Gelde Sinirlenme

Sorumsuz iki kişi gördüm ben bu olayda
1. eşinizin abisi
2. eşiniz

Eşiniz hattını devredebilrdi, olaylar buraya gelmeden. O zaman sıkıysa yurtdışıyla konuşsun böyle.

Bence eşinize devredin olayı. Parayı alabileceğinizi sanmıyorum ama elinizde büyük koz olur, abisine güvenmek konusunda eşinizin başının etini yiyebilirsiniz.

Aynı şekilde eşinize de bir işi yapmayıp ertelediği zaman bu olayı hatırlatıp başının etini yiyebilirsiniz.

Eşin halletsin sen karışma bence

evet ben onada kızıyorum güvenmemeliydi onlara bu konuda..hakeden yapıcaksın iyiliği bunlar hic haketmedi

Hat kimin üzerineyse müşteri hizmetlerini arayıp taksitlendirebilir başkası yapamaz.
Eşiniz arayıp bu talebini iletebilir ama daha önce borca taksitlendirme yapılmamış olma şartı var bildiğim kadarıyla. Bir dönem çalıştığım tahsilat biriminde böyleydi. Arayıp konuşsun.
Onlarda size taksit taksit öder, son çare bunu yapın, ödeyemeceklerse bir de üzerine dosya masrafı vs. binmeden halledin.

doğru aslında kendi yapamaz bunu hic aklıma gelmedi benim ya söylerdim o nasıl yapıcak hat onun ustune değil diye sanırım yalan söyledi esime

doğru aslında kendi yapamaz bunu hic aklıma gelmedi benim ya söylerdim o nasıl yapıcak hat onun ustune değil diye sanırım yalan söyledi esime
Belki sorup soruşturunca taksitlendirmeyi öğrenmiştir ama hat sahibi olma kuralını bilmiyordur.
Dediğim gibi konuşsun, bunun avukat ve dosya masrafı yüklenmiş hali iyice artar. Siz taksitlendirin, taksit taksit de onlardan alın derim.

bendeki de ler ayrılmak istemiyor:)
Öyle alakasız mesaja sinirlenmeden ne kadar sakin ve makul bir cevap tebrikler.
Konuya gelince sorumsuz insanlara tahammül edemem
ama abisine fırsat veren de eşiniz, eşinizde de suç var

Boyle bir sorumsuz da bizde var.
Bi olay bitiyor başka birşey başlıyor 5 yıldır ne çektim hala da çekiyorum. Ben 10 liralık kaşar alırken düşünüyorum evime, sorumsuzun teki bize her ay bir şeylerini bindiriyor ..

Senin demen sadece senin için laf etmelerini sağlar,
senin yanında desin eşin sevgili kardeşine. .

esimde bu olay kapanmadan bir araya gelmek istemiyor bir laf söyler ters tutamam kendimi diyor cok sinirlendi bide adamın hic umursamadıgınıda duyduk sağdan soldan hiçbir gayret sarfetmiyormus iyice delirtiyor insanı bu durum..en iyisi böyleleriyle bağlantıyı kopartmak insanı hasta ederler

Görüşme en güzeli. .

3. kişilere bahsetmem ben olsam. Ama oldukça sinir bozucu, ben olsam çıldırırım. Tabi ki eşime. Sorumsuz olduğu bilinen birine bu kadar yüz vermek niye?

Bence o borç eşine kalır, eşin de belki biraz akıllanır. İyi niyet, hoşgörü güzel ama hakedene...

Yurtdışına gitmeyi biliyor ama tel faturasını ödememek için hat değiştiriyor.

Tiksindirici bir durum!

ben senın yerınde olsam hıc karısmazdım
esın halletsın
kırılma ama esınde de ıhmalkarlık var bu sebeple en cok onun sorunu
sinir bozucu durum gercekden
ınsallah ıstedıgın gıbı cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…