- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 34
Düşünsene her birimiz Türkiye’nin bir yerlerinde birbirimizi tanımadan dayanışma içine girdik tavsiyeler hiç bilmediğim şeyleri bu siteyle öğrendim kimse kimseden bilgi saklamıyor herkes bunu yap bunu al diyor deniyoruz yaşıyoruz her gün biraz daha tecrübe sahibi oluyoruz yüzyüze görüştüğün canım ciğerim dediğin yapmıyor bunu her şeyini kıskanıyor içten içe sonra bi bakıyorsun senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor seni soğuyorsun yavaş yavaş..Vala doğru söylüyorsun helal gıı sana
Yükleyemiyorum işte galeriden olmuyor paylaşamıyorumÖzelden gönderin fotolarınızı dayada foto yükleyince 10 dk içinde silin hemen özel şeylerinizi
Ya o 10 dk içinde kötü niyetli gruptan olmayan biri görürse alıp kullanırsa ?Özelden gönderin fotolarınızı dayada foto yükleyince 10 dk içinde silin hemen özel şeylerinizi
O zaman ne bilim paylaşım yapılmayacakYa o 10 dk içinde kötü niyetli gruptan olmayan biri görürse alıp kullanırsa ?
Kesinlikle ben bi derdim oldumu hep bakardım buraya bi şekilde cevaplarını buluyordum sonra üye olmaya karar verdim çok güzel insanlar tanıdım görmesemde çok mutluyumDüşünsene her birimiz Türkiye’nin bir yerlerinde birbirimizi tanımadan dayanışma içine girdik tavsiyeler hiç bilmediğim şeyleri bu siteyle öğrendim kimse kimseden bilgi saklamıyor herkes bunu yap bunu al diyor deniyoruz yaşıyoruz her gün biraz daha tecrübe sahibi oluyoruz yüzyüze görüştüğün canım ciğerim dediğin yapmıyor bunu her şeyini kıskanıyor içten içe sonra bi bakıyorsun senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor seni soğuyorsun yavaş yavaş..
Boşver olmadı ben Baska formu bulucamYükleyemiyorum işte galeriden olmuyor paylaşamıyorum
Ne bilim bn de pimpirikliyim instagram facede bile beni tanımayan tek bir kişinin bile görmesini istemememO zaman ne bilim paylaşım yapılmayacak
Helal sana sen varyaBoşver olmadı ben Baska formu bulucam
Aynen öyle bazen en yakın arkadaşına bile diyemiyorsun derdini kocası var anası danası var anlatır ki anlatıyorlar çoğu zamanKesinlikle ben bi derdim oldumu hep bakardım buraya bi şekilde cevaplarını buluyordum sonra üye olmaya karar verdim çok güzel insanlar tanıdım görmesemde çok mutluyum
Bende öyleyim bide başımda kıskanç bi koca var sormaNe bilim bn de pimpirikliyim instagram facede bile beni tanımayan tek bir kişinin bile görmesini istememem
Abovvv dağlara taşlara bnde de aynı profil resmine bile karşıBende öyleyim bide başımda kıskanç bi koca var sorma
Evet canım öyle malesef kimseye güvenemiyorsun herkes bi açık peşindeAynen öyle bazen en yakın arkadaşına bile diyemiyorsun derdini kocası var anası danası var anlatır ki anlatıyorlar çoğu zaman
Bende de öyle valaAbovvv dağlara taşlara bnde de aynı profil resmine bile karşı
Sadece bi kez kötüydüm neyin var noldu dedi içimi döktüm kocamla tartıştım falan dedim başka bi zaman senin kocan da böyle DİE yüzüme vurdu bu işler böyle bn zerre vuramam yüzüne utanırım ama malesef kötü kalpli o kadar insan var ki kırıla kırıla yaklaşamıyorsun kimseye artıkEvet canım öyle malesef kimseye güvenemiyorsun herkes bi açık peşinde
İyi geceler canımBen yatıyorum iyi geceler kız lar...
Iyi geceler canımBen yatıyorum iyi geceler kız lar...
Malesef öyle bi dünyada yaşıyoruzSadece bi kez kötüydüm neyin var noldu dedi içimi döktüm kocamla tartıştım falan dedim başka bi zaman senin kocan da böyle DİE yüzüme vurdu bu işler böyle bn zerre vuramam yüzüne utanırım ama malesef kötü kalpli o kadar insan var ki kırıla kırıla yaklaşamıyorsun kimseye artık
Malesef öyle bi dünyada yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?