Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim bakalım hergün iki iğne vurdurmaya başladım inşallah geçecek benimde bebişim olacakSen nasılsın yiğenlerimiz nasıllarmış bakalım

Canım ben tek olduğum için sahura kalkmıyorum malesef iftar yemeyi allah ne verdiyse ardından çay tatlı falan bu kadar ama oruç tuttuğundan beri farkettim
himm cnm fazla aç kaldığın için oluyordu belki de sahur yapmayı dene bı iki lokma en azından faydası olur belki benim artık hamilelikten oluyor bu haftalarda mide yanması çok zor
Sağol canım benim bakalım hergün iki iğne vurdurmaya başladım inşallah geçecek benimde bebişim olacakSen nasılsın yiğenlerimiz nasıllarmış bakalım
insAllah cnm Rabbim şifa versin bı an önce iyiyim şükür cnm bugün bı posta oğlumun evdeki kıyafetlerini yıkadım ablasindan olabilecek ortak renklerden kıyafetler zıbın tulum falan deminde kızımla bı banyo yaptık odaisna gitti o yatmaya bende yatakta oturdm kaldm yorgunluk çöktü

Çok geçmiş olsun canım dikkat et oruç mide rahatsızlığı varsa malesef böyle yapabiliyor
Çok sağol canım benim Yok şükür bi rahatsızlığım yok olsun idare edicez artık allah herkesin orucunu kabul etsin sızlandığımdan değilde çok olunca artık

Doğru söylüyorsun aslında olabilir hem tek olduğum için hemde iftardan sonra tıkamıyorum artık sahurada yiyemiyorum evet benim gebeliktede çok olmuştu miğde yanması geçer inşallah ya

Ohhh mis gibi olmuş prenses paşamızında kıyafetleri hazır kendiside sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelir inşallahcanım daha neolsun iki afacanla uğraşmışsın ben bir tane olursa nasıl bakarım diye düşünürkene senin maşallahın var

Çok sağol canım benim Yok şükür bi rahatsızlığım yok olsun idare edicez artık allah herkesin orucunu kabul etsin sızlandığımdan değilde çok olunca artık
Amin canım benim senin orucunuda Allah kabul etsin sahurda yemene içmene dikkat et mutlaka

Kızlar bize elektrik bu ay 537 tl geldi sanki fabrika işletiyoruz bu nedir ya bu ay evde kalın dediler giydirdiler.iki kişilik bir aile ne kadar harcayabilirki

ya cnm benim sen çok daha atik bı anne olursun eminim onlar enerji veriyor zaten sağlıkla gelsin de insAllah
Kızlar bize elektrik bu ay 537 tl geldi sanki fabrika işletiyoruz bu nedir ya bu ay evde kalın dediler giydirdiler.iki kişilik bir aile ne kadar harcayabilirki
Annaooowww o ne kız insanın içi dışı ne varsa yanar ha faturayi gorunce

Anladım cnm. Benim eşimle görümcem de aynı araları zaten hic yakın olmadi. Ben sin son görümcemi 8 9 ay önce gördüm eşim de 6 ay once görüştü zaten görüşmüyoruz sadece sosyal medyadan görüyorum ondan da etkileniyorum işte..

Canım eşimle hala şoku atamadık üzerimizden anlamış değilim
vala atılacak gibi değil normalde ne geliyordu faturanız itiraz edin cnm o ne öyle
sizde aynıymışsinz boşver göz ardı et vala daha olmadı ben WhatsApptan falan herşeyimi gizledim irtibat sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…