Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
venusmercan canım nette şöyle yazıyor bak bence telaş etme değerin normal aralıkta
HbA1C değerleri hangi aralıklarda olmalıdır?
Diyabet hastalığı bulunmayan sağlıklı bireylerde kan HbA1C düzeyinin %4,7 ile %5,6 arasında olması beklenir. Hemoglobin A1C düzeyinin %5,7 ile %6,4 aralığında bir değerde tespit edilmesi durumunda genellikle prediyabet olarak da adlandırılan gizli şeker durumu söz konusudur.

Bakalım şu corona yı atlatırsak Gidicem Dr bakalım

Ben de bir sonraki reglimde gidicem doktora tüp bebek için. Ama herhangi bir doktor merkez vs araştırmadım. Neye göre başlıcam hiç bilmiyorum

Bende alırım benim için sorun olmaz.

Senin dediğin insülin direnciyle alakalı değil canım benimki farklı başka bence şimdi e-nabızdan baktım benim hep %5.3 çıkmış normal değerler arasında

Ben de bir sonraki reglimde gidicem doktora tüp bebek için. Ama herhangi bir doktor merkez vs araştırmadım. Neye göre başlıcam hiç bilmiyorum
Ben üniversite hastanesine gidiyorum 3 hak veriyo tedavinin üçte ikisini karşışıyor yaş sınırı 39

Testeredişli aslan pencesi iç 3 ay sonra ara ver 1 hafta Hayıt iç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…