- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Çocukların için dik durmak zorundasın, pes etme lüksün Yok, belki daha iyi bir iş olur inşallah, çabalamaya devamEşimle ayrıldık boşanacaz iş bulmuştum ama bikaç ayda işten atıldım neymiş benim yerime tanıdıklarını alcaklarmış.
Şimdi ben napmalıyım isyan edip lanet edip kendimden mi geçiyim elhamdulillah deyip umutla bekleyimmi
Yaşamaya gücüm kalmadı artık
Hatice bunu da sen düşün istersenpeki kadermi bu yasadıklarım Allahın bana çizdiği yol mu bu
peki kadermi bu yasadıklarım Allahın bana çizdiği yol mu bu
Kendi çizdiğin yol bu,peki kadermi bu yasadıklarım Allahın bana çizdiği yol mu bu
Son 1 senede babam cezaevine girdi,zor bi hamilelik ve acil bi sezeryan geçirdim,ekonomik krizden işlerimiz ciddi sıkıntıya girdi,kp kalp krizi geçirdi by-pass oldu ama doktor bi krizi daha kaldıramaz dedi,ananem kalp krizi geçirdi iki kez üst üste oda by-pass oldu,ablamlar kaza yaptı,avukatımız kaza yaptı,kayınvalideme kanser teşhisi kondu,eşim kaza yaptı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar tam 11 ayda oldu bunlar. İsyan mı edeyim hayır bunlara da şükür dermansız derdimiz olmasın derimEşimle ayrıldık boşanacaz iş bulmuştum ama bikaç ayda işten atıldım neymiş benim yerime tanıdıklarını alcaklarmış.
Şimdi ben napmalıyım isyan edip lanet edip kendimden mi geçiyim elhamdulillah deyip umutla bekleyimmi
Yaşamaya gücüm kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?