyifle ve onaylayarak okudum
Ben de 32İlk ablam evlendiğinde annem 36 yaşındaydı ben 33 oldum daha birinci çocuk yok ortada işte bu bir dramdır
Bende ımprly kullanmıştım ve arı sütü 3 ayKızlar hiç araştırdiniz mı bilmiyorum ama bazı vitamin takviyeleri q10 haricinde DHEA ve C vitaminleri de kadın üreme sağlığı üzerinde etkili imiş hatta q10 ile DHEA birlikte kullanilsin deniyor tüp bebek sürecinde olan kadınlara,daha neler öğrenicem acaba
Benim de esim keciboynuzu kuru ameliyatdan sonra 3ay kullandi.simdi ilac da iciyor.Eşimde ameliyat oldu. Onunda düşüktü. Şimdi keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Baya faydası oldu. Tavsiye ederim. Sıkma canını demek zamanı var demekki
Hayırlısı olsun ama bu bebeler genç olduğunda annesi nene yaşında olacak ya ☺Ben de 32yaşa çok da takılmamak lazım çok sevdiğim bir ablam 40 yaşında şu an sağlıklı bir hamilelik yaşıyor Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda da bizlere
Eşim kullanıyor ama test yaptırmadığımız için faydası oldu mu bilemiyoruzKızlar hepinize selam aranızda eşi ya da kendisi çakşır suyu kullanan olumlu ya da olumsuz sonuç alan var mi?
Her şeyin hayırlısı canımHayırlısı olsun ama bu bebeler genç olduğunda annesi nene yaşında olacak ya ☺
Benim idolüm Ajda Pekkan zaten ☺ Şaka bir yana şu bebek stresi olmasa kimse 33 olduğuma inanmıyor bu uşak doğmadan yaşlanırdı beniHer şeyin hayırlısı canımAma şimdiki anneler çok bakımlı ya hiç çaktırmıyorlar yaşını falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?