gel de sinir len me....

ebe88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
1.451
459
128
Dün bitane hasta gebelik testi yaptırdı. Îdrar da pozitif çıktı. .beni köşeye köşeye çekmiş diyo ki: sen bana yardım et bu bebeği düşürelim diyor.bunun günahı na nasıl gireceğim dedim sen ilacın adını verdiği söz bişey olmaz diyo...banane kadın doğuma git dedim ısrarla yardım et diyo...şaka gibi yaaa..benim olmuyo bebeğim kadın yardım et düşsün bebek diyo...cildirtacak bu hastalar beni..

yaa deliriyorum böyle şeyler duyunca allahım töbe yarabbim ya allah cezasını versin insallah böyle salak insanların ilişkiye girerken birşey yok sonra vahh hamile kaldım düşüreyim beter olun be haklisin valla kardesim boyle pislik insanlarla ugrasmak cok zorr

hiç sorma arkadaşım ya..bitaneside geldi 45 yaşında 8 aylık hamile kimsye söylememiş.oysaki 15.ci gebelik..offfff allahım bizdede nasip et anneliği yarabbim..

hiç sorma arkadaşım ya..bitaneside geldi 45 yaşında 8 aylık hamile kimsye söylememiş.oysaki 15.ci gebelik..offfff allahım bizdede nasip et anneliği yarabbim..

Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin anneliqi inşallah böyle şeyleri okumak yada duymk beni hem üzüyor hemde çok sinirlendiriyorr

Ebe88 bende hemsireyim ve seni cok iyi anliyorum bole sacma sapan insanlarla yuzyuze gelip ayni zamanda sikinti ceken insanlari gorunce duyunca yasayinca tahammulun kalmiyor

bizler o cana ne kadar muhtacız böyle şeyleri duydukça üzülüyorum Rabbim isyana düşürme

Kızlar o hasta gebeliğini kabullendi aldırmadı..şimdi diyorki ben kontrollarime düzenli gelirim hemşire hanım diyor..daha dün düşürek diyordu...neyse hayırlısı aldırmadı çok sevindim onun adına...
Diğer 15, gebelik olan doğurdu..çok tatlı bir kızı oldu teyzenin..ama teyze rahatsız böbrekleri çok sancı yapıyo yazık..
Gelişmeler böyle işte kızlar..

Kizlar lutfen herkes birbirine soylesin nette hatice saral diye hamilelik formulu vercem diyen bir reklam var 47 tl ye indiriyosun meger sebekeymis kart numarnizi alip heer ay kartinizdan 47 tl cekiliyo beni. 3 kere cekilmis maalesef saflik etmisim lutfen kimse o kadina inanmasin zaten ne resmi var ne telefonu sebeke safligima geldi

iyi günler ya bende aynı madur oldum ya bende 5 ay kesildi sen nereye ulaştın ben ulaşamıyorum hala kesiliyor bankada bişey yapamıyor ne yapıcam bilmiyorum

sanada yazık ya neleriyle uğraşıyorsun.ben hayaller kuruyorum keske olsa sunu yapıcam bunu yapıcam diye ama allah nasip etmiyor.birde kadının dediğine bak tobe yarabbim ama çok adeletsiz bu dünya.

Maalesef TE="hmkh, post: 36823754, member: 592221"]sanada yazık ya neleriyle uğraşıyorsun.ben hayaller kuruyorum keske olsa sunu yapıcam bunu yapıcam diye ama allah nasip etmiyor.birde kadının dediğine bak tobe yarabbim ama çok adeletsiz bu dünya.[/QUOTE]
Maalesef canim o gebe şimdi 122kg 1.5 ayı ffalan kaldı doğum yapacak...hergün farklı hikayeler geliyor derin bir nefes alıyorum mecburennnn hep dua ediyorum hayırlısı ALLAHIM BÜYÜK. .

oooffffff offfffffff Allah'ım sen büyüksün..

Cok alakasiz bir yere yazsigimin frkindayim ama birsey sormam lazim birsuru hemsire bulmusken

Drdan geldim simdi ben de uc bucuk yildir evliyim hic gebelik fln gecirmedim

Dr bana hap verecekmis uc ay cocuk olmassa asilama yapariz dedi
Hastahane cok kalabalik diye sormadim bana hormon mu verecek? Ne hapi diye geciyor bunlar? Bilen varmi yumurta buyusun diye mi catlasin diye mi neden?

Online bir kitap ya her ay kullanım ücreti alıyorlar. Tek yol kartını kapatmak.

Kizlar hatice saral adli sahtekarin dolandiriciligindan kurtulmak icin kredi kartinizi kapatmaniz lazim ben oyle yaptim ayrica bankaya dilekce yazdim habersiz cekilen paralar hesaba tekrar aktarildi fakat karti kapattigim icin alamadim tekrar kart cikarmam gerekiyomus bende ugrasmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…