Somurtalım ozaman?Aşırısı zamanla evet
Yüzde 60 lık ırsi
Yüzde 60 ırsiSomurtalım ozaman?
Anladım canım.. Corona bitince yanına gelim cildime bakYüzde 60 ırsi
Yüzde 40 dış etkenler
Hadi insallah alırız ya...Acep yarın hamiş haberi alacak mıyız
D vitamini diye biliyorum canım diğerlerini bilmiyorumkızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
3 senedir bi pozitif bi negatif düşünüyorum galiba bnm dengem bozuldu çocuk istemektenDoktorum bana pozitif olmazsan bebek gelmek istemez kac yillik doktorum beni dinle demişti. Beyin ve vücut arasinda inanilmaz bağ var biliyorsunuz.Moralim bozulduğunda aklima geliyor. Rahmetimden umudunuzu kesmeyin buyuruyor Allahu teala. Ümidi kesmek bize yakışmaz. Mutlu olalim pozitif olalim ki gelmek istesin yavrucaklar. Her evlat mutlu bir annenin evladi olmak ister degil mi
Alah korusunKızlar kendimi çok kötü hissediyorum Ya elim kolum tutmuyor .Bugün evde bir iş yapmadığım halde bacaklarım Ağrıdı ve sürekli uyudum .Gece vakti bi mide bulantısı , halsizlik başladı .Sanki ateşlenecek gibiyim ve boğazımda da bir gariplikler var.Bugün de uykumdan öksürerek uyandım dedim herhalde tükrüğümü felan yutmuşumdur diyeAcaba corona felan mi oldum Ya
Tamam canımÜzülme kuzum hemen. Porsiyon küçült men yeter
Sağol balım sende allah rahatlık versin
Bn 2 kere yaptırdım olmadı tup bebek şimdi 3 e niyetlendik hayırlısı bakalimBen de yapmadım ama böyle giderse yapıcaz gibi görünüyor
Bütün testlerini yatır canım bn 3. Yu yaptıracağım tecrübe sahibi oldumBen de bir sonraki reglimde gidicem doktora tüp bebek için. Ama herhangi bir doktor merkez vs araştırmadım. Neye göre başlıcam hiç bilmiyorum
İnşallah canım vardır elbet bi hayır allah nasip ediyor bişeyler vesile oluyor işye şu virüs işi bitsin test yapicam bende eşimde bakalım ne durumdayız ona göre yol alırız gönül ister gerek kalmadan nasip olmasını allah büyüktür ya şimdilik rahatım pek düşünmek istemiyorum sanırım birazda her ay kırmızıları görmek böyle hisetiriyorBn 2 kere yaptırdım olmadı tup bebek şimdi 3 e niyetlendik hayırlısı bakalim
Korkma benim eşimde aynısıydı geçti gibi.üşütmüş olabikirsinKızlar kendimi çok kötü hissediyorum Ya elim kolum tutmuyor .Bugün evde bir iş yapmadığım halde bacaklarım Ağrıdı ve sürekli uyudum .Gece vakti bi mide bulantısı , halsizlik başladı .Sanki ateşlenecek gibiyim ve boğazımda da bir gariplikler var.Bugün de uykumdan öksürerek uyandım dedim herhalde tükrüğümü felan yutmuşumdur diyeAcaba corona felan mi oldum Ya
3 de olacak insallahBn 2 kere yaptırdım olmadı tup bebek şimdi 3 e niyetlendik hayırlısı bakalim
İyi uykular tatlımm
Sürekli birileri hamile degilmisin. doktora gitmiyomusun demeleri bıktırdı bni canım nasip tabi herşey de bazı insanlar gerçekten insanın sabrını çok zorluyor .eşimin halası bnm yanımda kaynanama bu hastalıklı mi ne bembeyaz yüzü kanı çekilmiş sanki bi doktora götürün bunun çocuğu olmaz dedi daha 1 aylık gelinkenİnşallah canım vardır elbet bi hayır allah nasip ediyor bişeyler vesile oluyor işye şu virüs işi bitsin test yapicam bende eşimde bakalım ne durumdayız ona göre yol alırız gönül ister gerek kalmadan nasip olmasını allah büyüktür ya şimdilik rahatım pek düşünmek istemiyorum sanırım birazda her ay kırmızıları görmek böyle hisetiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?