- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Selam canımKızlar selamlar,benim 4 yaş canavarı okula gitmiyor olunca evde oyun arkadaşı olarak beni tayin etti girip 2 dakka bakamiyorum kimler nasılmış diye
Bir de şu var,Hayit çayı içiyorum iftardan sonra ama midemi kötü ediyor ekşitiyor acitiyor sanki Arifoğlundan aldım güvenilir olsun diye ama,bunu kullanıp da benzer şikayeti olan var mı aranızda,bir de yumurtlama günüm geçti içmeye devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım sizce
Bal koyup iç ama yumurtlama gördüysen bırak görevi bu kadar onunKızlar selamlar,benim 4 yaş canavarı okula gitmiyor olunca evde oyun arkadaşı olarak beni tayin etti girip 2 dakka bakamiyorum kimler nasılmış diye
Bir de şu var,Hayit çayı içiyorum iftardan sonra ama midemi kötü ediyor ekşitiyor acitiyor sanki Arifoğlundan aldım güvenilir olsun diye ama,bunu kullanıp da benzer şikayeti olan var mı aranızda,bir de yumurtlama günüm geçti içmeye devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım sizce
Hormonal dengesizlik canım,az östrojen sağlar da e2 yükselir belki diye içiyorum,hayit suyu da varmış evet ona geçeyim madem gelecek ay çünkü gerçekten mide ülseri oldum saniyorum her akşamSelam canımHayıt çayını ne amaçla içiyorsun hormonal herhangi bir sıkıntın var mı? Çay yerine suyunu deneyebilirsin çok rahatsız ettiyse
Bu akşamdan itibaren icmiim öyleyse zaten çekincelerim vardı bebek falan olursa sıkıntı yaratır mı diye,yalnız onun etkisi mi bilmiyorum ama sonrasında yumurtalarımı hisseder gibi oluyorum,sanırım etkili bişiBal koyup iç ama yumurtlama gördüysen bırak görevi bu kadar onun
Anladım canım o zaman suyunu deneyebilirsin, yumurtlama olduğunda bırak sonraki ay yine başla birkaç ay düzenli iç amaHormonal dengesizlik canım,az östrojen sağlar da e2 yükselir belki diye içiyorum,hayit suyu da varmış evet ona geçeyim madem gelecek ay çünkü gerçekten mide ülseri oldum saniyorum her akşam
Aynen dolgunluk hissi yaratıyorBu akşamdan itibaren icmiim öyleyse zaten çekincelerim vardı bebek falan olursa sıkıntı yaratır mı diye,yalnız onun etkisi mi bilmiyorum ama sonrasında yumurtalarımı hisseder gibi oluyorum,sanırım etkili bişi
İnşallah canım,böyle şeyler düzenlilik istiyor kullanıp da olumlu sonuç alanları okudukça umutlaniyorum benim fsh da 13 gelecek ay bir şekilde baktiricam tekrar bir sürü vitamin çay vs kullanıyorum ya düşmustur ya yükselmiştir artıkAnladım canım o zaman suyunu deneyebilirsin, yumurtlama olduğunda bırak sonraki ay yine başla birkaç ay düzenli iç amaşifa olur inşallah
Merhabaa polip yok Allaha şükür. Bugün de pembeden daha koyulaştı. Adet kanı rengi gibi ama sümük gibi değil akışkan. İç çamaşırını lekeleyecek kadar da değil.Mümkün polip değilse bebektir
İnşallah adet değildir canım yerlesmedir canımMerhabaa polip yok Allaha şükür. Bugün de pembeden daha koyulaştı. Adet kanı rengi gibi ama sümük gibi değil akışkan. İç çamaşırını lekeleyecek kadar da değil.
Ama karnım da ağrıyoen son 9 nisanda oldum adet için de çok erken. Bilemedim.
İnşallah canımİnşallah adet değildir canım yerlesmedir canım
O zaman pozitif düşünüyoruz inşallah kalbinden geçenin belirtisidirMerhabaa polip yok Allaha şükür. Bugün de pembeden daha koyulaştı. Adet kanı rengi gibi ama sümük gibi değil akışkan. İç çamaşırını lekeleyecek kadar da değil.
Ama karnım da ağrıyoen son 9 nisanda oldum adet için de çok erken. Bilemedim.
O zaman pozitif düşünüyoruz inşallah kalbinden geçenin belirtisidir
öylemi tmm cnm çok tşk ederim önce doktora görünücemm ona göre alıcam takviye.Q10 destekleyici vitamin folikasidi ayrıca kullanman gerekiyor canım yerine geçmez
Yakındır canım koyulaşma var hayırlısı olsun inşallahKızlar ovulasyon testine göre pik günene varmı daha bide arı bal polen macunu kullanan varmı
Canim pik e birkac gun kalmis gibi görünüyor,muhtemelen 14.gün yumurtlamış olacaksinKızlar ovulasyon testine göre pik günene varmı daha bide arı bal polen macunu kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?