Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar,benim 4 yaş canavarı okula gitmiyor olunca evde oyun arkadaşı olarak beni tayin etti girip 2 dakka bakamiyorum kimler nasılmış diye
Bir de şu var,Hayit çayı içiyorum iftardan sonra ama midemi kötü ediyor ekşitiyor acitiyor sanki Arifoğlundan aldım güvenilir olsun diye ama,bunu kullanıp da benzer şikayeti olan var mı aranızda,bir de yumurtlama günüm geçti içmeye devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım sizce

Selam canım Hayıt çayını ne amaçla içiyorsun hormonal herhangi bir sıkıntın var mı? Çay yerine suyunu deneyebilirsin çok rahatsız ettiyse

Bal koyup iç ama yumurtlama gördüysen bırak görevi bu kadar onun

Selam canım Hayıt çayını ne amaçla içiyorsun hormonal herhangi bir sıkıntın var mı? Çay yerine suyunu deneyebilirsin çok rahatsız ettiyse
Hormonal dengesizlik canım,az östrojen sağlar da e2 yükselir belki diye içiyorum,hayit suyu da varmış evet ona geçeyim madem gelecek ay çünkü gerçekten mide ülseri oldum saniyorum her akşam

Hormonal dengesizlik canım,az östrojen sağlar da e2 yükselir belki diye içiyorum,hayit suyu da varmış evet ona geçeyim madem gelecek ay çünkü gerçekten mide ülseri oldum saniyorum her akşam
Anladım canım o zaman suyunu deneyebilirsin, yumurtlama olduğunda bırak sonraki ay yine başla birkaç ay düzenli iç ama şifa olur inşallah

Aynen dolgunluk hissi yaratıyor

Anladım canım o zaman suyunu deneyebilirsin, yumurtlama olduğunda bırak sonraki ay yine başla birkaç ay düzenli iç ama şifa olur inşallah
İnşallah canım,böyle şeyler düzenlilik istiyor kullanıp da olumlu sonuç alanları okudukça umutlaniyorum benim fsh da 13 gelecek ay bir şekilde baktiricam tekrar bir sürü vitamin çay vs kullanıyorum ya düşmustur ya yükselmiştir artık

Mümkün polip değilse bebektir
Merhabaa polip yok Allaha şükür. Bugün de pembeden daha koyulaştı. Adet kanı rengi gibi ama sümük gibi değil akışkan. İç çamaşırını lekeleyecek kadar da değil.
Ama karnım da ağrıyo en son 9 nisanda oldum adet için de çok erken. Bilemedim.

İnşallah adet değildir canım yerlesmedir canım

O zaman pozitif düşünüyoruz inşallah kalbinden geçenin belirtisidir

Hayırlı akşamlar kısçelerim nasılsınız bu günde yiyip içip şiştinizmi

Kızlar ovulasyon testine göre pik günene varmı daha bide arı bal polen macunu kullanan varmı

Eklentiler

• IMG_20200502_213230.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba hanımlar bende 2 buçuk yıldır hamile kalmak istiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olumsuz oldu sonuç. Benim yumurtalarım az eşimin sprem sorunu mevcut. Bu araştırmalar sonucunda hayıt tohumunu duydum ona başlayacağım. Hamile kalmak isteyip kalamayanlara öneri araştırıp deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…