Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,umarım en kısa zamanda gebelik elde edersiniz,amh iniz kaç acaba ? Düşükse yumurta kalitesi artırmaya odaklanabilirsiniz,benim de yumurta rezervim azalmış fsh 13 vitamin destekleri ve hayit kullanıyorum çok yeni

Bu ay bende kullandım sabah akşam yumurtlama olunca bıraktım

Merhaba canım benim de 2.5 yılı gecti evleneli yaşimda büyük benim aynı sorunlarla uğraşıyoruz ama benim eşim tüp bebeğe hiç yanasmiyo inanıyorum olacak diyo rahat ol Allah bize evlat nasip edecek diyor hep inşallah da öyle olur,eşimde ileri hız sperm düşük nasip kısmet artık bu mübarek günlerin hatrına Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma da Amin

Canım senin ilk bebeğin mi olacak? Bende de fsh yüksekliği vardı

Canım senin ilk bebeğin mi olacak? Bende de fsh yüksekliği vardı
Canım biz 2.yi arıyoruz Rabbim nasip ederse Oglum 4 yasinda,Aralikta kimyasal oldu sonra değerlerime bir baktirdik amh 0,55 fsh 13 ama tüp bebeğe koştuk sen 6 ay dene olmazsa gel dendi Martta,sen düşürdün mü canım fsh i nasıl düşürdün ben de ona çabalıyorum

Hah içim rahatladı kuzum Rabbim oğluna Hayırlı ömürler versin ben fsh ı düşüremedim Hayıt çayı içtim bir ay, sonraki ölçümde fsh iki katı olmuştu o yüzden bıraktım. Zaten tedaviye başlamıştık belki ters etki yapar diye cesaret edemedim. Çok şükür iki aylık tedavi sonrası geldi. Bazı şeyler herkese iyi gelmiyor işte

Amin canım herkesin evladına inşallah ben de çok tereddütlü başladım aslinda dedigin gibi bitkilerden gelen şifaya inanıyorum ama bazen ters etki olabiliyor,gelecek ay kullanmam öyleyse çok teşekkürler paylaşımın için dr uma da sorarak Dhea aldım onu bekliyorum tüp bebek öncesi de verilen hormon desteğiymis ve yumurta kalitesi artırıyormuş bunla ilgili bir tecrüben ya da duyumun var mı canım?

Bir de ben çayındansa suyunun daha faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ister istemez çayı fazla kaynat az kaynat vs o etkisi değişiyor bence. Güvenilir bir markadan Hayıt suyu almak daha mantıklı.
Duymadım canım o ilacı

Canım şöyle paylaşmış oliim ben belki birilerine faydalı olur

Eklentiler

• Screenshot_20200502-221049_Samsung Internet.webp
    51 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20200502-221022_Samsung Internet.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 27
Sakinkal nasıl oldun iyimisin biraz daha
İyiyim canım çokşükür ama iğneler mahvetti heryerimi mosmor şimdiinşallah iyleşirim tez vakitte.pazartesi tekrar gidecem bu arada ilişkiyide yasaklamıştı doktorum pazartesi netleşecek neden olduğu...canım çok sıkkın bu aralar sen nasılsın canım çalışmalara devammı

Acil şifalar diliyorum inşallah
Dr kontrolün de iyi geçer
Ben beklemedeyim bat a 5 gün var
3 kilo verdim
Fln flnnn

Sıkma canını bir an önce iyileş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…