Gel de sinirlenme

Kadın fark etse de kargocunun gidip kargoyu alması ya da kargoya gidip iade ettiyse dahi size ulaştıranlar günlük kargo dağıtım işini yapıp bitirdikten sonra sizin işleminizi gerçekleştirmiş olabilirler.
ben aradığımda fark edildi yanlışlık. Tekrar eleman gönderip paketi alıp bana getirdiler. Kadının çalıştığı dükkan, benim evim ve kargo şubesi yürüme mesafesinde. Kadın yanlışlık olduğunu bildirseydi bu kadar geç saate kalmazdı diye tahmin ediyorum.

Senin kargoyu yine yanlışlıkla da olsa aynı sitede başkasına bırakmışlar. Bir de geri alıp sana getirmişler. Ben evde olduğum halde kargomu getirmeyip ertesi sabah mesaj attılar sizi adreste bulamadık diye, gelin şubeden alın diyorlar. Ben dışarı çıkabilecek durumda bile değilim. Doğumuma sayılı gün kaldı, ayrıca 1.5 yaşında kızım var ve eşim şehir dışında, burda da kimsem yok. Bakkala bile inemiyorum sipariş veriyorum eve :KK43: 3 gündür kargo bekliyorum canları isterse teslim edecekler inşallah
Hiç önemsemiyorlar işlerini cidden. Her defasında mutlaka sorun cikiyor. Allah kolaylık versin size

Back