0.8 anladım 8 yüksek bir deger pko lu larda olur
Aynen kızlar pcolarda amh çok yüksek çıkıyor. Amh yüksekliğide düşüklüğüde sıkıntılı ama güzel olan tarafı tüp tedavisinde hormonlarla ilgili sıkıntı yoksa avantajlılar pcolular çünkü çok fazla yumuş toplanıyorEvet canım ben de öyle biliyorum. Bakalım doktor ne diyecek
Çook teşekkür ederim kuzum ♥Tabiki cnm. Bu kist cok degisik bi kist malesef ilk denemede 7 8 cmle hamile kalan da var. 2 3 cmle yıllarca uğraşan da var
Malesef yumurta kalitesini etkiliyor bide bildiğim kadarıyla rahimde ki yeri de önemli. Yumurta büyütmel tedavilerinin kisti büyütme ihtimali de var sanırım en doğru kararı alaninda uzman doktor verir. Benim tavsiyem prof yada doçente gidip muayene olmak..
Evet canım orda avantaj en azındanAynen kızlar pcolarda amh çok yüksek çıkıyor. Amh yüksekliğide düşüklüğüde sıkıntılı ama güzel olan tarafı tüp tedavisinde hormonlarla ilgili sıkıntı yoksa avantajlılar pcolular çünkü çok fazla yumuş toplanıyor
Ayyy negüzel mesaj bu tünaydın canım benimHerkeseee iyi öğleler
Nasılsın bakalım güzellikAyyy negüzel mesaj bu tünaydın canım benim❤ meleğimizede tünaydın
Yine çorap söküğü gibi olur inşallah totem yap en az 5 kişi olsunNasılsın bakalım güzelliknerde bizim gebeler hadi gelin müjde verin ya
Ayy inşallah valla dört gözle bekliyorum her günYine çorap söküğü gibi olur inşallah totem yap en az 5 kişi olsun
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah herşey gönlünce olsunKızlar doktora gidiyorum dua edin keseyi görelim sağlıklı olsun
Hadi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doktora gidiyorum dua edin keseyi görelim sağlıklı olsun
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelKızlar doktora gidiyorum dua edin keseyi görelim sağlıklı olsun
Doktorum prof. sonuç hakkında olumsuz bir şey demedi Haziran'da poliklinikler açılınca tedaviye başlarız dedi işte o zaman her şey belli olurTabiki cnm. Bu kist cok degisik bi kist malesef ilk denemede 7 8 cmle hamile kalan da var. 2 3 cmle yıllarca uğraşan da var
Malesef yumurta kalitesini etkiliyor bide bildiğim kadarıyla rahimde ki yeri de önemli. Yumurta büyütmel tedavilerinin kisti büyütme ihtimali de var sanırım en doğru kararı alaninda uzman doktor verir. Benim tavsiyem prof yada doçente gidip muayene olmak..
Kocaman bir maşallahKızlar keseyi gördük yolsac oluşmuş gayet iyi dedi
Gözün aydın canım maşallah daim olsunKızlar keseyi gördük yolsac oluşmuş gayet iyi dedi
Sağol canımGözün aydın canım maşallah daim olsun
Ne dedi peki tam olarak? Bide tek doktorla yetinmemek lazim diger prof doçent doktorların yorumları da alınmalıDoktorum prof. sonuç hakkında olumsuz bir şey demedi Haziran'da poliklinikler açılınca tedaviye başlarız dedi işte o zaman her şey belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?