Olur Allah'ın izniyle kuzum umudunu kaybetme hiçbir zamanEvet hayattaki tek şansım o benim beni çocuk konusunda etrafımda ki laf anlamaların dedi koşuların içinden çekip çıkarıyor l konuda kimseyi konuşturmaz sağolsun ama ben oda mutlu olsun istiyorum tek hayali kız çocuğu sağlıklı bi kız çocuğum olsun başak bişey istemem diyor
Ben çoooook su içiyorum eşim diyo inek bile senden az su içiyodur diyo bana bana bana biberineKalsiyum agırlıklı beslencen. Kalsiyum eksikliği olanlar su içse kilo alır.
Nayırrrr o konularda hassas davranıyorum eziklik yaşar sonraAbow sen adamı korkuttun yoksa
Doğru söylüyorsun ramazan bitsin dipçik gibi kız olucamSaat 6 dan sonra yeme ayda 3 kilo garanti ve kalıcı şaka yapmıyorum
Nazik ponciksin ozamanNayırrrr o konularda hassas davranıyorum eziklik yaşar sonra
Orucu bozarken su iç çorba iç 10 dk bekle.. Doydugunu hissedeceksinDoğru söylüyorsun ramazan bitsin dipçik gibi kız olucam
Yok çok şükür hep nasip kısmet diyoruz inşallah nasip olucak kısmetimiz inanıyorum elhamdülillahOlur Allah'ın izniyle kuzum umudunu kaybetme hiçbir zaman
Ahahahhaa eşimde bana ponçik der yüzüm sevimli ama kuvvet o biçimNazik ponciksin ozaman
Ben şu içince doyduğumu değil çatladığımı hisediyorumOrucu bozarken su iç çorba iç 10 dk bekle.. Doydugunu hissedeceksin
Oyyy senin yanında saygı durusu bana Bi vursan duvara yapısırımAhahahhaa eşimde bana ponçik der yüzüm sevimli ama kuvvet o biçim
İç iç.. Bol sıvı demek yag yakımı demek. Gerçi ben kilo verdim midemi yok ettimde ne oldu gene aynıBen şu içince doyduğumu değil çatladığımı hisediyorum
Yaaa ne güzel
Bayana el kalkmaz aslaaaaOyyy senin yanında saygı durusu bana Bi vursan duvara yapısırım
Hep bu adam beni şimanlattıİç iç.. Bol sıvı demek yag yakımı demek. Gerçi ben kilo verdim midemi yok ettimde ne oldu gene aynı
Sen kendin ile mutlu isen sorun yok...Hep bu adam beni şimanlattıgetirme diyorum bu zararlı yiyecekleri kendime hakim olamıyorum diyorum ye ye diyor tombulum sen böyle güzelsin diyor ama ben istemiyoruuuuuuuuum
Zayıflar kilolu sever bana koru diyo kilonu boşarım diyo doktor kilo ver diyo tüp bebiş yapmam diyo bana bana tehdit üzerine tehditHep bu adam beni şimanlattıgetirme diyorum bu zararlı yiyecekleri kendime hakim olamıyorum diyorum ye ye diyor tombulum sen böyle güzelsin diyor ama ben istemiyoruuuuuuuuum
Eşinde amma abartmış.. Sen doktoru dinleZayıflar kilolu sever bana koru diyo kilonu boşarım diyo doktor kilo ver diyo tüp bebiş yapmam diyo bana bana tehdit üzerine tehditAybush bunlara dalmadım sana mı dalıcam
Çok şükür orantılı kilom var ama vermek istiyorum mutlu değilim doktoruma da sordum oda gebeliğe engel değil diyor birazda ondan şimdi rahat davranıyorum ama vericem vermem lazımSen kendin ile mutlu isen sorun yok...
Hep bu adam beni şimanlattıgetirme diyorum bu zararlı yiyecekleri kendime hakim olamıyorum diyorum ye ye diyor tombulum sen böyle güzelsin diyor ama ben istemiyoruuuuuuuuum
Şaka bir yana kiloları verin etkisi var hamile kalmak içinSen kendin ile mutlu isen sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?