• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum
Bende yapmıştım çörekotu bal tarçın karışımını zoruna yutuyordum🤭

Ben seviyorum testeredişli aslan pencesini. Birde civanpercemi hayıt lı çay var onuda içiyorum. Normal geliyor bana artık :)
Bana da güzel geliyordu en son ondan da tiksindim galiba içerken afedersiniz midem ağzıma geldi mide kaldırmıyor

Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum
Denemedm valla ama bal corekotu tarcin kotu degildir tadi ama iste bennucunu sevdigimden galiba etkiliyorsa cokta zorlama kndini cnmm

Merhaba arkadaşlar. 18 aydır korunmuyorum eşimde de bende de bir sorun görünmüyor. Spermiyografi, rahim filmi, hormonlar her şey yolunda. Son 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi de denedim bu ay 5. Ay olacaktı fakat koronadan dolayı gitmedim doktora. Zaten istemiyordum da artık bahane oldu... haziran ayında tüp bebek deneyelim istiyorduk ama bu durumda o da ertelenecek gibi görünüyor😢

Merhaba arkadaşlar. 18 aydır korunmuyorum eşimde de bende de bir sorun görünmüyor. Spermiyografi, rahim filmi, hormonlar her şey yolunda. Son 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi de denedim bu ay 5. Ay olacaktı fakat koronadan dolayı gitmedim doktora. Zaten istemiyordum da artık bahane oldu... haziran ayında tüp bebek deneyelim istiyorduk ama bu durumda o da ertelenecek gibi görünüyor😢

Back
X