gelde delirme !

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyim annemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor

evlenmeyi düşünmüyorum daha yasım kac deyip tersleyin
türk millleti olarak meraklıyız anacım,seni evlendirmeye,bizi hamile bırakmaya pek bi meraklılarr

koca bulmak ona kalmamış ama burada anneniz de demek yüz veriyor ve onunla aynı düşüncede...
tatlı bir dille evlenmeyi düşünmediğinizi falan söyleyin .

yaşınız kaç ki koca arıyor size...

Annenizle samimiyetinden öyle demiştir.
O buldu diye evlenecek haliniz yok ya.Bu kadar kafaya takmayın.

Çöpcatan teyzeye bak
Isi gücü bırakmış , sana es aramanın derdine düşmüş iyimi ne
Annene biraz tatlı sert mesajı verirsin ki, böyle seylere arkadaşıyla girismesinler

Bence o bayan yerine anneize tepki gösterin. Anneniz bu tavizi vermese o kişi bu tarz mesaj atamaz ve konuşamaz.

Kadini sevmediginiz icin her hareketi gozunuze batiyor.tersleme falan olmazsonucta bir insan siz sevmesenizde.annenizin arkadasi oda mahcup olur.burada kimsebirinden sikayetlendiginde aaaaaaa taviz verme.tersle azarla diyenlere acaip sinir oluyorum.biraz yapici olun ya

evlenmeyi düşünmüyorum daha yasım kac deyip tersleyin
türk millleti olarak meraklıyız anacım,seni evlendirmeye,bizi hamile bırakmaya pek bi meraklılarr

zaten onun buldugu adamla hic evlenmem

koca bulmak ona kalmamış ama burada anneniz de demek yüz veriyor ve onunla aynı düşüncede...
tatlı bir dille evlenmeyi düşünmediğinizi falan söyleyin .

yaşınız kaç ki koca arıyor size...

annemde ilk önce oglana ariyoruz dedi yani abime. 20 yasindayim

Annenizle samimiyetinden öyle demiştir.
O buldu diye evlenecek haliniz yok ya.Bu kadar kafaya takmayın.

bilmiyorum yani ciddi ciddi koca bulacam bulunca söylerim sana demeler flnn

Buldukları adayla evlenmem diyorsun ama ona da büyüyle bağlamaya çalışırlarsa ne yapacaksınız?

zaten onun buldugu adamla hic evlenmem

annemde ilk önce oglana ariyoruz dedi yani abime. 20 yasindayim

bilmiyorum yani ciddi ciddi koca bulacam bulunca söylerim sana demeler flnn

bekarken bişi yokmu derler
sözlenirsin,nisan ne zaman derler
nisanlanırsın düğün ne zaman derler
evlenirsin cocuk ne zaman derler
1.olur 2 yokmu derler derler de derlerrr
salla gec hayatını kendin yönlendir mutluluklar

offf deliriyorum böyle kendini bilmez kadınlara yaa.çaça mı zilli.en nefret ettiğim şey başkasına bişeyler bulmak.sanane çok meraklıysan ben sana bulayım desene şu kadına.koca bulcam.... lafa baka ne kadar kaba yaaa.gerizekalı

bir de bunların,
annene kalmaya gelirsin aaa geri mi geldi diyenleri var ki en gıcık olduğum tiptir.

Çöpcatan teyzeye bak
Isi gücü bırakmış , sana es aramanın derdine düşmüş iyimi ne
Annene biraz tatlı sert mesajı verirsin ki, böyle seylere arkadaşıyla girismesinler

istedigi kadar arasin ama bosuna

Bence o bayan yerine anneize tepki gösterin. Anneniz bu tavizi vermese o kişi bu tarz mesaj atamaz ve konuşamaz.

annem böyle bi konu hic acmadi ki o arkadasi durup dururken böyle bi konu acti. ona tepki göstermeyi düsünmüyorum ama bana koca bulabilecegini düsünüyorsa yaniliyor cünkü

terslemiyecem azarlamayacam ama benimle ugrasmasini istemiyorum.

kimse samimiyet olmadan mesajla koca bulacağım zehra'ya demez.

annen de belki içten içe istiyordur.

ayrıca köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diye bir söz var .yani boşuna kafanızı meşgul etmeyin. İnsanlarımız evlendirmeyi ,doğurmayı pek bir sever ..

burda daha da kendinizi doldurmayın yok yere.

aynen valla birakim bu bekarlari herkes kendi istedigi sevdigi kisiyle evlensin. neymis efendim koca bulacammis, ben tanimadigim sevmedigim bi adamla niye evlenim yaa

Taviz vermeden kastettiğimle sizin anladığınız nedir acaba ?

Annesini smaimi bulmuş ki bunu demiş yani annesiyle böyle şeyler konuşulmuş belli ki. Bu demek değil ki insanlara soğuk durup ,terslemek ya da burnu Kaf dağında gibi davranmak.

Kasedilen : Kişiliği,duruşu bozmamak.

bu söylem yıkıcı ise buyrun yapıcı siz konuşun.

annem ilk önce abimin evlenmesini istiyor :) ondan sonra zamani geldiginde sira banada gelir belki.

cok dogru söyledin bu sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…