- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Merhaba,umarım en kısa zamanda gebelik elde edersiniz,amh iniz kaç acaba ? Düşükse yumurta kalitesi artırmaya odaklanabilirsiniz,benim de yumurta rezervim azalmış fsh 13 vitamin destekleri ve hayit kullanıyorum çok yeniMerhaba hanımlar bende 2 buçuk yıldır hamile kalmak istiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olumsuz oldu sonuç. Benim yumurtalarım az eşimin sprem sorunu mevcut. Bu araştırmalar sonucunda hayıt tohumunu duydum ona başlayacağım. Hamile kalmak isteyip kalamayanlara öneri araştırıp deneyebilirsiniz
Bu ay bende kullandım sabah akşam yumurtlama olunca bıraktımMerhaba hanımlar bende 2 buçuk yıldır hamile kalmak istiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olumsuz oldu sonuç. Benim yumurtalarım az eşimin sprem sorunu mevcut. Bu araştırmalar sonucunda hayıt tohumunu duydum ona başlayacağım. Hamile kalmak isteyip kalamayanlara öneri araştırıp deneyebilirsiniz
Merhaba canım benim de 2.5 yılı gecti evleneli yaşimda büyük benim aynı sorunlarla uğraşıyoruz ama benim eşim tüp bebeğe hiç yanasmiyo inanıyorum olacak diyo rahat ol Allah bize evlat nasip edecek diyor hep inşallah da öyle olur,eşimde ileri hız sperm düşük nasip kısmet artık bu mübarek günlerin hatrına Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana bana ve burdaki tüm arkadaşlarıma da AminMerhaba hanımlar bende 2 buçuk yıldır hamile kalmak istiyorum 1 aşılama 1 tüp bebek denedim olumsuz oldu sonuç. Benim yumurtalarım az eşimin sprem sorunu mevcut. Bu araştırmalar sonucunda hayıt tohumunu duydum ona başlayacağım. Hamile kalmak isteyip kalamayanlara öneri araştırıp deneyebilirsiniz
Canım senin ilk bebeğin mi olacak? Bende de fsh yüksekliği vardıİnşallah canım,böyle şeyler düzenlilik istiyor kullanıp da olumlu sonuç alanları okudukça umutlaniyorum benim fsh da 13 gelecek ay bir şekilde baktiricam tekrar bir sürü vitamin çay vs kullanıyorum ya düşmustur ya yükselmiştir artık
Canım biz 2.yi arıyoruz Rabbim nasip ederseCanım senin ilk bebeğin mi olacak? Bende de fsh yüksekliği vardı
Hah içim rahatladı kuzum Rabbim oğluna Hayırlı ömürler versinCanım biz 2.yi arıyoruz Rabbim nasip ederseOglum 4 yasinda,Aralikta kimyasal oldu sonra değerlerime bir baktirdik amh 0,55 fsh 13 ama tüp bebeğe koştuk sen 6 ay dene olmazsa gel dendi Martta,sen düşürdün mü canım fsh i nasıl düşürdün ben de ona çabalıyorum
Amin canım herkesin evladına inşallahHah içim rahatladı kuzum Rabbim oğluna Hayırlı ömürler versinben fsh ı düşüremedim Hayıt çayı içtim bir ay, sonraki ölçümde fsh iki katı olmuştu o yüzden bıraktım. Zaten tedaviye başlamıştık belki ters etki yapar diye cesaret edemedim. Çok şükür iki aylık tedavi sonrası geldi. Bazı şeyler herkese iyi gelmiyor işte
Bir de ben çayındansa suyunun daha faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ister istemez çayı fazla kaynat az kaynat vs o etkisi değişiyor bence. Güvenilir bir markadan Hayıt suyu almak daha mantıklı.Amin canım herkesin evladına inşallahben de çok tereddütlü başladım aslinda dedigin gibi bitkilerden gelen şifaya inanıyorum ama bazen ters etki olabiliyor,gelecek ay kullanmam öyleyse çok teşekkürler paylaşımın için dr uma da sorarak Dhea aldım onu bekliyorum tüp bebek öncesi de verilen hormon desteğiymis ve yumurta kalitesi artırıyormuş bunla ilgili bir tecrüben ya da duyumun var mı canım?
Canım şöyle paylaşmış oliim ben belki birilerine faydalı olurBir de ben çayındansa suyunun daha faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü ister istemez çayı fazla kaynat az kaynat vs o etkisi değişiyor bence. Güvenilir bir markadan Hayıt suyu almak daha mantıklı.
Duymadım canım o ilacı
Çok iyi düşünmüşsün canım inşallah sana hemencecik şifa olurCanım şöyle paylaşmış oliim ben belki birilerine faydalı olur
Inşallah canım oğluma bakıp bakıp bir kardeşi hak ettiğini düşünüyorum hep,Rabbim kimseye aratmasin çok zor bir süreç ama umut hep yanıbaşımızdaÇok iyi düşünmüşsün canım inşallah sana hemencecik şifa olur
Ufaklık çok beklemez inşallahInşallah canım oğluma bakıp bakıp bir kardeşi hak ettiğini düşünüyorum hep,Rabbim kimseye aratmasin çok zor bir süreç ama umut hep yanıbaşımızda
Listeyi yenildiler yalnış anlamayın yazdı o gün adınızı görmezsenizAybush benim bat' i listeden çıkartmışsın canım 19 Mayıstı bat
İyiyim canım çokşükür ama iğneler mahvetti heryerimi mosmor şimdi
Acil şifalar diliyorum inşallahİyiyim canım çokşükür ama iğneler mahvetti heryerimi mosmor şimdiinşallah iyleşirim tez vakitte.pazartesi tekrar gidecem bu arada ilişkiyide yasaklamıştı doktorum pazartesi netleşecek neden olduğu...canım çok sıkkın bu aralar sen nasılsın canım çalışmalara devammı
Sıkma canını bir an önce iyileş inşallahİyiyim canım çokşükür ama iğneler mahvetti heryerimi mosmor şimdiinşallah iyleşirim tez vakitte.pazartesi tekrar gidecem bu arada ilişkiyide yasaklamıştı doktorum pazartesi netleşecek neden olduğu...canım çok sıkkın bu aralar sen nasılsın canım çalışmalara devammı
Geldim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?