Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko varmı sende? Pko varsa etkisi olabilir tabiki, yumurtayı hızlı büyütüyor klomen.

Canım klomen kullandığımda tam zamanında gelmişti hatta 2 kere regl oldum resmen 1 ay içinde ve 1 ped bile dolmadı hatta tekrar yapışıklık oldu dedim

Tabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?
Olabilir belki sonradan da yumurta gelişti farketmedin. Her iki ihtimal de olabilir kuzum. Tabii ki kendini ikisine de hazırla ama azcık da umut.olsun ennn kötü önümüzdeki ay için olsun

Umutsuzluk yok Allaha Tevekkül edicez.. En Karanlık Günlerimizde Ona sığınıcaz. Her Karanlık gece nin Aydınlık Sabahı vardır...
Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallah

Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallah
Ben Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..
Rabbim Dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki neymiş
Rabbim Verecekki biz istiyoruz

Ben Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..
Rabbim Dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki neymiş
Rabbim Verecekki biz istiyoruz ❤
Amin yüce rabbim duy kulunu kabul et duasını Katılıyorum kesinlikle onun hikmetinden sual olmaz

Birde Dikkatli olun Testeredişli aslan pencesi ni benim gibi çok kaçırmayım Sonu fenaa oluyor
Hayıt otu çayını da yumurtlama olunca bırakın net bilgi çünkü ostrojeni baskılayabilir düzene sokuyor ama bazı hormonları da baskılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…