Allah razı olsun canım benim amin cümlemizin inşallah Bugün biraz fazlada yoruldum ama boğazıma doğru yanıyorDikkati mideden başka bir yöne çekmeye çalış istersen canim,Allah kabul etsin
Oruç tutuğumdan beri oldu ya inşallah geçer sağol canımAman o çok zor oluyor ya geçer insAllah
Sahurda ne yiyorsun cnm acaba yediklerinden kaynaklı mi kiOruç tutuğumdan beri oldu ya inşallah geçer sağol canım
Canım ben tek olduğum için sahura kalkmıyorum malesef iftar yemeyi allah ne verdiyse ardından çay tatlı falan bu kadar ama oruç tuttuğundan beri farkettimSahurda ne yiyorsun cnm acaba yediklerinden kaynaklı mi ki
Sağol canım benim bakalım hergün iki iğne vurdurmaya başladım inşallah geçecek benimde bebişim olacakMrblar kızlar @Narin99 cnm tebrik etmis mıydım hatrlamiyorm Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsin insAllah
Sakinkal cnm enfeksiyon varmış insAllah kısa zmnda atlatrsin ilaçlarını düzenli kullan insAllah önce iyi olup sağlıkla hamile kalacaksın
burcusami cnm takma hiç gorumceni lütfen düşüncesiz insan hep var ona göre davran en iyisi vala benimde elti ben henüz hamile değilken sanki bı o hamiel gibi havalardaydi irtibatı kesmekte buldum çareyi insan olanla görüşülür Aybush tekrar hg cnm gitme artık bı yere dovecez topikcek kızlar kacirdgm başka bişey var mı nasılsınz araları tam okuyamadm
Heyyy maşallah canım ya devamı gelir Allahın izniyleKızlar tekrar kan testi yaptırdım ilki 156 2 gün sonra 401,75 çıktı
Bencede var canım fazla damlatmışsın olsun çizgi çıkmazdı yarın yenile bakalım testiniAyy hadi inşallah hayırlısı.. heyecan yaptım fazla damlattimyarın sabah yenileyim testi
Çok geçmiş olsun canım dikkat et oruç mide rahatsızlığı varsa malesef böyle yapabiliyorKızlar miğdem çok yanıyor ya oruçluyum bide mahvetti beni
himm cnm fazla aç kaldığın için oluyordu belki de sahur yapmayı dene bı iki lokma en azından faydası olur belki benim artık hamilelikten oluyor bu haftalarda mide yanması çok zorCanım ben tek olduğum için sahura kalkmıyorum malesef iftar yemeyi allah ne verdiyse ardından çay tatlı falan bu kadar ama oruç tuttuğundan beri farkettim
insAllah cnm Rabbim şifa versin bı an önceSağol canım benim bakalım hergün iki iğne vurdurmaya başladım inşallah geçecek benimde bebişim olacakSen nasılsın yiğenlerimiz nasıllarmış bakalım
Çok sağol canım benim Yok şükür bi rahatsızlığım yok olsun idare edicez artık allah herkesin orucunu kabul etsin sızlandığımdan değilde çok olunca artıkÇok geçmiş olsun canım dikkat et oruç mide rahatsızlığı varsa malesef böyle yapabiliyor
Doğru söylüyorsun aslında olabilir hem tek olduğum için hemde iftardan sonra tıkamıyorum artık sahurada yiyemiyorum evet benim gebeliktede çok olmuştu miğde yanması geçer inşallah yahimm cnm fazla aç kaldığın için oluyordu belki de sahur yapmayı dene bı iki lokma en azından faydası olur belki benim artık hamilelikten oluyor bu haftalarda mide yanması çok zor
insAllah cnm Rabbim şifa versin bı an önce ☺ iyiyim şükür cnm bugün bı posta oğlumun evdeki kıyafetlerini yıkadım ablasindan olabilecek ortak renklerden kıyafetler zıbın tulum falan deminde kızımla bı banyo yaptık odaisna gitti o yatmaya bende yatakta oturdm kaldm yorgunluk çöktü
İnşallah yenileyip atacağım yarınBencede var canım fazla damlatmışsın olsun çizgi çıkmazdı yarın yenile bakalım testini
Ohhh mis gibi olmuş prenses paşamızında kıyafetleri hazır kendiside sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelir inşallahhimm cnm fazla aç kaldığın için oluyordu belki de sahur yapmayı dene bı iki lokma en azından faydası olur belki benim artık hamilelikten oluyor bu haftalarda mide yanması çok zor
insAllah cnm Rabbim şifa versin bı an önce ☺ iyiyim şükür cnm bugün bı posta oğlumun evdeki kıyafetlerini yıkadım ablasindan olabilecek ortak renklerden kıyafetler zıbın tulum falan deminde kızımla bı banyo yaptık odaisna gitti o yatmaya bende yatakta oturdm kaldm yorgunluk çöktü
Amin canım benim senin orucunuda Allah kabul etsin sahurda yemene içmene dikkat et mutlakaÇok sağol canım benim Yok şükür bi rahatsızlığım yok olsun idare edicez artık allah herkesin orucunu kabul etsin sızlandığımdan değilde çok olunca artık
Sağol balım dikkat ederimAmin canım benim senin orucunuda Allah kabul etsin sahurda yemene içmene dikkat et mutlaka
ya cnm benim sen çok daha atik bı anne olursun eminim onlar enerji veriyor zaten sağlıkla gelsin de insAllahOhhh mis gibi olmuş prenses paşamızında kıyafetleri hazır kendiside sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gelir inşallahcanım daha neolsun iki afacanla uğraşmışsın ben bir tane olursa nasıl bakarım diye düşünürkene senin maşallahın var
Annaooowww o ne kız insanın içi dışı ne varsa yanar ha faturayi gorunceKızlar bize elektrik bu ay 537 tl geldi sanki fabrika işletiyoruz bu nedir ya bu ay evde kalın dediler giydirdiler.iki kişilik bir aile ne kadar harcayabilirki
Canım eşimle hala şoku atamadık üzerimizden anlamış değilimya cnm benim sen çok daha atik bı anne olursun eminim onlar enerji veriyor zaten sağlıkla gelsin de insAllah
Annaooowww o ne kız insanın içi dışı ne varsa yanar ha faturayi gorunce
Anladım cnm. Benim eşimle görümcem de aynı araları zaten hic yakın olmadi. Ben sin son görümcemi 8 9 ay önce gördüm eşim de 6 ay once görüştü zaten görüşmüyoruz sadece sosyal medyadan görüyorum ondan da etkileniyorum işte..Vala cnm eşimle kardeşi arasında zaten bağ çok yok menfaat ilişkisi hep tartışma olur biraraya gelince şu bir bı buçuk aydir da zaten virüs yüzünden görüşmüyoruz evden çıkmıyoruz diye fazlaca benciller aile olarak kaynım eltim kayinpederim bende mesafe koymakta buldum çareyi çok şeyler var hep alttan aldım ama artık doldum taştım hakettiler bana göre eşimde beni haklı görüyor görüşmek isteemdigimde çok üstelemez
vala atılacak gibi değil normalde ne geliyordu faturanız itiraz edin cnm o ne öyleCanım eşimle hala şoku atamadık üzerimizden anlamış değilim
sizde aynıymışsinz boşver göz ardı et vala daha olmadı ben WhatsApptan falan herşeyimi gizledim irtibat sıfırAnladım cnm. Benim eşimle görümcem de aynı araları zaten hic yakın olmadi. Ben sin son görümcemi 8 9 ay önce gördüm eşim de 6 ay once görüştü zaten görüşmüyoruz sadece sosyal medyadan görüyorum ondan da etkileniyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?