Olurda kendiliğinden bebek ugurlu gelirse işler iyi giderse var içimde kurtarıcam 1 kız çocuğu oralardanİnşallah hiç gerek kalmadan nasip olsun meleğin sana allahım amin♥
Allah gönlüne göre versin inşallahOlurda ugurlu gelirse işler iyi giderse var içimde kurtarıcam 1 kız çocuğu oralardan
Bakalım şu corona yı atlatırsak Gidicem Dr bakalımTüp bebek cee eeeee korktun mu
Tavsiyem yap geç kalma
madem istiyorsun
Ben 1 kere denedim corona bitince yine denicem 3.de de olmazsa direk evlatlık 39 a kadar 3 hakkım varmış kullanırım o arada da 5 yıllık evlilik şartım dolar
Ben de bir sonraki reglimde gidicem doktora tüp bebek için. Ama herhangi bir doktor merkez vs araştırmadım. Neye göre başlıcam hiç bilmiyorumTüp bebek cee eeeee korktun mu
Tavsiyem yap geç kalma
madem istiyorsun
Ben 1 kere denedim corona bitince yine denicem 3.de de olmazsa direk evlatlık 39 a kadar 3 hakkım varmış kullanırım o arada da 5 yıllık evlilik şartım dolar
Bende alırım benim için sorun olmaz.Tüp bebek cee eeeee korktun mu
Tavsiyem yap geç kalma
madem istiyorsun
Senin dediğin insülin direnciyle alakalı değil canım benimki farklı başka bence şimdi e-nabızdan baktım benim hep %5.3 çıkmış normal değerler arasındaSonuçta yanında uyarı var diyabet sınırı diye bi de aynı şey kolesterol de var. 28 yaşındayım hiç haberim yok bunlardanSenin bir yorumunda gördüm 5.7lerdeydi benim yazmışsın ona istinaden sormak istedim
Ben üniversite hastanesine gidiyorum 3 hak veriyo tedavinin üçte ikisini karşışıyor yaş sınırı 39Ben de bir sonraki reglimde gidicem doktora tüp bebek için. Ama herhangi bir doktor merkez vs araştırmadım. Neye göre başlıcam hiç bilmiyorum
Anladım canım o zaman sakin kalarak doktor yorumunu beklemeliyimSenin dediğin insülin direnciyle alakalı değil canım benimki farklı başka bence şimdi e-nabızdan baktım benim hep %5.3 çıkmış normal değerler arasında
Sende pko varmı?Test sonucum kızlar daha önce paylaşmıştım bide siz bakın
prolaktin yüksek canım biraz onun dışında güzel bence senin değerlerin spermiogram testinden anlamıyorumTest sonucum kızlar daha önce paylaşmıştım bide siz bakın
Kesinlikle bende güzel sonucun sıkıntı edilecek bişey yokAnladım canım o zaman sakin kalarak doktor yorumunu beklemeliyimTeşekkür ederim
Yok canımSende pko varmı?
Teşekkür ederim canımprolaktin yüksek canım biraz onun dışında güzel bence senin değerlerin spermiogram testinden anlamıyorum
Kesinlikle bende güzel sonucun sıkıntı edilecek bişey yokRiva ederim canım
Prolaktin yüksek biraz. Onu dengelemek için dediklerimi içYok canım
Bu hayıt aklıma yattı denicem bu testi gebe olmadan önce yapmıştım doktor baktı herşey normal dediTesteredişli aslan pencesi iç 3 ay sonra ara ver 1 hafta Hayıt iç?
Tamam kuzum deniycem mutlakaProlaktin yüksek biraz. Onu dengelemek için dediklerimi iç
Faydası var zararı yok emin ol...Bu hayıt aklıma yattı denicem bu testi gebe olmadan önce yapmıştım doktor baktı herşey normal dedi
Süt bezi hormonu yüksekSende pko varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?