- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
Aaa evt solgarı tavsiye ediyorlarmış ama içeriği aynı olmasına rağmen pahalı deniyorTam olarak buna başladım,eşim Solgar almak için gitmiş ancak eczacı bunu tavsiye etmiş zaten güveniyoruz kendisine almış gelmişNature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 60 Kapsül - Koenzim Q10 (Coq-10)
Nature's Supreme Coenzyme Q10 100 Mg 60 Kapsül Vitaminler.com'da! Koenzim q10 takviyesi fiyatı ve içeriği hakkında bilgi alabilir, ücretsiz kargo ile ürünü satın alabilirsiniz.m.vitaminler.com
Yani eczacı da Solgar gereksiz pahali bu ürün de çok kaliteli falan demiş,biz de bir şans verdik Solgar isim yapmış bir marka olduğu için iyi olduğu düşünülüyor ama muadilleri de var artık benceAaa evt solgarı tavsiye ediyorlarmış ama içeriği aynı olmasına rağmen pahalı deniyor
Aynen bn de öyle düşünüyorum gereksiz pahalı bn de araştırdım yorumlarda da aynısını diyorlar trendyolda da satılıyor aldınız marka acaba güvenilir olur mu orijinal ürün deniyorYani eczacı da Solgar gereksiz pahali bu ürün de çok kaliteli falan demiş,biz de bir şans verdik Solgar isim yapmış bir marka olduğu için iyi olduğu düşünülüyor ama muadilleri de var artık bence
Bence Trendyol orijinal ürün ibaresi koyduysa öyledir,orda uygunsa ordan alın bence çünkü belki birkaç şişe kullanmak durumundayizdirAynen bn de öyle düşünüyorum gereksiz pahalı bn de araştırdım yorumlarda da aynısını diyorlar trendyolda da satılıyor aldınız marka acaba güvenilir olur mu orijinal ürün deniyor
60 kapsül 100 mg 99 TL normal gibi. solgar 236 TL çok pahalı geldi banaBence Trendyol orijinal ürün ibaresi koyduysa öyledir,orda uygunsa ordan alın bence çünkü belki birkaç şişe kullanmak durumundayizdir
Çok pahalı yurtdışında falan böyle değil bunların fiyatları ama dolar almış başını gitmişken malesef böyle,benim kullandığım markanin da dışı Türk içi Japon60 kapsül 100 mg 99 TL normal gibi. solgar 236 TL çok pahalı geldi bana
Canım bende solgarınkini kullanıyorum doktor tavsiyesi ayrıca solgar piyasadaki markalara göre başarısı ve içerindeki maddeler daha fazlaymı dedi doktorun söylemi Biraz pahalı ama içerisinde çok fazla varQ10 hangi marka iyi acaba araştırdınız mı bn de kullanmayı düşünüyorum da
Hadi bakalım inşallah vardır ya hamilesindirBugün benim bat günüm kizlar ama olmadım inşallah olmam normalde de gecikiyor bı kaç gün pko var bende ama her ay olurum kaşık ağrım çok var bide karnimda batmalar var yatarken hareket ettikçe bı iki gün adet sancısı gibi oldu ama hala olmadı inşallah vardır bebeğimin derdime derman olur gülüşü bana güneş olur inşallah hepimize Allah hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun Allah büyük sabrın sonu selamettir inşallah...Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBen 4 Nisan'da 4. transferimi yaptırıp 2 gün önce negatif sonuç aldım
Bence kendinizde böyle ilginç belirtiler aramayın çünkü hiç belli olmuyor. Her hamilelik çok farklı belirtiler gösterir. Günün geçtiyse test yaparsan çıkar çıkmazsa zaten hamile değilsindir. Boşuna kafayı meşgul etmeye gerek yok.Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Hamilelikte veya hamilelik belirtisi olarak ellerimde vücudumda damarlarım çok belirginleşti özellikle ellerimin üzeri damarlarım ortada bildiğiniz. Böyle bi belirti yapabilir mi hamilelik gecikmem de var ama önceki seferde de gecikmiştim zaten.
Yok canım sert tepki değil ama insan test yapmadan kendinde okadar çok belirti arıyorki benimde başıma geldi en güzeli test yapıp kurtulmak diyorum yoksa başka birley yok. Gerisi çin işgencesi gibi oldu olacak olmayacak vs... üstelik adetinde geçmiş beklemenede gerek yok nacizane fikrim tabiHahaha neden bu kadar sert tepki
Günaydın ovülasyon testi yapıyorum 12 yi geçirmedenGünaydın kızlar nasılsınız ses verin bakalım
Aaa hadi bakalım yakaladınmı yumurtlamayı canımGünaydın ovülasyon testi yapıyorum 12 yi geçirmeden
yaklaştı galibaAaa hadi bakalım yakaladınmı yumurtlamayı canım
Evet yarın ve ertesi günü olacak büyük ihtimalle benim tetistlerden bu en çok güvendiğim test bu marka...hadi bakalım inşallah uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?