Ben verdim etki etmediŞaka bir yana kiloları verin etkisi var hamile kalmak için
Kesinlikle eşimde çok zayıf ve hep böyle kal diyo ama anlamıyorlar bu öylesine bişey değilZayıflar kilolu sever bana koru diyo kilonu boşarım diyo doktor kilo ver diyo tüp bebiş yapmam diyo bana bana tehdit üzerine tehditAybush bunlara dalmadım sana mı dalıcam
Hikayeni bilmiyorum da hsg çektirdin miBen verdim etki etmedi
Kesinlikle eşimde çok zayıf ve hep böyle kal diyo ama anlamıyorlar bu öylesine bişey değil
Evet açıklar...Hikayeni bilmiyorum da hsg çektirdin mi
Ya kiloluda kıskanıyor onu napcan enazindan zayıflıyayımda daha çok kıskansın hıhBence eşin seni kıskanıyor zayıflarsan bütün gözlerin sende olacağını düşünüyor
Tüp bebek denedin miEvet açıklar...
O zaman çatlar diyim sana etrafında 4 dönerYa kiloluda kıskanıyor onu napcan enazindan zayıflıyayımda daha çok kıskansın hıh
Aşılama da yaptırmadım tüp bebekte. Doktorlar gerek görmedi hiç...Tüp bebek denedin mi
Ben de yapmadım ama böyle giderse yapıcaz gibi görünüyorAşılama da yaptırmadım tüp bebekte. Doktorlar gerek görmedi hiç...
Herkeste olmuyor işteGöbeğini erit hemen gebe kalırsın dediler
Tüm testlerde yapılmıştır o zamanAşılama da yaptırmadım tüp bebekte. Doktorlar gerek görmedi hiç...
Dur kız daha 30 um.. Korkutma benşTüm testlerde yapılmıştır o zaman
Ama bence dene amh düşüyor zamanla
35 yaşa bile direk tüp bebişe alıyorlar açık olsada
Tüp bebek cee eeeee korktun muDur kız daha 30 um.. Korkutma benş
Canım değerin normal bence sıkıntı yok insülin direnci daha farklı sanki ismi hbA1c olarak değil de açlik glikoz×insülin÷405 olarak hesaplanıyorFit mutlu anne forumda ararken denk geldim. Sana bir şey sormak istiyorum canım. Ben iki gün önce hormon testi yaptırdım genel. Ve hbA1c değerim 5.4 çıktı. Sınır 5.7 imiş. Henüz doktorla görüşmedim ama internetten araştırdığım kadarıyla bende insülin direnci mi var acaba ve gebeliğe engel bir durum bu sanırım
İnşallah hiç gerek kalmadan nasip olsun meleğin sana allahım aminTüp bebek cee eeeee korktun mu
Tavsiyem yap geç kalma
madem istiyorsun
Ben 1 kere denedim corona bitince yine denicem 3.de de olmazsa direk evlatlık 39 a kadar 3 hakkım varmış kullanırım o arada da 5 yıllık evlilik şartım dolar
Sonuçta yanında uyarı var diyabet sınırı diye bi de aynı şey kolesterol de var. 28 yaşındayım hiç haberim yok bunlardanCanım değerin normal bence sıkıntı yok insülin direnci daha farklı sanki ismi hbA1c olarak değil de açlik glikoz×insülin÷405 olarak hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?