gel artık bebegım annen senı cok özlüyor :( yasemin&emine

ARKADAŞLAR ben 4.5 yıldır evlyim ve hiç korunmadım. 2012 ocakta ilk hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi. şimdi sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum. umarım hepimiz o günü yaşarız.
sorun neydı peki cnm bu kadar yıl bekledin?

ARKADAŞLAR ben 4.5 yıldır evlyim ve hiç korunmadım. 2012 ocakta ilk hamile kaldım ve bebeğim gelişmedi. şimdi sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum. umarım hepimiz o günü yaşarız.

mrb cnmm nedenını arastırdınmıı pekiiii ??? kan pıhtılasması olmasın sende???? o yuzden bebegın gelısmemıs olabılırrr :26:

malesef test yok evde .. yarını bekliycem yaın olursam çok üzülürüm ama. karnım da ağrıyor sinsi sinsi
karın agrısı olurmus cnm hamılelıktede merak etme:)5 yumurtayla şansın cok yuksek ınsallah yaa heycanla beklıyorum senın haberını:)yenı topıkımızın ılk bebgı yada bebeklerı olur ınsallah

aaa neden öyle oluyo canım ben duz adet oldum bu ay

karın agrısı olurmus cnm hamılelıktede merak etme:)5 yumurtayla şansın cok yuksek ınsallah yaa heycanla beklıyorum senın haberını:)yenı topıkımızın ılk bebgı yada bebeklerı olur ınsallah

inşALLAHHHH canım yaaaa INSALLLAAAAHHHH

bende nerdeyse 10 gundur adet olacakmısım hiisi var bacaklarım karnım ağrıdııı cok erkenden agrımaya basladıııııı :26: şimdi hafiflediii:26:
aaa neden öyle oluyo canım ben duz adet oldum bu ay

bilmiyorumkii acaba rahim toparlanamadımı benimm nede olsa ciddi bi doğum atlattımm

arastırmadım canım ama doktor ıcınde gelişmemiş düşmüs dedi

ayy cnm senın bebegın gelısmemıstıı dımııı bende baska bırı gıbı okumusummm... cnm sende kan pıhtılasması olabılır vallaa gıt o testlerını yaptırrr bak hamıle kalamdan kımyasalda gecırdınnn öğren herseyınııı yoksa benım gıbıı bebegın kocamanken kaybetmen daha köttüüüüü

dogum muu??ciddi dogum derken??

ne dogumuu senın bebişin varmıı

inşallah. evl,l,ğimde hiç korunmadım. hsg çektirdim. falan filan ,işte. pıhtılaşma ile ilgili birşey dedi doktor. kürtaj tahlile gönderildi ve temiz çıktı.bilemiyorum neden öyle oldu.korkuyorum ya birdaha hamile kalrsam ve o da öyle sonuçlanırsa diye ... ya çok merak ediyorum yaa 5 yumurtaaaa biri tutversee :)

tutar allahın izniyle cnm...ay nolur test yap bian önce:)

hiç korummadım. hs g falan da cektirdim. pıhtı görümştü doktor. kürtajdan sonra tahlile gitti.sonuç temi çıkmış . ama korkuyorum ya yine aynı şeyi yaşarsam diye. bu kadar yıl bekledim herkes psikolojik dedi. sabret dedi. 4.5 yılda 1 hamileleik o da yaşamadı. psikolojim bozuldu artık .

tatlımmm bozma moralinii eşinde tahil yaptırdı mı peki?çok zor şeyler yaşamıssın haklısı ama güçlü olmalısınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…