Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala doğru söylüyorsun helal gıı sana
Düşünsene her birimiz Türkiye’nin bir yerlerinde birbirimizi tanımadan dayanışma içine girdik tavsiyeler hiç bilmediğim şeyleri bu siteyle öğrendim kimse kimseden bilgi saklamıyor herkes bunu yap bunu al diyor deniyoruz yaşıyoruz her gün biraz daha tecrübe sahibi oluyoruz yüzyüze görüştüğün canım ciğerim dediğin yapmıyor bunu her şeyini kıskanıyor içten içe sonra bi bakıyorsun senin onu düşündüğün kadar düşünmüyor seni soğuyorsun yavaş yavaş..

Kesinlikle ben bi derdim oldumu hep bakardım buraya bi şekilde cevaplarını buluyordum sonra üye olmaya karar verdim çok güzel insanlar tanıdım görmesemde çok mutluyum

Katılmak isteyenler olursa İnstagram mesajlaşma gurubu açarız

Kesinlikle ben bi derdim oldumu hep bakardım buraya bi şekilde cevaplarını buluyordum sonra üye olmaya karar verdim çok güzel insanlar tanıdım görmesemde çok mutluyum
Aynen öyle bazen en yakın arkadaşına bile diyemiyorsun derdini kocası var anası danası var anlatır ki anlatıyorlar çoğu zaman

Evet canım öyle malesef kimseye güvenemiyorsun herkes bi açık peşinde
Sadece bi kez kötüydüm neyin var noldu dedi içimi döktüm kocamla tartıştım falan dedim başka bi zaman senin kocan da böyle DİE yüzüme vurdu bu işler böyle bn zerre vuramam yüzüne utanırım ama malesef kötü kalpli o kadar insan var ki kırıla kırıla yaklaşamıyorsun kimseye artık

Malesef öyle bi dünyada yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…