Bugün de olmadım. Eğer yarın alıyorlarsa bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bi tanıdık haber verecek. Kan almıyorlarsa bir sorum mu var diye pazartesi gideceğim doktora.Kafanı dağıtıp başka işlerle meşgul olman lazım kuzum hiç beklemediğin an gelir diyor herkes. Öyle de oluyor çoğunlukla
Doktora gidecek misin yoksa bekleyecek misin?
Evet test negatif. Hala regl olmadım daİnsallah canımmm insallah♥ Yaptın mı test ?
Hadi inşallah dilediğin gerçekleşsinBugün de olmadım. Eğer yarın alıyorlarsa bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bi tanıdık haber verecek. Kan almıyorlarsa bir sorum mu var diye pazartesi gideceğim doktora.
Eğer gebelik olsaydı bu kadar gecikmeye çıkardı. Ben sonuçta sıfırı görüp bilinçaltıma regl olmalısın mesajını vermek için gideceğim aslındaHadi inşallah dilediğin gerçekleşsin
Kuzummm inşallah geç döllenmedir inşallahBugün de olmadım. Eğer yarın alıyorlarsa bi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum bi tanıdık haber verecek. Kan almıyorlarsa bir sorum mu var diye pazartesi gideceğim doktora.
Elimizden geldiğince düzenledik inşallah tablonun en sağındaki kısım heeep dolarYeni tablo çok cıxxx olmuş ellerinize sağlık
Tabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?Kuzummm inşallah geç döllenmedir inşallah
İnşallah elleriniz dert görmesin güzel insanlarElimizden geldiğince düzenledik inşallah tablonun en sağındaki kısım heeep dolar
İhtimali var var umutsuz olma değilsen de üzülme lütfenTabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?
Ovülasyonla takip ediyormusun canım?Tabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?
Elerine sağlık aybuşum kuşumGeldim canımın içisi ellerine sağlık Allah razı olsun,
Elde değil malesef. Zaten negatifi görürsem ekstra üzülmeyeceğim yüzde 99 negatif beklediğim için :) belirsizlikten kurtulmak istiyorumİhtimali var var umutsuz olma değilsen de üzülme lütfen
Hayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?Ovülasyonla takip ediyormusun canım?
Korkmazsan daha iyi olur. Beynine Gebelik sinyali gönder, olmuyor demek yok Rabbimin izni ile olacak de.Elde değil malesef. Zaten negatifi görürsem ekstra üzülmeyeceğim yüzde 99 negatif beklediğim için :) belirsizlikten kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?