Geldimi belalar üst üste mi gelir hep?

İsyan etmek neyi değiştirir. Düştüğün yerden kalkıp daha güçlü bir şekilde devam edeceksin. Bir kapı kapanır diğerleri açılır.

Turkiyeye mi geldiniz sonunda? Ama buranin boyle oldugunu size soylemistik oyle degil mi hatice hanim? Burda mecbur mucadele edeceksiniz,gecim sıkıntısı,mahalle baskisi hep bir arada. Size kolayliklar diliyorum lakin bu durum belalarin ust uste gelmesi degil,sizin secimleriniz sonucu yasadiklariniz. Boyle sacmasapan yere kaderci olmayin

Tabi ya kader yok demi basımıza gelen herseyi biz seciyoruz bizim elimizde eşin seni aldattıysa o da senin secimin demi ya da terkettiyse onu da ben seçtim seçimlerimin sonucu ha bu umarım kendi secmediğin seyler bir anda basına gelir ve anlarsın senin planının ustunde Allahın planları var oldugunu

Allahin isi gucu birakip benle ugrasacagini sanmiyorum. Beyin vermis sagolsun,secimlerime karar verebiliyorum. Sonuclarina katlaniyorum,katlanamadiklarimi da degistirmek icin cabaliyorum

Hatice cocuklari esinden kaçırıp yurtdisindan Turkiye'ye getirmistin. Donme sansin varsa dön. Is bulmak yardım vs daha iyi şartlarda yaşarsın.

Allahin isi gucu birakip benle ugrasacagini sanmiyorum. Beyin vermis sagolsun,secimlerime karar verebiliyorum. Sonuclarina katlaniyorum,katlanamadiklarimi da degistirmek icin cabaliyorum
Birgün beynine zarar gelipte beynini kullanamazsan anlarsın Allah seninle ugrasıyomu ugrasmıyomu Allahın işi gücü nedir baska sence? İnançsız birinin konusmaları bunlar

aldatılmak başınıza gelen felaket
ama bu olaya nasıl tepki verdiğiniz "kader" değil.
Nasıl bir yol çizeceğinize duygularınızla değil aklı selim düşünerek karar verin.
Çünkü 2-3 tane çocuğunuz varmış. Onların geçim ve geleceklerini düşünmek zorundasınız.

Aynen bende işten çıkarıldı m baya sıkıntı yaşadım çok şükür daha iyi maaşlı işe girdim boşver bulursun yeni bir iş.

Birgün beynine zarar gelipte beynini kullanamazsan anlarsın Allah seninle ugrasıyomu ugrasmıyomu Allahın işi gücü nedir baska sence? İnançsız birinin konusmaları bunlar
Sizin beyninize zarar mi geldi? Allah sifanizi verir insallah.

Sizin beyninize zarar mi geldi? Allah sifanizi verir insallah.
Hayır cok sukur sen dedin ya Allah beyin vermiş onu kullanıyorum ona istinaden dedim demeye çalıştığım sen hayatını kendin yönettiğini sanıyosun ama Allah yönetiyor haberin yok nese benim ne anlattığımı anlamaman normal

sakın pes etmem sakınnnnnnnnn

hatice kadere inanmayı çok yanlış anlamışsın sen yahu..

Ne alaka? Kocanizla ilgili problemlerinizi allah yonetmez,size beyin vermis onu kullanir yonetirsiniz. Ama beyin hasariniz varsa zaten evlenemezdiniz. Sonradan olduysa beyin hasariniz da zaten sorunlu evliliginize mudahale edecek durumda olmazdiniz. Umarim aciktir anlattigim sey.
Aldatildiysaniz terkedildiyseniz o kocayi siz sectiniz. Ben gelip sizi evlendirmedim. Yillardir kocanizdan sikayetci olup da boyle dusunmek de ironi. İnsan der ki sonunda kaderime karsi geldim, ayrildim. Kocamsiz cocuklarimla mutluyum, iyi bir is de bulacagim, cocuklarima layik bir anne olacagim der insan. Onune gelene saygisizlik yapmaz

Enseyi karartmayin ve sakin olun. Her sey bu iki maddede yatiyor. Sinirleri alinmis bir sekildeis aramaya devam. Bakin cok karli olacaklsaniz. Duygularinizii derin dondurucuya atmak en iyisi. IS bulunca hersey daha degisik olacak. Bol sans.

Ne kadar süre sürdü yeni iş bulmanız
Ben 1 ay en fazla sürer erkek kardeşim de işten çıkardılar 1 hafta sonra hem daha rahat hemde daha iyi maaşlı is buldu .yapmayın ya her yerde is var Allahtan iste ilaki sana bu kapı açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…