arkadaşlar bugn adet olmam lazımdı mam olmaım . geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam olmuş... çok merak ediyorum. acabaaaa diye. ta da yarın hüsran mı olacak.
hoşgeldin canımm ne güzelll ınsallah olmazsınnn ama simdi stress yapma kendıne :) test yaptın mı ?
hoşgeldin canımm ne güzelll ınsallah olmazsınnn ama simdi stress yapma kendıne :) test yaptın mı ?
cnm naberrrr bebek calısmalarına basladınmııı :26:
çatlatma iğnesi geciktirmez cnm iğneyi vurulduktan 14 gun sonra eger gebelik yoksa adet olursun...senın o kadar oldu mu??yAPMADIM .KORKUYORUMM YA ÇIKMAZSA DİYE .. BİR DE ÇATLATMA İĞNESİ FALAN GECİKTİRİYORMUŞ YAAA. OYÜZDEN BEKLİORUM.
Aglamak istiyorum
Gelmiyor yavrum...Allahim sen saglicakla yolla bana melegimi ne olur
canım ben senı arıyorum ne zamandır ya :)) ıyıdır valla bende kımyasal gebelık gecirdim hüsran oldukanamayla birlikte gitti 11 gun surdu kanamam ve calısmalara hiç ara vermedim valla :) sen napıyosun
çatlatma iğnesi geciktirmez cnm iğneyi vurulduktan 14 gun sonra eger gebelik yoksa adet olursun...senın o kadar oldu mu??
bekle bakalım bır ıkı gun kız erken olmus sankitopıgınız hayırlı olsun.......benımde 2 gun sonra adet günümm :18::18::18: dün test yaptım negatiftiii yani 3 gün önce yapmıs oluyorum bıraz erken oldu sanırımm
topıgınız hayırlı olsun.......benımde 2 gun sonra adet günümm :18::18::18: dün test yaptım negatiftiii yani 3 gün önce yapmıs oluyorum bıraz erken oldu sanırımm
o zaman bugun yada en gec yarın adet olman lazımdı...elınde test varsa yapsana5 ekim adet günüm. 18 ekim iğne vuruldum.bu gün 15 gün oluyor o zaman
Aglamak istiyorum
Gelmiyor yavrum...Allahim sen saglicakla yolla bana melegimi ne olur
sabırsız gonzalesim hemen cıksın ıstıyorum sonradaaa gözlerimm bölee kalıyorumbekle bakalım bır ıkı gun kız erken olmus sanki
hepimizin topigi :)) erken degıl aslında ya gecen ay bende 3 gun varken yapmıstım silik cıkmıstı
o zaman bugun yada en gec yarın adet olman lazımdı...elınde test varsa yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?