- 14 Mayıs 2013
- 70
- 104
Esimle ben ayri sehirlerdeyiz sebebi benim egitimim ve onun isi. Iki hafta once esim benim yanima geldi. Donuste bende onunla gitmeye karar verdim vizelerim bitmisti bir hafta tatilim vardi. Esimde yakin zamanda arabasini satti. Abisi bi araba ayarlamisti onunla donucektik. Gitmeden onceki gun araba da bi iki ariza oldugu ve tamirinin biraz uzun surecegi soylendi bize. Herneyse abisi de benim arabayi al ben diger arabayi tamir ettirip kullanirim dedi. Bu arada esim ogretmen ayni zamanda bulundugu sehirde abisiylr ortak is yapiyorlar. Ordaki islerle de esim ilgiliniyor.Velhasil abisinin arabasiyla gittik, daha sonra abisi arabanin cok masraf cikarttigini o yuzden arabayi geri verdigini soyledi. Bu arada kendine yeni bi araba ayarlayana kadar benim arabami kullanacagini soyledi. Tamam dedim ben donene kadar kullansin. Ama ben döndum ve adamin kendine araba almaya hic niyeti yok. Neymis beni sabah okula birakirmis. Benim okul saatlerim de cok karisik bi gun 9'da basliyor dersim baska bi gun 4'te. E ben surekli adami arayip beni okula birak okuldan ciktim okuldan al mi diyecem. Hayir madem kendine araba almaya niyeti yoktu soyleseydi esim onun arabasini almazdi. Para isleri ortak ve her halukarda bi araba alinacakti. Kendisi teklif etti benim arabayi alin ben kendime yenisini alicam diye. Ama gorunuse gore adam araba alcam diye benim arabami almayi kastetmis. Cildiricam valla
Esimle de tartistik bu mevzu yuzunden ben bu aksam konusucam abimle dedi. O halletmezse bu aksam ben muhattap olsam mi?
Esimle de tartistik bu mevzu yuzunden ben bu aksam konusucam abimle dedi. O halletmezse bu aksam ben muhattap olsam mi?
Son düzenleme: