- 6 Kasım 2014
- 102
- 24
- 118
- 34
- Konu Sahibi sekerparem67
-
Yaziniz icin tskrler :) cok begendim- ben erkeğim ben üstünüm benim lafımı dinleyeceksin türü havalara girmişse hemen şut.
- senleyken eski sevgilisi ya da başka kızlar hakkında ileri geri konuşuyorsa sakın ben farklıyım ki yanımda havalarına girme alakası yok bir gün senin de arkandan konuşacak demektir. kadına değeri olmayan sana da olmaz.
- fazla dindar ya da öyleymiş gibi davranıyorsa, sana da sanki dinsizmişsin gibi dini baskı yapıyorsa hemen uzaklaş. genelde bu tiplerin altından pek hoş şeyler çıkmıyor.
- giyimine ve yaşamına karışmasına izin verme sonra dahası geliyor. en baştan kriterlerini koy. ondan önce de bir yaşamın olduğunu ve nerede nasıl davranacağını bildiğini söyle. yarın öbür gün şöyle giyin böyle yap demesine izin verme. baştan nasıl tanıdıysa öyle devam etmelisin.
- ailesindeki kadınların konumunu öğren. eğitim durumları nedir, çalışıyorlar mı? ne kadar kendilerine ait yaşamları var dolaylı sorularla öğrenmeye çalış. ailesindeki kadınların konumu neyse seni de o konumda görmek isteyecektir. sevgililik anında farklı düşüncelerde gibi görünebilir ama evlilik söz konusu olduğunda işler değişecektir.
- kendine ait bir iş yaşamı planın olsun ve ilişkinin başında açıkca anlat. sana köstek değil destek olacak bir erkek aradığını kafasına yerleştir.
Evli misin bekar mi ?Basliktakta okudugunuz gibi evet kizlar hepimizin bildigi gibi bazen iliskide hatalar yapabiliyoruz sacma sapan hareketlerde bulunabiliyoruz veya erkelerin ustune cok dusebiliyoruz konu acmamin sebebi.nasil davranmaliyiz ? Napmaliyiz napmamaliyiz? Bunlari yazarak birbirimize yardimci olabiliriz, sende tecrubelerini yaz...
tövbe yarabbiEvli mi lazim bekar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?