Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay merak ettik canım merak etmez olur muyuz zaten gittin hemen geldin hiç özletmedin
Ah Aybush ahhh hemen yazdı yöneticiye resmi silemedi diye banladılar ama çok saçma kendi gerçek profil resmini koyanları da banlasınlar dimi yani

Ah Aybush ahhh hemen yazdı yöneticiye resmi silemedi diye banladılar ama çok saçma kendi gerçek profil resmini koyanları da banlasınlar dimi yani
Foto koydun diye değildir başka bir şey vardır da biz bilmiyoz
Aybush bugün çok mu pasta yaptın yoruldun kuzum yoksun hâlâ

Ben biliyordum yasak olduğunu ama emin değildim iyiki atmamışım

O zaman gerçekten kendi resmini profil yapanları da banlasınlar saçma değil mi

Vay yaramaz inatçı keçi burdan ona sesleniyorum geliyosan gel çabuk ağaç ettin anneni tez vakitte kavuşun inşallah kuzum
Bugün o kadar yoğun bir gündü ki diğer arkadaşların aksine sinirden gülüyorum ya çok yorgunum ağlamaya dermanim yok
Doktor randevum vardı bugün Haziran'da poliklinikler açılınca tedaviye başlarız dedi bakalım hayırlısı artık

Hadi inşallah canım, asıl sebep nasip olsa da bazen görünürde bir sebep veya vesile gerekiyor

3 cm çikolata kisti var dedi doktor acaba engel mi oluyor diye merak ediyorum bu kist hiç mi geçmiyor ki
Gıcık bir kist o canım doktor daha detaylı bilgi verir sana. Ama bir tarafında kist var diğer tarafında yok anladığım kadarıyla. Ordan yumurtlama yumurta takibi ile çözüm bulunur inşallah. Kist için ameliyat diyorlar belli bir büyüklüğe ulaşınca. Ve yumurta rezervini düşürüyor. Kist 3 cm olmuş ne zaman öğrendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…