• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gel gitti davranan sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilin değil ki adam umursamıyor bahane ile ayrılmış çabasj sıfır iyice bi tarsflarını kaldırmz

1 yılmış, yaşlanana kadar beklicekmiş🫢
Acaba bana büyümü yaptırdı, unutamadım bir türlü onu, çünkü büyüden haberi vardı onun.Birgün bana demişti, sevgililer birbirine büyü yaparmış dedi. Erkeğin bilmesinden şüphelerim, acaba yaptırmış olabilirmi?

whapta aktif görüyorum, ama bana yazmıyor, öldüğünü sanmıyorum
başkasıyla konuşuyordur muhtemelen kendı hayatınıza odaklanın gönlü olsa ne yapar ne eder geri dönerdi size büyü falan ne büyüsü yaptırsın zannetmiyorum erkekler böyle boş mantıksız şeylerle uğraşmaz

Acaba bana büyümü yaptırdı, unutamadım bir türlü onu, çünkü büyüden haberi vardı onun.Birgün bana demişti, sevgililer birbirine büyü yaparmış dedi. Erkeğin bilmesinden şüphelerim, acaba yaptırmış olabilirmi?
Necla tamam uzatma bence çok ele verdin kendini

Ay ne gomlekmis 2 ay sonra mesaj atıyorsun. Adamın tarzını bilmiyor musun giymem demiş işte. 1 yıl olmuş önüne bak
Merhaba bayanlar, kafam karıştı yardımcı olurmusunuz? Erkek arkadaşım bazı konularda çok değişken davranıyor. En basitinden kendisine doğum gününde bir desenli gömlek aldım, daha giymeden beğenmedim dedi, giy bir bakalım dedim giydi, bende çok yakıştı dedim, karşıdan bakınca yakışmıştır dedi. Giymem ben dedi. Bende mağazaya götürüp değiştireyim o zaman dedim, kalsın giyerim dedi.Buluştuk yanıma geldi, neden giymiyorsun hiç dedim, tarzım değil giymem dedi, sadece o gömleği evde giyerim dedi. O zaman getir, mağazayı tanıyorum değiştiririm sorun değil dedim, getirdi değiştirecektim.O günde aramızda bir tartışma çıktı asansörde, bende arama o zaman dedim. Kızmış bana mesaj yazmış ama silmiş.O günden sonra küstük birbirimize.Aradan 2 ay geçti, ben ona mesaj attım, gömleğini değiştirdim, müsait olunca gel al yada kargoyla sana iletirim dilersen yazdım. Cevap bana yok istemem ihtiyacı olan birisine ver yazmış.Bende senin için aldım, kimsenin ihtiyacı yok çöpe atıyorum o zaman yazdım.O günden beri aramız bozuldu konuşmuyoruz, ama beni hiç bir yerden engellememiş sadece ikimizde birbirimize yazmıyoruz.Eskiden öyle değildi güzel aşk mesajları yazardık birbirimize.1 yıl oldu konuşmuyoruz, sus pus olduk ikimizde.Sizce ben bu kişiyi ne yapmalıyım.Sevmesem şimdiye kadar engellerdim. Bu kişiyi ne yapacağımı bilmiyorum, Bana fikirler yazarsanız sevinirim.🙏💝
"Acaba bana büyümü yaptırdı, unutamadım bir türlü onu, çünkü büyüden haberi vardı onun.Birgün bana demişti, sevgililer birbirine büyü yaparmış dedi. Erkeğin bilmesinden şüphelerim, acaba yaptırmış olabilirmi?" Tamam trollsun anladik boşa yazmisiz. Hayırlı işler kardeş.

Engellemek falan geç o işleri, bitmiş bitmiştir, birinin konuşmak istemediğini anlamak için çocuk gibi engellenmek mi gerekiyor. Umurunda bile değilsin bitmiş o iş.

Tamam troll olduğunu anladık
Sıkıcısın

Tamam troll olduğunu anladık
Sıkıcısın
Sıkıcı değilim sanmıyorum. Beni elinde yedek tutuyor olabilir, adam bekar çünkü, erkek milleti böyle yapabilir. Engelleyecek kadar kızsa engellerdi herhalde diye düşünüyorum 🙏💝

Hanımlar konuyu büyü içeriği nedeniyle kapadım ama af buyurun dayanamadım yazmak istedim😬
1 yıl oldu konuşmuyoruz, sus pus olduk ikimizde.Sizce ben bu kişiyi ne yapmalıyım

Bunları yazan 48 yaşında bir kadın mı gerçekten 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X