Annenden yüz buluyo demek ki
Bazıları bunu görev sanıyo
Bu annenin arkadaşı da öyle galiba
Tek sana değil tüm mahalleye birilerini ayarlıyodur
Yıl olmuş 2014, bunlar hala kendi aday bulup milleti evlendirmeyi düşünüyo
annemle aralari cok iyi malesef ve aslinda dedigin gibi annem cok yüz veriyor 1 dedigini 2 etmiyor. ama bu bana koca bulabilecegi anlamina gelmiyor
bende tanidigim, sevdigim bi insanla evlenmek isterim yani ona noluyor evlensin evini yurdunu bulsun koca bulacam ona bulunca haber ederim fln diyor, ben görücü usulu fln istemiyorum napim ben tanimadigim sevmedigim adami.
Tamam da annende öyle şey mi kaldı, kendisi karar verir kimle evleneceğine hem benim kızım daha 20 yaşında diyemiyo mu ?
Hem bulsa da kimse seni silah zoruyla evlendiremez ya, ne münasebet der kestirip atarsın olur biter
burda bi konu vardı. mahallede bi dede öğretmen kız isteyen erkeklerin adları doğum tarihleri ve baba adlarının yazdığı bir listeyle dolaşıyordu. o konu geldi aklıma.dedelerin ninelerin işi gücü yok bu işlere sarıyorlar demekki
icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyimannemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor
O boyle deyince annen ne tepki veriyor peki? İstemedigin tanimadigin biriyle evlenecek degilsin. Annenle bu konuyu konus ve arkadasiyla uygun bi dilde konussun benim annem birinden oyle bi sey duysa evden bile kovar yani is annene dusuyoricimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyimannemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor
Ne var bunda bu kadar kizcak anlamadim. Kadin cöpcatanlik yapmak istemis.zorla evlendirecek degil ya seni.. Kizlar 30 una gelince neden etfarimizda hayirli bi ise vesile olacak kimse yok derler oluncada böyle oluyo demek.. Ilginc
O boyle deyince annen ne tepki veriyor peki? İstemedigin tanimadigin biriyle evlenecek degilsin. Annenle bu konuyu konus ve arkadasiyla uygun bi dilde konussun benim annem birinden oyle bi sey duysa evden bile kovar yani is annene dusuyor
amaannn canım boşver gitsinn
sen istemedikten sonra kapına 40 koca da getirseler nafile
takma kafana hiç dert edilecek bir konu bile değil boşver teyze arasın dursun
Okuyorsan zaten ailen boyle bi seye musade etmez o kadin da akli basinda biri olsa boyle konusamaz bosver siz aldirmayin kadin sizin onu takmadiginizi gorunce birakir zatencünkü bana koca bulmak ona kalmadi, zaten kadindan asiri derecede nefret ettigim icin onun buldugu biriyle hic evlenmek istemem.
annemde o arkadasindan nefret etigimi biliyor yani onun bana koca aradigini söylerse tepkimi az cok tahmin ediyordurzaten annem ilk önce abimin evlenmesini istediginide söyledi ama arkadasi hala tuturdu koca bulunca haber ederim diye
yazdan beri diyor ben bulurum fln, ilerde evleneceksin ev islerini ögrenmen lazim yemek yapmasin ögrenmen lazim, misafirlere nasil davranacagini bilmen lazim fln akil vermeye calisiyor bana
rezillik ya bildigin
Annen keşke o kadına haddini bildirse de böyle cesaret dolu cümleler kurmasa. siz çokta dikkate almamaya çalışın.
Bide bu kadının yok mu çocğu ona bulsun ya
annem degilde ben agzinin payini vermistim
cocuklari var ama cok kücükler daha, ve terbiyesizler erkek gibi küfür ediyorlarbana koca bulacagina cocuklarina terbiye versin
annem degilde ben agzinin payini vermistim
cocuklari var ama cok kücükler daha, ve terbiyesizler erkek gibi küfür ediyorlarbana koca bulacagina cocuklarina terbiye versin
Kendinizden büyük birinden bahsettiginizi unutmayin lüffen
ya boşver çok takma kafana onu. Eğer birisiyle tanıştırmak istersede , istemiyorsan istemiyorum de açık açık
Annenizde kirmak istemediginden bir sey diyemiyor olabilir.
Bence basta olumsuz durmayin sonra bu kadin "kismeti" getirdiginde lafi carpin kadina bir daha yaklasamasin size. Bazen hakedene cevap vermek lazim.
Bir de su yonu var tamam dusuk ihtimal ama kismetten hoslanabilirsiniz.bence degerlendirin.
Neyse kolayliklar dilerim.
Onami kalmis Sana Koca Bulmak ??
Okadar Merakliysa Koca Bulmaya , Buro Casin Herkese Bulsun Ozaman Hey Allahim Yaaa...
Bosver Takma , O Buldu Diye Evlenmek Zorunda Degilsin..
Ama Bu Arada Annen , Guzel Bir Sekilde Terslemis Olsa
Kadin'da oyle Biseye Cesaret Etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?