Dün bitane hasta gebelik testi yaptırdı. Îdrar da pozitif çıktı. .beni köşeye köşeye çekmiş diyo ki: sen bana yardım et bu bebeği düşürelim diyor.bunun günahı na nasıl gireceğim dedim sen ilacın adını verdiği söz bişey olmaz diyo...banane kadın doğuma git dedim ısrarla yardım et diyo...şaka gibi yaaa..benim olmuyo bebeğim kadın yardım et düşsün bebek diyo...cildirtacak bu hastalar beni..
Yaa deliriyorum böyle şeyler duyunca allahım töbe yarabbim ya allah cezasını versin insallah böyle salak insanların ilişkiye girerken birşey yok sonra vahh hamile kaldım düşüreyim beter olun be Haklisin valla kardesim boyle pislik insanlarla ugrasmak cok zorr
hiç sorma arkadaşım ya..bitaneside geldi 45 yaşında 8 aylık hamile kimsye söylememiş.oysaki 15.ci gebelik..offfff allahım bizdede nasip et anneliği yarabbim..
Dün bitane hasta gebelik testi yaptırdı. Îdrar da pozitif çıktı. .beni köşeye köşeye çekmiş diyo ki: sen bana yardım et bu bebeği düşürelim diyor.bunun günahı na nasıl gireceğim dedim sen ilacın adını verdiği söz bişey olmaz diyo...banane kadın doğuma git dedim ısrarla yardım et diyo...şaka gibi yaaa..benim olmuyo bebeğim kadın yardım et düşsün bebek diyo...cildirtacak bu hastalar beni..
oooffffff offfffffff Allah'ım sen büyüksün..Dün bitane hasta gebelik testi yaptırdı. Îdrar da pozitif çıktı. .beni köşeye köşeye çekmiş diyo ki: sen bana yardım et bu bebeği düşürelim diyor.bunun günahı na nasıl gireceğim dedim sen ilacın adını verdiği söz bişey olmaz diyo...banane kadın doğuma git dedim ısrarla yardım et diyo...şaka gibi yaaa..benim olmuyo bebeğim kadın yardım et düşsün bebek diyo...cildirtacak bu hastalar beni..
Online bir kitap ya her ay kullanım ücreti alıyorlar. Tek yol kartını kapatmak.Kizlar lutfen herkes birbirine soylesin nette hatice saral diye hamilelik formulu vercem diyen bir reklam var 47 tl ye indiriyosun meger sebekeymis kart numarnizi alip heer ay kartinizdan 47 tl cekiliyo beni. 3 kere cekilmis maalesef saflik etmisim lutfen kimse o kadina inanmasin zaten ne resmi var ne telefonu sebeke safligima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?