Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim idolüm Ajda Pekkan zaten ☺ Şaka bir yana şu bebek stresi olmasa kimse 33 olduğuma inanmıyor bu uşak doğmadan yaşlanırdı beni
Valla ben Mart ayında 13 haftalık düşük yaptım 13 yıl yaşlandım resmen saçlarımda beyazlar çıktı inanırım doğrusu

Valla ben Mart ayında 13 haftalık düşük yaptım 13 yıl yaşlandım resmen saçlarımda beyazlar çıktı inanırım doğrusu
Başın sağolsun canım acıların da sevinçlerin de izleri kalıyor işte en son doktor randevumda doktor son hastanın ultrason görüntüsünü gösterdi hazır değilim diye kürtaj için gelen birine aitti isteyenin olmuyor işte istemeyen de hamile kalıyor ama aldırıyor dedi Keşke benim annem sen olsaydın diyen pek çok çocuk tanıdım ama demek ki hâlâ hazır değilim ki nasip olmuyor evvelâ can sağlığı sonra canan...

Allah isteyen herkese versin Evet önce sağlık çok haklısın. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var ne yaparsak yapalım kaderi değiştirmek elimizde değil. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Bende katılabilirmiyim

Kızlar merhaba bir şey soracagım. Geçen ay klomen ve duphaston kullandim ama tutmadı. Doktorum dozu artirarak devam edecegiz dedi fakat virüsten dolayı hastaneye gitmedim. (C life macun kullaniyorum bu ay.) Ancak rahim duvarim ince oldugundan doktor duphaston vermek istiyordu şimdi doktora gidemedigimden eczaneden alsam olur mu. Reçetesiz satıyorlar mi?yumurtlama sonrasi kullanmak için

Internette duphastonun fiyati yaziyor ama recetesiz satarlar mi emin olamadim. Pazartesi almayi düşünüyordum.

Kızlar hepinize selam aranızda eşi ya da kendisi çakşır suyu kullanan olumlu ya da olumsuz sonuç alan var mi?
Ben yeni başladım işte zarar verir eğer hamile kalırsam diye adetimden 3-4 gün önce bıraktım önceki adetim biter bitmez başlamıştım eşimle birlikte ama adetim gecikti zannetmiyorum hamilelik olacağını çünkü önceki ay da gecikmiştim henüz içtiğimden bir şey anlamadım

Anladım cevabınız için çok teşekkürler umarım işe yarar

Ben henüz kullanmıyorum şu an sadece araştırma yapıyorum Ama kullansam sabahları aç karna yarım su bardağı çakşırla yarım su bardağı su karıştırıp içmeyi düşünüyorum

kızlar akıl verin reglim bittği zaman uzayan akıntı oldu 3 yada 4 gün sonra kuruluk oldu bi kaç gün şimdi iki gündür yine başladı beyaz akıntı yumurtlama o zaman mı şimdi mi oluyor

Hayırlı akşamlar kısçeler nerelerdesiniz bat günü gelen yaklaşanlar varmı gelişme falan

3 ü gelişmiş 4-5 tane de normal var demişti en son gittiğimde klomen kullanmıştım

Q10 hangi marka iyi acaba araştırdınız mı bn de kullanmayı düşünüyorum da

İyi akşamlar benimde adetime iki gün var kasıklarımda ve belimde agrılae basladı ayaklarımada kadar iniyo 5 gündür de var yanlız gögüslerimde hic bi bekirtim yok adet zamanı da olmaz yani hissetmem birde bugun kahve rengi akıntı ve bi arada pembemsi ye döndü acaba bu ay gene umut yokmu diye düşünüyorm

Q10 hangi marka iyi acaba araştırdınız mı bn de kullanmayı düşünüyorum da
Tam olarak buna başladım,eşim Solgar almak için gitmiş ancak eczacı bunu tavsiye etmiş zaten güveniyoruz kendisine almış gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…