Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zayıflar kilolu sever bana koru diyo kilonu boşarım diyo doktor kilo ver diyo tüp bebiş yapmam diyo bana bana tehdit üzerine tehdit Aybush bunlara dalmadım sana mı dalıcam
Kesinlikle eşimde çok zayıf ve hep böyle kal diyo ama anlamıyorlar bu öylesine bişey değil

Aşılama da yaptırmadım tüp bebekte. Doktorlar gerek görmedi hiç...
Tüm testlerde yapılmıştır o zaman
Ama bence dene amh düşüyor zamanla
35 yaşa bile direk tüp bebişe alıyorlar açık olsada

Dur kız daha 30 um.. Korkutma benş
Tüp bebek cee eeeee korktun mu
Tavsiyem yap geç kalma
madem istiyorsun
Ben 1 kere denedim corona bitince yine denicem 3.de de olmazsa direk evlatlık 39 a kadar 3 hakkım varmış kullanırım o arada da 5 yıllık evlilik şartım dolar

Canım değerin normal bence sıkıntı yok insülin direnci daha farklı sanki ismi hbA1c olarak değil de açlik glikoz×insülin÷405 olarak hesaplanıyor

İnşallah hiç gerek kalmadan nasip olsun meleğin sana allahım amin

Canım değerin normal bence sıkıntı yok insülin direnci daha farklı sanki ismi hbA1c olarak değil de açlik glikoz×insülin÷405 olarak hesaplanıyor
Sonuçta yanında uyarı var diyabet sınırı diye bi de aynı şey kolesterol de var. 28 yaşındayım hiç haberim yok bunlardan Senin bir yorumunda gördüm 5.7lerdeydi benim yazmışsın ona istinaden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…