- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
Bir sebep bulundu mu peki?Gelmişti kasımda benimleydi, aralıkta benimleydi taa ki 17 ocağa kadar. Küçücük atan kalbi durdu... Sonra bir türlü gelmeyen regl... Testler... Daha çoğuna göre yolun başındayım ama süreçleri düşünmek bile manevi olarak yormaya yetiyor canım...
Amin isteyen herkese göstersin canım
Canım bana da Dr un biri Promotil vermişti kalite artıralım deyip çok pahalı geldi onun yerine ayrı ayrı omega q10 başladım çünkü onların içinde q10 az miktarda var ve en işe yarayani o,bunlar dışında gyno ferro sanol içiyorum b12 ve folik asit takviyeli,bana böylesi daha etkili olur gibi geldi,prowomen yine kullan ama bence q10 100mg gibi bir dozda başlanmalı bizim durumumuzdaOmega kullanıyorum. Sadece Q10 ve prowomen arasında kaldım. Onlardan hangisini kullansam daha iyi olur bilemedimkarar verene kadar hayıt ve
testere dişli aslan pençesi çayı kullanayım dedim
Amin inşallah kavuşuruz
Hislerim güzel bi bayan olduğunuzu söylüyor çünkü pek yanılmam daTatlı dilli şey seni
Düşünsenize kış uykusundan uyanan ayılar gibi dalmışız kovanlara diplerini siyiriyoruzYa kahkaha attım deli kızlar ya seviyorum sizi
Bu hikayeyi ilk dinlediğimde ağlamıştım tekrar tekrar dua etmiştim allahaMusa Aleyselam a bir çift gelmiş çocuklar ı olmuyor muş. Adam ey Musa Aleyselam Bizim çocuğumuz olmuyor biz evlad hasreti ile gönlümüzde kor ateş vardır. Sen peygambersin sor bizim çocuğumuz olacak mı der. Peygamber sorar Cebrail Aleyselam a bu çiftin cocukları olacak mı diye? Cebrail göğüe yükselir gelir Olmayacak der. Zavallı adam perişan halde gelir Sordun mu ya Musa bizim evladımız olacak mı der. Musa peygamber olmayacak der. Adam hüzünlenir ve geri gider. Aradan biraz zaman geçer adamla karısı Musa peygambere ziyaret e gider. Bakar ki yanlarında çocuk var şaşırır ama bu nasıl olur der. Gökten Ses gelir ya Musa benim kullarım benden ümitlerini hiç yetirmediler bende onları evlad vererek mükafatlandırdım der... Ve ekler Siz bilemezsiniz Ancak ben bilirim... Allah hikmet sahibidir Rabbim dinlemeseydik biz diliyemezdik... Ümitlerinizi yitirmeyin
İlk düşeğe bakmıyorlar bile sadece mol gebelik mi değil mi ona baktılar. İkinci olursa her ihtimale karşılık aspirin kullanabilirsin dediBir sebep bulundu mu peki?
Bilmiyorum hiç ne iyi geliyor. Çok araştırmakda iyi değil sanırım solgarın folik asidini kullanıyorum. Avakado hiç sevmesemde yiyorum balığa alerjim var omega 3 alıyorumCanım bana da Dr un biri Promotil vermişti kalite artıralım deyip çok pahalı geldi onun yerine ayrı ayrı omega q10 başladım çünkü onların içinde q10 az miktarda var ve en işe yarayani o,bunlar dışında gyno ferro sanol içiyorum b12 ve folik asit takviyeli,bana böylesi daha etkili olur gibi geldi,prowomen yine kullan ama bence q10 100mg gibi bir dozda başlanmalı bizim durumumuzda
Aa aa duymamış olayımAy allahım benim nerem güzel olabilir
Bizden herşey beklenir sakil durmaz bizde emin olDüşünsenize kış uykusundan uyanan ayılar gibi dalmışız kovanlara diplerini siyiriyoruz
Fotograf ımı atayımmı burayaAa aa duymamış olayım
No no no hazır değilim henüzFotograf ımı atayımmı buraya
Biliyorum ne atıcağını hııhıhı
Canım bu benim Dr umun yazısı belki faydalı olur q10 özellikle belirtilmiş antioksidan olarak bu ara belgelerle konuşmaya başladımİlk düşeğe bakmıyorlar bile sadece mol gebelik mi değil mi ona baktılar. İkinci olursa her ihtimale karşılık aspirin kullanabilirsin dedi
Bilmiyorum hiç ne iyi geliyor. Çok araştırmakda iyi değil sanırım solgarın folik asidini kullanıyorum. Avakado hiç sevmesemde yiyorum balığa alerjim var omega 3 alıyorumdediğim otları alıyorum. Her zamankinden kendime daha iyi bakıyorum.. Daha ne yapabilirim bilmiyorum
Olmadı bu ay o zaman Q10 alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?