• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel bebegim

su.su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
100
1
96
48
İstanbul
Tedavi aşamasını beklemek ne kadar zor bir süreç bunun için bende sizlerle dertleşeyim dedim

canım bende sendenim...dün ilk defa doktorumla tanıştım muayene etti ve kasımda başlayabileceğimizi söyledi, ilaçlarımıda verdi adetimin 2. günü başlıycaz hayırlısıyla. benimki kısa protokol olacakmış,kasım ayına sanki daha yıl var gibi geliyor içimde fırtınalar kopuyor ve bu benim ilk denemem olacak
umarım herkesin tedavisi hayırlı olur ve bebeklerimize bir an önce kavuşuruz .
bu arada sen ne zaman başlıyosun senin tedavin nasıl olacak uzun protokol mü kısa protokol mü?

kızlar tedavileriniz hayırlı olsunn...inş pozitif sonuçları alırsınızz bize de bunu yazarsınızz hem siz hemde biz sizin adınaza seviniriz....yaşadığın bu bekleme sürecini bende yaşadımmm...evet zordur be bekleme sürecii...o zaman gelsede hemen başlasak diyosunuzdurr...ama inanın ki zaman geçiyoorr..takmayın çok fazla kafanızaa....bunlar heyecanlı günlerr...ama tedaviye başladığınızda zaman daha çabuk geçicektir...zaten aymilevya kısa protokol olucakmışş senin ki daha da kısa sürer....tekrar tedavileriniz hayırlı olsunnn....

herkesin tedavisi hayırlı olsun bende bugün lucrine başladım inşallah sonunda mutlu haberler alırız

Back
X