icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyimannemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor
evlenmeyi düşünmüyorum daha yasım kac deyip tersleyin
türk millleti olarak meraklıyız anacım,seni evlendirmeye,bizi hamile bırakmaya pek bi meraklılarr
koca bulmak ona kalmamış ama burada anneniz de demek yüz veriyor ve onunla aynı düşüncede...
tatlı bir dille evlenmeyi düşünmediğinizi falan söyleyin .
yaşınız kaç ki koca arıyor size...
Annenizle samimiyetinden öyle demiştir.
O buldu diye evlenecek haliniz yok ya.Bu kadar kafaya takmayın.
zaten onun buldugu adamla hic evlenmem
annemde ilk önce oglana ariyoruz dedi yani abime. 20 yasindayim
bilmiyorum yani ciddi ciddi koca bulacam bulunca söylerim sana demeler flnn
icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyimannemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor
bekarken bişi yokmu derler
sözlenirsin,nisan ne zaman derler
nisanlanırsın düğün ne zaman derler
evlenirsin cocuk ne zaman derler
1.olur 2 yokmu derler derler de derlerrr
salla gec hayatını kendin yönlendir mutluluklar
Çöpcatan teyzeye bak
Isi gücü bırakmış , sana es aramanın derdine düşmüş iyimi ne
Annene biraz tatlı sert mesajı verirsin ki, böyle seylere arkadaşıyla girismesinler
Bence o bayan yerine anneize tepki gösterin. Anneniz bu tavizi vermese o kişi bu tarz mesaj atamaz ve konuşamaz.
Kadini sevmediginiz icin her hareketi gozunuze batiyor.tersleme falan olmazsonucta bir insan siz sevmesenizde.annenizin arkadasi oda mahcup olur.burada kimsebirinden sikayetlendiginde aaaaaaa taviz verme.tersle azarla diyenlere acaip sinir oluyorum.biraz yapici olun ya
bir de bunların,
annene kalmaya gelirsin aaa geri mi geldi diyenleri var ki en gıcık olduğum tiptir.
Buldukları adayla evlenmem diyorsun ama ona da büyüyle bağlamaya çalışırlarsa ne yapacaksınız?
offf deliriyorum böyle kendini bilmez kadınlara yaa.çaça mı zilli.en nefret ettiğim şey başkasına bişeyler bulmak.sanane çok meraklıysan ben sana bulayım desene şu kadına.koca bulcam.... lafa baka ne kadar kaba yaaa.gerizekalı
ay yok daha neler, kesinlikle yapamaz :)
Taviz vermeden kastettiğimle sizin anladığınız nedir acaba ?Kadini sevmediginiz icin her hareketi gozunuze batiyor.tersleme falan olmazsonucta bir insan siz sevmesenizde.annenizin arkadasi oda mahcup olur.burada kimsebirinden sikayetlendiginde aaaaaaa taviz verme.tersle azarla diyenlere acaip sinir oluyorum.biraz yapici olun ya
kimse samimiyet olmadan mesajla koca bulacağım zehra'ya demez.
annen de belki içten içe istiyordur.
ayrıca köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diye bir söz var .yani boşuna kafanızı meşgul etmeyin. İnsanlarımız evlendirmeyi ,doğurmayı pek bir sever ..
burda daha da kendinizi doldurmayın yok yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?