Şu an gelecek kaygısı yaşamayandan şüphe duyarım ben. Siz oldukça sağlıklısınız bence…Merhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Acaba pandemi ve ekonomi yüzünden mi diyorum yoksa ben mi çok takıyorum.Sizinde var mı geleceğe dair endişeleriniz ?
Geleceği düşünüp hep olumsuz şeyler düşünsem hayat yaşanmaz hale gelirdi ben yokMerhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Acaba pandemi ve ekonomi yüzünden mi diyorum yoksa ben mi çok takıyorum.Sizinde var mı geleceğe dair endişeleriniz ?
Geleceği dair endişelerim hep çocuktu ve halede öyle hamile kalamıyorum anne olmak cok istiyorum mesela ama o sıkıntı pandemidende oluyor biyere gidemiyorsun birşey yapamıyorsun heryer yasakMerhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Olmaz olur mu hem pandemi hem ekonomi hem ülke şartları. Akıl sağlığımızı korumak lüks oldu bu ülkedeMerhaba kızlar evliyim. 3 yılın dolmasına az kaldı çocuk yok , çalışıyorum çok şükür öyle büyük dertlerimde yok. ama geleceği düşündükçe içim daralıyor. Bunalıyorum sanki herşey kötü olacakmış gibi geliyor.
Aynısını düşündüm geçen gün. Bana yardıma gelen bir kadın vardı. Kendisi özbek. Bana kendi memleketlerinde hayat çok pahalı olduğu için yeni evlenen biri asla eve falan çıkamaz gider kaynanasıyla yaşar derdi. Çok tuhafıma gitmişti bundan 2 yıl evvel. Şimdi ki duruma bakınca bizim alım gücümüzde iyice düştü ve anlattıklarını yaşayacak gibiyiz sahiden.Bu yüzden birkaç sene sonra evlenenler kaynvalde yanına taşınacak kiralar aldı başını gitti 60 lara 70 lere döneceğiz birsürü insan boşanacak her geçen gün herşey dahada kötüye gidiyor.
Gelecegimiz yok.kaygı duyacak gelecek bile kalmadı kıt kanaat korka korka 5 liraları hesap ede ede bir gün ölüp gideceğiz işte. En rezil döneme denk geldik şanssızız.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder rabbimGeleceği dair endişelerim hep çocuktu ve halede öyle hamile kalamıyorum anne olmak cok istiyorum mesela ama o sıkıntı pandemidende oluyor biyere gidemiyorsun birşey yapamıyorsun heryer yasak
aminn inşallahh anne olmayan isteyen herkese yüce rabbim nasip etsinnİnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?