- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
İyi akşamlar canım yorgunluk var ama ara ara girip bakıyorum ne var ne yok diyeSelam kızlar nasılsınız kimse yok bu akşam herkes yorgun demekki
İyiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden yapacam bu ayCanım iyiyim çok sağ olsen de iyisindir inşallah
Ben de yapmıştım soğan kürünü, adet bitiminin ikinci günü başlamış yumurtlama olduktan sonra bırakmıştım
Aynen çok sessiz buralarSelam kızlar nasılsınız kimse yok bu akşam herkes yorgun demekki
Şifa olsun inşallah kuzum ♥İyiyim çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden yapacam bu ay
Bende bakıyorumm arada girip ama ramazan yorgunluğu var hepimizdeİyi akşamlar canım yorgunluk var ama ara ara girip bakıyorum ne var ne yok diye
Aynen bugün ayrı bi yorgunluk vardı üzerimde anlamadımBende bakıyorumm arada girip ama ramazan yorgunluğu var hepimizde
Naber kuzum valla oructan yemek sonrasi bi agirlik bide yuruyus yaptm dus al gundz hatim tamamla pek giremiomAynen çok sessiz buralar
Ooo maşallah canım çok verimli geçmiş gününNaber kuzum valla oructan yemek sonrasi bi agirlik bide yuruyus yaptm dus al gundz hatim tamamla pek giremiom
Yok kuzum degilim koronadan dolayi ev hanimiyim iki aydir analsmali ayrildm napim en azindan isszlk alirim bitenw kadaeda zaten testler var onalri yaptirirm rahim filmi falan var ama bn hala hasta olamdm ya alti gun gecti gecen ayda boyle oldu testler negatif ilac icmek istemiyorm ki orucu tam tutimOoo maşallah canım çok verimli geçmiş gününsağlık çalışanı mısın?
Herkes bir şekilde atlatmaya çalışıyor bu durumuYok kuzum degilim koronadan dolayi ev hanimiyim iki aydir analsmali ayrildm napim en azindan isszlk alirim bitenw kadaeda zaten testler var onalri yaptirirm rahim filmi falan var ama bn hala hasta olamdm ya alti gun gecti gecen ayda boyle oldu testler negatif ilac icmek istemiyorm ki orucu tam tutim
Aynn kuzum ya kilo aldm cok bi haftadir da diyetteyim yemiom bisi oda etkiliyo bnm senede bi belki duzensz olurdu evlendikten sonra iyce denge bozuldu neden bilmiykrmda ama bn kiloya bagliyormHerkes bir şekilde atlatmaya çalışıyor bu durumugeçen birisi konu açmıştı eşim işten çıkarıldı iki aylık kira duruyor diye
Epey de geçmiş geçen ay da ilaç ile mi gelmişti canım?
Evet canım kilo etkiliyor evde kala kala her şeyin dozunu kaçırdıkAynn kuzum ya kilo aldm cok bi haftadir da diyetteyim yemiom bisi oda etkiliyo bnm senede bi belki duzensz olurdu evlendikten sonra iyce denge bozuldu neden bilmiykrmda ama bn kiloya bagliyorm
Aynen ya bende kilo aldımEvet canım kilo etkiliyor evde kala kala her şeyin dozunu kaçırdık
31 Mayıs bat tarihi
Zati bi tek beni merak eden sensin yokluğum belli olmuşSrpgrsy banlanmış ya ne oldu acep bileniniz varmı?
Sende anca gül zatenBilmiyorum merak ettim bak
Ben yoktum ondandırAynen çok sessiz buralar
Hmm Oğlak burcu bebesinden kurtuldun öyle düşünelim kuzum31 Mayıs bat tarihi
Ay merak ettik canım merak etmez olur muyuz zaten gittin hemen geldin hiç özletmedinBen yoktum ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?