Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşırısı zamanla evet
Yüzde 60 lık ırsi

Acep yarın hamiş haberi alacak mıyız

kızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
D vitamini diye biliyorum canım diğerlerini bilmiyorum

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum Ya elim kolum tutmuyor .Bugün evde bir iş yapmadığım halde bacaklarım Ağrıdı ve sürekli uyudum .Gece vakti bi mide bulantısı , halsizlik başladı .Sanki ateşlenecek gibiyim ve boğazımda da bir gariplikler var.Bugün de uykumdan öksürerek uyandım dedim herhalde tükrüğümü felan yutmuşumdur diye Acaba corona felan mi oldum Ya

3 senedir bi pozitif bi negatif düşünüyorum galiba bnm dengem bozuldu çocuk istemekten

Alah korusun

Bn 2 kere yaptırdım olmadı tup bebek şimdi 3 e niyetlendik hayırlısı bakalim
İnşallah canım vardır elbet bi hayır allah nasip ediyor bişeyler vesile oluyor işye şu virüs işi bitsin test yapicam bende eşimde bakalım ne durumdayız ona göre yol alırız gönül ister gerek kalmadan nasip olmasını allah büyüktür ya şimdilik rahatım pek düşünmek istemiyorum sanırım birazda her ay kırmızıları görmek böyle hisetiriyor

Korkma benim eşimde aynısıydı geçti gibi.üşütmüş olabikirsin

Sürekli birileri hamile degilmisin. doktora gitmiyomusun demeleri bıktırdı bni canım nasip tabi herşey de bazı insanlar gerçekten insanın sabrını çok zorluyor .eşimin halası bnm yanımda kaynanama bu hastalıklı mi ne bembeyaz yüzü kanı çekilmiş sanki bi doktora götürün bunun çocuğu olmaz dedi daha 1 aylık gelinken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…