- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
Ah ah okul olaydı kendiliğinden spor yapmış olurduk zatenAynen ya bende kilo aldımnormalde çok harekeyliyim özel eğitim öğretmeniyim çok aktifim ve yoğun geçerdi şimdi padiflestim am bu gün yarım saat yürüdüm
AhAy merak ettik canım merak etmez olur muyuz zaten gittin hemen geldin hiç özletmedin
Hayır o yüzden canım resmi silmişler zatennFoto koydun diye değildir başka bir şey vardır da biz bilmiyoz
Aybush bugün çok mu pasta yaptın yoruldun kuzum yoksun hâlâ
Kız ne oldu vala merak ettimSende anca gül zaten
Gizlilik kurslarına aykırı diye ama harbiden profil fotosu olanlarda var anlamadımO zaman gerçekten kendi resmini profil yapanları da banlasınlar saçma değil mi
O zaman gerçekten kendi resmini profil yapanları da banlasınlar saçma değil mi
Mesajları silmek yasak sebep bu sanırım kızlar fotoyla ilgili değil yaniGizlilik kurslarına aykırı diye ama harbiden profil fotosu olanlarda var anlamadım
Oda sildi hani banlı mı değilMesajları silmek yasak sebep bu sanırım kızlar fotoyla ilgili değil yani
O düzenlediOda sildi hani banlı mı değil
Aa bilmiyordum ondan demekkiMesajları silmek yasak sebep bu sanırım kızlar fotoyla ilgili değil yani
Yakında dört yıl olacak bu kaçıncı oğlak bebeğiHmm Oğlak burcu bebesinden kurtuldun öyle düşünelim kuzum
Vay yaramaz inatçı keçiYakında dört yıl olacak bu kaçıncı oğlak bebeği
Bugün o kadar yoğun bir gündü ki diğer arkadaşların aksine sinirden gülüyorum ya çok yorgunum ağlamaya dermanim yokVay yaramaz inatçı keçiburdan ona sesleniyorum geliyosan gel çabuk ağaç ettin anneni tez vakitte kavuşun inşallah kuzum
Hadi inşallah canım, asıl sebep nasip olsa da bazen görünürde bir sebep veya vesile gerekiyorBugün o kadar yoğun bir gündü ki diğer arkadaşların aksine sinirden gülüyorum ya çok yorgunum ağlamaya dermanim yok
Doktor randevum vardı bugün Haziran'da poliklinikler açılınca tedaviye başlarız dedi bakalım hayırlısı artık
3 cm çikolata kisti var dedi doktor acaba engel mi oluyor diye merak ediyorum bu kist hiç mi geçmiyor kiHadi inşallah canım, asıl sebep nasip olsa da bazen görünürde bir sebep veya vesile gerekiyor
Gıcık bir kist o canım doktor daha detaylı bilgi verir sana. Ama bir tarafında kist var diğer tarafında yok anladığım kadarıyla. Ordan yumurtlama yumurta takibi ile çözüm bulunur inşallah. Kist için ameliyat diyorlar belli bir büyüklüğe ulaşınca. Ve yumurta rezervini düşürüyor. Kist 3 cm olmuş ne zaman öğrendin?3 cm çikolata kisti var dedi doktor acaba engel mi oluyor diye merak ediyorum bu kist hiç mi geçmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?