- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Bende diyorum neden bu kadar benzettimTeşekkür ederim oda karikatürüm dü
MaşAllah o gamzeler neAl hadi sırayla
Profil fotoğrafların yansıtıyormuş seni maşallah bu ne güzellikAl hadi sırayla
Aynen kuzum .Çok istiyordum zar zor ikna ettim eşimi.Hem bana çok iyi gelecek inanıyorum evladım olacakAyyy bende heyecan yaptım çok severim kedişleriiii❤❤❤ hayırlı olsun oda bi evlattt çok minnoşşş
Zepeto diye bir program saçımı koyu yapıcam çok sevdimBende diyorum neden bu kadar benzettim
Ayva yemiş annem 8 tane var aslındaMaşAllah o gamzeler ne
Bence de yakışır canım .Bende bi bakayım kendi karikatürümü yapayımZepeto diye bir program saçımı koyu yapıcam çok sevdim
Filtresiz saf resim at
Demeeee ay ben eşime diyorum hurafe onlar diyoAyva yemiş annem 8 tane var aslında
Filitre yokki?Filtresiz saf resim at
Hep yemiş cildim de ipek gibi huyum da tavsiye ederimDemeeee ay ben eşime diyorum hurafe onlar diyone zaman yemiş hangi ayda yemiş benim kızım da böyle gamzeli gamzeli olsun
Bebeemmm hesabın da görünüyor kuzumm tatlı kuşum benimJdjdjd
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278)Demeeee ay ben eşime diyorum hurafe onlar diyone zaman yemiş hangi ayda yemiş benim kızım da böyle gamzeli gamzeli olsun
Mesaj alınmıştırHep yemiş cildim de ipek gibi huyum da tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?