Bilmiyorumki olaylaramı karıştı acep okadarda dedim olaylara karışmayın diyeYok haberim ne oldu acaba
Bilmiyorum merak ettim bakBilmiyorumki olaylaramı karıştı acep okadarda dedim olaylara karışmayın diye
kızlar merhaba gene bir soruyla karşınıza geldim haziranda çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum acaba önce çatlatma iğnesine mi başlamalıyım yoksa rahim filmimi çekinmeliyim doktorum rahim filmi çekeriz 6 ay bebek olmazsa demişti ama ben 2018 kasım ayında çekşnmiştim ve bir sıkıntı yoktu ekimde doğum yaptım doğumdan sonra kapanabilir demişti
Yine bir evladın varmış hiç olmayan napsın ? Bu kadar kendinizi harap etmenin bir anlamı yok kiMerhabalar bayanlar uzaktan sizleri takip ediyorum çok fazla yazmıyordum.. bemde uzuun süredir bebek isteyen en son laparoskopi sonucu tüplerimin tıkandığını öğrenen biriyim.. nasip Rabbim bir evlat verdi çok şükür inşAllah ona da bir kardeş nasip eder
dün bende bir sinir boşalması yaşadım karnım ağrıyor sivilcem çıktı kocaman gelecek regl naz yapıyor.. eşimle ikindi namazını kıldık ben başladım ağlamaya.. oda korktu malum ortalıkta virüs derdi var aileden birilerinde mi çıktı acaba diye düşünmüş (biz memleketlerimizden uzaktayız da) ben hasta olacağım diye ağladım ağladım ağladım evet rahatladimda biraz sağolsun beni teselli etti o olmasa dayanmak daha zor olur zaten..
İmtihan dünyası Rabbim isteyen herkese bize de hayirli sağlıklı evlat nasip etsin..
Yine bir evladın varmış hiç olmayan napsın ? Bu kadar kendinizi harap etmenin bir anlamı yok ki
Canım önce rahim filmi çektirmek daha mantıklıkızlar merhaba gene bir soruyla karşınıza geldim haziranda çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum acaba önce çatlatma iğnesine mi başlamalıyım yoksa rahim filmimi çekinmeliyim doktorum rahim filmi çekeriz 6 ay bebek olmazsa demişti ama ben 2018 kasım ayında çekşnmiştim ve bir sıkıntı yoktu ekimde doğum yaptım doğumdan sonra kapanabilir demişti
Canım nasılsın bir şey sorcam Soğan kürü yapacam adetimin 3.günü nezaman başliycamCanım önce rahim filmi çektirmek daha mantıklı
Canım iyiyim çok sağ olCanım nasılsın bir şey sorcam Soğan kürü yapacam adetimin 3.günü nezaman başliycam
Canım iyiyim çok sağ olsen de iyisindir inşallah
Ben de yapmıştım soğan kürünü, adet bitiminin ikinci günü başlamış yumurtlama olduktan sonra bırakmıştım
Yok iki ay sonra hamile kaldım. Sabah akşam kabuklu canım aynenCanın soğan kürü yaptığın ay mı hamile kaldın birde sabah akşam mı içtin kabuklu mu kaynattın acaba
Teşekkür ederim canımYok iki ay sonra hamile kaldım. Sabah akşam kabuklu canım aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?