Kuzum üzülmek yok.. Rabbim sağlıklı gebelik ler nasip etsin...Kızlar ben iptal. Bu ay da nasip değilmiş. Hayırlı vakitte olsun inşallah. Yeni bat 4 haziran
Valla orjin atacaktım atmıcamYine o maymunu atican değilmi yemezler
Aynen canım hayırlısı olsun nasip değilmiş demekkiKızlar ben iptal. Bu ay da nasip değilmiş. Hayırlı vakitte olsun inşallah. Yeni bat 4 haziran
Yok atmıcamHaydi at at
Öğretmenim Hoşgeldin Canım benim aşk kokulum nasılsın
Aynen ya bizi mahrum bırakıyor kendinden
İnşallah önümüzdeki ayKızlar ben iptal. Bu ay da nasip değilmiş. Hayırlı vakitte olsun inşallah. Yeni bat 4 haziran
Al hadi sıraylaValla orjin atacaktım atmıcam
Kuzum bebeğim iyiyim çok şükür toparladım kendimi her Anlamda :) bir kaç haftaya kedi sahibi olacağım ondan çok heyecanlı ve mutluyumÖğretmenim Hoşgeldin Canım benim aşk kokulum nasılsın ❤❤❤❤❤
Şeker nerdeyse tüketmiyorum canım tavsiyelerine uyacağım çok teşekkür ederimCanım bu benim Dr umun yazısı belki faydalı olur q10 özellikle belirtilmiş antioksidan olarak bu ara belgelerle konuşmaya başladım
Bunlar dışında bize kırmızı şarap için demişti de ben onun yerine Resveratrol diye bir antioksidan a başladım siyah üzümün kabuğunda bulunun şifalı bir madde imiş kan akışı falan hepsini hallediyormus ayrıca herkese söylüyorum günde 15 tane antep karası kuru üzüm de çok faydali imiş ama şekere dikkat
İnanmıyorum kiYok atmıcamo kadar medeni cesaret im yok çirkinim ben
Ay resmen liseli internet aşıkları gibi değil miyiz bu saatte yazışmalar falanYok atmıcamo kadar medeni cesaret im yok çirkinim ben
Evet bu kocalar nerde acabaAy resmen liseli internet aşıkları gibi değil miyiz bu saatte yazışmalar falan
Bu Antep karası üzüm gerçekten şifaCanım bu benim Dr umun yazısı belki faydalı olur q10 özellikle belirtilmiş antioksidan olarak bu ara belgelerle konuşmaya başladım
Bunlar dışında bize kırmızı şarap için demişti de ben onun yerine Resveratrol diye bir antioksidan a başladım siyah üzümün kabuğunda bulunun şifalı bir madde imiş kan akışı falan hepsini hallediyormus ayrıca herkese söylüyorum günde 15 tane antep karası kuru üzüm de çok faydali imiş ama şekere dikkat
Ne güzelsin kuzum :) ayy aynı profil fotoğrafına benzettimAl hadi sırayla
Benim ki nöbetteEvet bu kocalar nerde acaba
Teşekkür ederim oda karikatürüm düNe güzelsin kuzum :) ayy aynı profil fotoğrafına benzettim
Al hadi sırayla
Tamam kuzum sıraylacok güzelsin
Ayyy bende heyecan yaptım çok severim kedişleriiiiKuzum bebeğim iyiyim çok şükür toparladım kendimi her Anlamda :) bir kaç haftaya kedi sahibi olacağım ondan çok heyecanlı ve mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?