Annenizin sizi erkek arkadaşınızdan ayırdığı gibi mi?
aynen valla birakim bu bekarlari herkes kendi istedigi sevdigi kisiyle evlensin. neymis efendim koca bulacammis, ben tanimadigim sevmedigim bi adamla niye evlenim yaa
biz böyle diyoruz ama bide sana öyle birini buluyomuşki sen aşık olup işte bu adam diyormuşsunolabilirmi kardeşim
kesinlikle hayir:113:
icimi dökmek istiyorum ya kac gündür cok sinirliyimannemin arkadasi var ve ben o kadindan okadar nefret ediyorum ki bizim eve gelse evden cikiyorum o derece yani. bi kac gün önce annemin o arkadasiyla mesajlarini okudum, kadin tuturmus zehraya koca bulacam evlensin artik diye, koca ariyorum bulunca söylerim dedi anneme. sinirlerim tepemde yanii ben daha evliligi aklimin ucundan gecirmiyorum o kim oluyorda benim hayatima karisiyor ya onami kaldi bana koca bulmak ben daha eski sevgilimi unutmakla cirpiniyom kadin gelmis koca bulacam diyor
annem ayirmadi beni erkek arkadasimdan. lütfen bu konuyu acmayalim bu tür konular yasak oldugunu bilmiyordum. tekrar acilmasin bu konu, okadar merak ediyorsan özel mesaj atarsin ama burda acma bu konuyu lütfen.
allah bagislasin :)) ne mutlu sana valla en güzeli kendi istediginle severek evlenmek:123:hahhahkıyamam ya.şaka bi yana aldırış etme sen bu tarz olaylara.bak bende aynı aptallıkları yaşadım.ama şuan 2 yıllık ewliyim ve 1 oğlum var allah bağışlarsa.ve eşimide kendim buldum yani öyle bişey olduki allahım karşıma çıkardı ve eşim oldu.seninde karşına zamanı gelince çıkacaktır zaten.bırak onlar kendi kendine oyanlansınlar
kadın sana koca buldu. sen de evlendin de kızıyorsun. gül geç diyeceğim ama rahatsız oluyorsun sen o kadının yaşında olmadığından ancak kibarca cevap verebilirsin ama annene söyle gerekli cevabı versin madem.
Taviz vermeden kastettiğimle sizin anladığınız nedir acaba ?
Annesini smaimi bulmuş ki bunu demiş yani annesiyle böyle şeyler konuşulmuş belli ki. Bu demek değil ki insanlara soğuk durup ,terslemek ya da burnu Kaf dağında gibi davranmak.
Kasedilen : Kişiliği,duruşu bozmamak.
bu söylem yıkıcı ise buyrun yapıcı siz konuşun.
sinir oluyorum öyle tiplere.sanki istesen evlenemeyeceksin koca arıyorsun da bulamıyorsun muamelesi yapıyorlar.insana emrivaki yapmak en nefret ettiğim şeydir.
Insanlarin isi gucu yok baskalarinin ozel hayatiyla ugrasiyo.bosverin o kadini.size boyle bisey soylerse de net bi sekilde istemiyorum dersiniz olur biter.caninizi siktiginiza degmez onun icin
Merak ettiğimden değil sadece dikkat edin diye söyledim.
Delirme kuzum delirme.
Zorla evlendirecek değiller ya.
Bende bizim mahalledekilere göre evde kalmıştım.(22 yaşında)
Herkes derdine düşmüş laf yapıyodu.
İstemeye geldiler 'bak bakk demekki sevgilisi varmış' dediler.
Evlendim anneme kalmaya geldim 'geri geldi' dediler. (Ki eşimde benimle bi gece kaldı.)
Eşim almaya geldi arabada öptü diye 'kız ayten kızz koş koş barışmışlar' dediler.
Olmadık ne varsa dediler durdular.
İt ürür kervan yürür.
Ne dedilerse başlarına geldi hala dilleri susmadı.
Umrumda mı?
I ıh. :))
Üzme tatlı canını.
Tepki falanda gösterme şimdiden. Öyle bişeyi sana söylerse ver cevabını.
Bu karikatür de benim yaşadıklarımı yaşayanlara gelsin :))
Eki Görüntüle 972493
allah bagislasin :)) ne mutlu sana valla en güzeli kendi istediginle severek evlenmek:123:
insallah. dogru dedin
malesef kibar cevaptanda anlamiyor ki daha öncede acti bu konuyu kibarca cevap verdim yine acti ayni konuyu. hayir yani ailemden önce o kadina noluyo
kaç zamandır bunu diyor da kadın şu ana kadar birini bulamadı?
yani bana göre dert edilecek bir şey değil.
komedi yap geç
20 yaşında kıza koca arıyor ve bunu görevmiş gibide söylüyor, olaya gel
Hiç o kadına kızma.. Annenin hatası.. Yüz vermiş, tepesine çıkarmış.. Yakın ya da uzak arkadaşa, aa sana mı kaldı kızıma koca bulmak diyebilmeli bir insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?