Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat geçip yeni bat vermeyenleri listeden çıkardım ki düzenli olsun. Yanlış anlayıp alınmayın lütfen yeni bat verirseniz hemen eklerim

Kafanı dağıtıp başka işlerle meşgul olman lazım kuzum hiç beklemediğin an gelir diyor herkes. Öyle de oluyor çoğunlukla

Doktora gidecek misin yoksa bekleyecek misin?
Bugün de olmadım. Eğer yarın alıyorlarsa bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bi tanıdık haber verecek. Kan almıyorlarsa bir sorum mu var diye pazartesi gideceğim doktora.

Bugün de olmadım. Eğer yarın alıyorlarsa bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bi tanıdık haber verecek. Kan almıyorlarsa bir sorum mu var diye pazartesi gideceğim doktora.
Hadi inşallah dilediğin gerçekleşsin

Ovülasyonla takip ediyormusun canım?
Hayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?

Elde değil malesef. Zaten negatifi görürsem ekstra üzülmeyeceğim yüzde 99 negatif beklediğim için :) belirsizlikten kurtulmak istiyorum
Korkmazsan daha iyi olur. Beynine Gebelik sinyali gönder, olmuyor demek yok Rabbimin izni ile olacak de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…