Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sebep bulundu mu peki?

Canım bana da Dr un biri Promotil vermişti kalite artıralım deyip çok pahalı geldi onun yerine ayrı ayrı omega q10 başladım çünkü onların içinde q10 az miktarda var ve en işe yarayani o,bunlar dışında gyno ferro sanol içiyorum b12 ve folik asit takviyeli,bana böylesi daha etkili olur gibi geldi,prowomen yine kullan ama bence q10 100mg gibi bir dozda başlanmalı bizim durumumuzda

Musa Aleyselam a bir çift gelmiş çocuklar ı olmuyor muş. Adam ey Musa Aleyselam Bizim çocuğumuz olmuyor biz evlad hasreti ile gönlümüzde kor ateş vardır. Sen peygambersin sor bizim çocuğumuz olacak mı der. Peygamber sorar Cebrail Aleyselam a bu çiftin cocukları olacak mı diye? Cebrail göğüe yükselir gelir Olmayacak der. Zavallı adam perişan halde gelir Sordun mu ya Musa bizim evladımız olacak mı der. Musa peygamber olmayacak der. Adam hüzünlenir ve geri gider. Aradan biraz zaman geçer adamla karısı Musa peygambere ziyaret e gider. Bakar ki yanlarında çocuk var şaşırır ama bu nasıl olur der. Gökten Ses gelir ya Musa benim kullarım benden ümitlerini hiç yetirmediler bende onları evlad vererek mükafatlandırdım der... Ve ekler Siz bilemezsiniz Ancak ben bilirim... Allah hikmet sahibidir Rabbim dinlemeseydik biz diliyemezdik... Ümitlerinizi yitirmeyin

Bu hikayeyi ilk dinlediğimde ağlamıştım tekrar tekrar dua etmiştim allaha

Bir sebep bulundu mu peki?
İlk düşeğe bakmıyorlar bile sadece mol gebelik mi değil mi ona baktılar. İkinci olursa her ihtimale karşılık aspirin kullanabilirsin dedi
Bilmiyorum hiç ne iyi geliyor. Çok araştırmakda iyi değil sanırım solgarın folik asidini kullanıyorum. Avakado hiç sevmesemde yiyorum balığa alerjim var omega 3 alıyorum dediğim otları alıyorum. Her zamankinden kendime daha iyi bakıyorum.. Daha ne yapabilirim bilmiyorum
Olmadı bu ay o zaman Q10 alayım

Canım bu benim Dr umun yazısı belki faydalı olur q10 özellikle belirtilmiş antioksidan olarak bu ara belgelerle konuşmaya başladım
Bunlar dışında bize kırmızı şarap için demişti de ben onun yerine Resveratrol diye bir antioksidan a başladım siyah üzümün kabuğunda bulunun şifalı bir madde imiş kan akışı falan hepsini hallediyormus ayrıca herkese söylüyorum günde 15 tane antep karası kuru üzüm de çok faydali imiş ama şekere dikkat

Eklentiler

• Screenshot_20200505-233509_Samsung Internet.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…