Bu ayda bizimki tüm işlemlerden sonra kaçacak delik arıyor kendini odaya kapattı oyun oynuyorBen benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorum
Kahkaha attım yaa.. Resmen kaçacak delik aratrırıyoruzBu ayda bizimki tüm işlemlerden sonra kaçacak delik arıyor kendini odaya kapattı oyun oynuyor
Dur kesinlikle kullanmalıyım bende biraz macera hiçte fene olmaz huhuBen benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorum
Kahkaha attım yaa.. Resmen kaçacak delik aratrırıyoruz
Birlikte bi el tavla oynayın kızBenim ki ya tarlada ya kahve de ben biliyordum. Kahveler kapandı çok iyi oldu
Telefonda 101 okey oynuyoruz beraberBirlikte bi el tavla oynayın kız
Biz de oynuyoruz valla ama benimki çok hile yapıyor bana su getir diyor gidiyorum bi basıyorum taşları değiştiriyor ama iki kişi de keyifli olmuyor oynamasıTelefonda 101 okey oynuyoruz beraber
Bizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falanBiz de oynuyoruz valla ama benimki çok hile yapıyor bana su getir diyor gidiyorum bi basıyorum taşları değiştiriyor ama iki kişi de keyifli olmuyor oynaması
He o daha kolay hem hilece yapmıyorBizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falan
Ben bi ara internetili olanı indirdim bi iki oynadım benimki gördü kıskandı geri sildimBizimkisi İnternetsiz 101 tek kişilik Ben taş çekiyorum o taş diziyor falan
canım benim bı prensesim var prensim de geliyor insAllah nickim biraz yanıltıyor tabiOlsun nasılsa inşallah bir prenses doğacak ayvaya çokta gerek yok☺
Hb cnmFit mutlu anne kuzum hoşgeldin ❤
Aynen daha iyi. Online oyun hiç sevmiyorum o sekilde hiç paylaşım olmuyorHe o daha kolay hem hilece yapmıyor
Sağol bebeğim sanada hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar kızlar
Hayırlı sahurlar canım hoş geldinHayırlı sahurlar kızlar
kk da vakti geçirip sahuru hazırlamayı unutmam insAllahSağol bebeğim sanada hayırlı sahurlar
Hb cnmHayırlı sahurlar canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?