Gel de sinirlenme

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.233
30.286
548
36
Bütün gün kargo gelecek diye evden dışarı çıkmadım. Bekle bekle yok. Saat 5.45 oldu, kargo şirketini aradım. İnternet üzerinde de teslim edildi yazıyor bu arada. Anlattım durumu. Neyse gayet kibar bir şekilde yardımcı oldular. Meğer bana gelen kargoyu benim oturduğum binanın yan bloğunun altındaki dükkanda çalışan bir kadina teslim etmişler. İsimlerimiz aynıymış. Ben kadini hiç görmedim. Asla tanımıyorum. İnsan bir gönderinin kendine ait olup olmadığını bilmez mi? Sen ne alaka başkanın kargosunu alıyorsun? Tanissak benim adıma almıştır diyeceğim ama öyle bir durum yok. Kargo şirketine de pek kizamadim çünkü gönderen kişi numarami yanlis yazmış. Aramislar ama tabi ki ulaşamamışlar. Yine de insan bir kimlik istemez mi? Kafana gore niye teslim ediyorsun? Belki onemli birsey var icinde. Gidip kadına hesap sorasim var. Bütün günüm mahvoldu onun yüzünden. Siz olsaniz ne yapardınız?

Benim en merak ettiğim kısım kadının açıp açmadığı . Eğer açmadıysa belki o da daha sonradan kendine ait olmadığını farketmiştir . Kadında da şirkette de var hata. Neyseki kavuşmuşsun kargona canım benim :KK66::KK9:

Kargo şirketlerinden nefret geldi artık bana da . Kargo ücreti varsa kapıya geliyorlar . Yoksa hiç tenezzül etmiyorlar güvenliğe bırakıp gidiyorlar . Sinir oluyorum

Benim en merak ettiğim kısım kadının açıp açmadığı . Eğer açmadıysa belki o da daha sonradan kendine ait olmadığını farketmiştir . Kadında da şirkette de var hata. Neyseki kavuşmuşsun kargona canım benim :KK66::KK9:
Açıp açmadığı anlaşılmıyor canım. Kargo şirketi sonradan tekrar bantlamis olabilir. Neyse sorunsuz elime geçti sukur :)

benzer bir olay benim de başıma geldi. Bazen eşim kargolarını bana gönderir gün içerisinde de çok fazlaca kargom geliyor :bicak:Diğer kargolarım ile birlikte isim benzerliği olan adreste sadece kapı numarası farklı olan kişinin de kargosunu teslim almışım hemen kargoyu aradım iade ettim vs. Sizin kargonuzu alan kişi de kargoyu hataen almış olabilir ya da kendisine birisinin sürpriz yaptığını düşünmüş olabilir o_O

Kadın nerden bilecek kargonun yanlış geldigini,
X hanım diyince oda benim diyip almış olabilir,
Geri verdigine göre uzatmanın anlamı yok bence.
Evet öyle olmuştur büyük ihtimal. Ama akşama kadar fark Edip araması gerekmez mi? Ben akşamın yedisine kadar evde bekledim.

benzer bir olay benim de başıma geldi. Bazen eşim kargolarını bana gönderir gün içerisinde de çok fazlaca kargom geliyor :bicak:Diğer kargolarım ile birlikte isim benzerliği olan adreste sadece kapı numarası farklı olan kişinin de kargosunu teslim almışım hemen kargoyu aradım iade ettim vs. Sizin kargonuzu alan kişi de kargoyu hataen almış olabilir ya da kendisine birisinin sürpriz yaptığını düşünmüş olabilir o_O
Evet büyük ihtimalle yanlışlik olmuş ama sizin gibi hemen dönmemesi sinir bozucu. Akşam yedide aldım kargomu.

Evet öyle olmuştur büyük ihtimal. Ama akşama kadar fark Edip araması gerekmez mi? Ben akşamın yedisine kadar evde bekledim.
Kadın fark etse de kargocunun gidip kargoyu alması ya da kargoya gidip iade ettiyse dahi size ulaştıranlar günlük kargo dağıtım işini yapıp bitirdikten sonra sizin işleminizi gerçekleştirmiş olabilirler.

Senin kargoyu yine yanlışlıkla da olsa aynı sitede başkasına bırakmışlar. Bir de geri alıp sana getirmişler. Ben evde olduğum halde kargomu getirmeyip ertesi sabah mesaj attılar sizi adreste bulamadık diye, gelin şubeden alın diyorlar. Ben dışarı çıkabilecek durumda bile değilim. Doğumuma sayılı gün kaldı, ayrıca 1.5 yaşında kızım var ve eşim şehir dışında, burda da kimsem yok. Bakkala bile inemiyorum sipariş veriyorum eve :( 3 gündür kargo bekliyorum canları isterse teslim edecekler inşallah

Back
X