Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız. Yumurtlama günüm yaklaşıyor. Değerlendirme zamanı geldi. Ay inş bu sefet tutar inş bekleyenlerin hepsi güzel haberler alır. Artık heyecanlı bekleyişlerimiz olsun

Ay geçen regl döneminde bende birebir aynısını yaşadım. 2. Günün akşamı kırmızıyı gördüm vallahi artık belirtilere takılmıcam ya sonra sinirlerin bozuluyor. Umarım sen görmezsin

kesinlikle canım olması gereken o ama malesefbazı doktorlar önemsemiyor. Tabiki kardeşim diken üstünde geçirdi hep hamileliklerini hep bir kaybetme korkusu.

İnşallah amin canım. Kesinlikle öyle yap canım.

Merhabalar hoşgeldin. Ne zamandır istiyorsunuz. Bir sıkıntınız var mı. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırız
Hosbulduk.2,5yildir cocuk istiyoruz olmuyor.bende pcos var .esimin de degerleri dusuktu .ameliyat olali 7ay oldu.tam da yukselmemis hala.bu ay yumurta catlatma ignesi oldum .kismet bekliyorum.ama umudum cok da yok

Hosbulduk.2,5yildir cocuk istiyoruz olmuyor.bende pcos var .esimin de degerleri dusuktu .ameliyat olali 7ay oldu.tam da yukselmemis hala.bu ay yumurta catlatma ignesi oldum .kismet bekliyorum.ama umudum cok da yok

Eşimde ameliyat oldu. Onunda düşüktü. Şimdi keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Baya faydası oldu. Tavsiye ederim. Sıkma canını demek zamanı var demekki

Ay geçen regl döneminde bende birebir aynısını yaşadım. 2. Günün akşamı kırmızıyı gördüm vallahi artık belirtilere takılmıcam ya sonra sinirlerin bozuluyor. Umarım sen görmezsin
Gerçekten çok sinir bozucu. Me diyeyim umarım benimle beraber herkes aynı durumu yaşar ama gebe kalır inşaallah

Çok güzel bir yazı olmuş keyifle ve onaylayarak okudum

Kızlar hiç araştırdiniz mı bilmiyorum ama bazı vitamin takviyeleri q10 haricinde DHEA ve C vitaminleri de kadın üreme sağlığı üzerinde etkili imiş hatta q10 ile DHEA birlikte kullanilsin deniyor tüp bebek sürecinde olan kadınlara,daha neler öğrenicem acaba

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-17-22-21-29.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2020-04-17-22-23-20.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2020-04-17-22-23-20.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 18
İlk ablam evlendiğinde annem 36 yaşındaydı ben 33 oldum daha birinci çocuk yok ortada işte bu bir dramdır
Ben de 32 yaşa çok da takılmamak lazım çok sevdiğim bir ablam 40 yaşında şu an sağlıklı bir hamilelik yaşıyor Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda da bizlere

Kızlar hepinize selam aranızda eşi ya da kendisi çakşır suyu kullanan olumlu ya da olumsuz sonuç alan var mi?

Bende ımprly kullanmıştım ve arı sütü 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…