Pko varmı sende? Pko varsa etkisi olabilir tabiki, yumurtayı hızlı büyütüyor klomen.Hayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?
Evet çok tatlış olduYa çok tatliş olmuş bayıldım özellikle o bi prens prenses oyyy mıncıklayasım geldi ya
Canımsın ♥
Valla allah razı olsun bebişinin bal parmaklarını kokulu kokulu öpeceği günleri olsun inşallahEvet çok tatlış oldu ❤ o bal parmakları dokununca
Ağzına kaşıkla vurcam haaElde değil malesef. Zaten negatifi görürsem ekstra üzülmeyeceğim yüzde 99 negatif beklediğim için :) belirsizlikten kurtulmak istiyorum
Canım klomen kullandığımda tam zamanında gelmişti hatta 2 kere regl oldum resmen 1 ay içinde ve 1 ped bile dolmadı hatta tekrar yapışıklık oldu dedimHayır en başlarda takip etmiştim adet takvimindeki günle aynı zamanda pik yapmıştı, ağrılardan hissediyorum da zaten ne zaman yumurtlama olduğunun. Son 4 ay yumurta takibi yaptırmıştım. Mart ayında devam edemedim. Klomeni bırakmanın bir etkisi mi acaba gecikme?
Olabilir belki sonradan da yumurta gelişti farketmedin. Her iki ihtimal de olabilir kuzum. Tabii ki kendini ikisine de hazırla ama azcık da umut.olsun ennn kötü önümüzdeki ay için olsunTabii ki bu dileğe inşallah diyeceğim ama adetim düzenli, yumurtlama günlerimi bile hissediyorum. Yine de geç döllenme olabilir mi ki?
Güzel anne adaylarıİnşallah elleriniz dert görmesin güzel insanlar
Allah razı olsun rabbimin hazinesi büyüktür bizden bi evladı esirgemez biz yeterki doğru şekilde istemesini bilelimHepinize gelsin....
Allah rahatlık versin canımBana müsade, hepinize hayırlı geceler, bereketli sahurlar
Müsade senin kuzum öpücük atıyorum yakalaBana müsade, hepinize hayırlı geceler, bereketli sahurlar
Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallahUmutsuzluk yok Allaha Tevekkül edicez.. En Karanlık Günlerimizde Ona sığınıcaz. Her Karanlık gece nin Aydınlık Sabahı vardır...
Ben Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..Allah'a hamdu senalar olsun o ki insanı kan pıhtısından yarattı bizede mucizemizi nasip edecektir inşallah
Amin yüce rabbim duy kulunu kabul et duasınıBen Rabbime inanıyorum Allahım Peygamber efendimizin Ahlakından Evladlar nasip etsin..
Rabbim Dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki neymiş
Rabbim Verecekki biz istiyoruz ❤
Hayıt otu çayını da yumurtlama olunca bırakın net bilgi çünkü ostrojeni baskılayabilir düzene sokuyor ama bazı hormonları da baskılıyorBirde Dikkatli olun Testeredişli aslan pencesi ni benim gibi çok kaçırmayım Sonu fenaa oluyor
Ben benim adamı biskolata erkeği gibi görünüyorumHayıt otu çayını da yumurtlama olunca bırakın net bilgi çünkü ostrojeni baskılayabilir düzene sokuyor ama bazı hormonları da baskılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?