- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
3 cm çikolata kisti var dedi doktor acaba engel mi oluyor diye merak ediyorum bu kist hiç mi geçmiyor ki
Daha önce de var demişti doktor ama önemsememişti yine üzerinde durmadı çünkü amh testi sonucuna iyi dediGıcık bir kist o canım doktor daha detaylı bilgi verir sana. Ama bir tarafında kist var diğer tarafında yok anladığım kadarıyla. Ordan yumurtlama yumurta takibi ile çözüm bulunur inşallah. Kist için ameliyat diyorlar belli bir büyüklüğe ulaşınca. Ve yumurta rezervini düşürüyor. Kist 3 cm olmuş ne zaman öğrendin?
Kaç çıktı kuzum amh?Daha önce de var demişti doktor ama önemsememişti yine üzerinde durmadı çünkü amh testi sonucuna iyi dedi
8 çıktı daha bugün öğrendimKaç çıktı kuzum amh?
8 mi8 çıktı daha bugün öğrendim
Bu konuda pek bilgim yok doğrusu8 miama pcolularda böyle yüksek çıkıyor diye biliyorum ben canım
Netten bir araştır canım bak göreceksinBu konuda pek bilgim yok doğrusu
8 miama pcolularda böyle yüksek çıkıyor diye biliyorum ben canım
Bu konuda pek bilgim yok doğrusu
Doktor polikistik overden hiç bahsetmedi şimdiye kadar bir dahaki sefere sorarım inşallahTek yumurtalık pko luysa amh düşük çıkabilir
Amh düşük çıkmamışki 8 çıkmış sonucuTek yumurtalık pko luysa amh düşük çıkabilir
0.8 anladım 8 yüksek bir deger pko lu larda olurAmh düşük çıkmamışki 8 çıkmış sonucu
Evet canım ben de öyle biliyorum. Bakalım doktor ne diyecek0.8 anladım 8 yüksek bir deger pko lu larda olur
Tabiki cnm. Bu kist cok degisik bi kist malesef ilk denemede 7 8 cmle hamile kalan da var. 2 3 cmle yıllarca uğraşan da varburcusami kuzum biraz bilgi vermen mümkün mü?
Aaa canım sen yokluğu belli edilmeyecek kadınmısın aşkolsun tabikide merak ettikZati bi tek beni merak eden sensin yokluğum belli olmuş
GünaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?