Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

niipek

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
595
3
296
İstanbul

Evlenecek olan ve gelecekte kalabalık bir aile olmayı planlayan genç kızlarımıza çeyizleri için bir seçenek sunayım dedim.

Özellikler
• 11 Kilo Yıkama Kapasitesi
• Standart boyutlarda dünyanın ilk 11 Kg kapasiteli çamaşır makinası
• 1400 Dev/Dak Maksimum Sıkma Devri
• 6 Motion Direct Drive Motor
• 10 Yıl Motor Garantisi
• Antialerjik Program
• Buharlı Yıkama
• Buharlı Tazeleme
• Kazan Temizleme
• LCD Ekran
• Zaman Erteleme
• Enerji Sınıfı A+++
• Su Taşma Emniyeti
• Çamaşır Ağırlık Sensörü
• Duşlama Sistemi

Boyutlar
• 600 x 640 x 850 mm (GxDxY)

Programlar
• Tazeleme
• Anti Alerjik Yıkama
• Yorgan
• Sentetik
• Karışık
• Eko Pamuklu
• Pamuklu
• Spor Giysileri
• Koyu Renkliler
• Narin
• Elde Yıkama /Yünlü
• Yoğun Yıkama 60
• Hızlı 30
• Sessiz Yıkama
Seçenekler
• Ön Yıkama
• Ekstra Durulama
• Kırışık Azaltma
• Yoğun

işte benim beğendiğim makine bu... daha önce forumun başka bir bölümünde bende paylaşmıştım almayı düşünüyorum, kullanan var mı diye? sanırım battaniye, yorgan gibi büyük eşyaları yıkamak için ideal... bir de çok sessiz çalıştığından söz edilmişti. yalnız fiyat olarak tam bir bilgim yok. merak ettiğim şeylerden biri de deterjansız yıkama olayı.. biraz bahsedebilir misiniz?

bayanfiyona, sizin için açtım bu konuyu zaten...çok beğendiğiniz ve diğer arkadaşlarada seçenek olsun diye... araştırma yaptım...

deterjansız yıkama özelliği varmış.. bu durum ilerde olacak bebeğiniz için çok güzel:):) kıyafetleri hiçbir kimyasal maddeye maruz kalmamış olacak...
bu makina bebekli ve kalabalık aileler düşünülerek üretilmiş.

Fiyatıda ortalama 2.300 TL. civarı.. Teknomarketlerin yaptıkları kampanyalar ile azalıp artabiliyor.

öncelikle teşekkür ederim o zaman...
deterjansız yıkama evet bebek için mantıklı, ne güzel inşallah olurda bebeğimin giysilerini yıkarım :)
fiyat olarak aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi çıktı... iyi bir şey almak istiyorum sonuçta lg'nin kalitesine güveniyorum açıkçası... 10 yıl garanti olması iyice güven verdi bana. bir tek benim daha önce bahsettiğim gibi renk seçeneği var mı?

ya zaten artık kazan içleri küçük olduğu için çok kglı almak daha iyi fakat LG istemiyorum ben çünkü güzel yıkamıyor bizde almıştık 10 kglısını annem beğeniyor ama ben çamaşrlarımda normalde çıkabilcek lekelerin çıkmamasına sinir oluyorm :S yani

beyaz eşya elektronik eşya biraz şans işidir... dediğiniz makinayı ne zaman almıştınız?
artık her marka eskiye oranla çok daha iyi ürünler çıkarıyor.
Lg'nin bu modeli arkadaşımda var gayet memnun... o kadar sessizmiş ki bikaç kere kalkıp acaba makinayı çalıştırmadım diye bakıyormuş :)

daha önce beyaz esyada calıştım vestelde o yüzdende artık ince eliyorum beyaz esyaları. bu makina çok iyi.. yorgan battaniye rahatlıkla yıknaı. buharlı temizleme özelliğide var kızlar. yaz için harika :2:

onun makineyle ilgisi yok ki... kullandığınız deterjan vs ile ilgisi var...

kalabalık bir aile için ideal bence....

hayır değil elbette sonuçta çamaşır biriktiğinde asla tek yıkama ile bitmiyor en az 2 defa çalıştırmak zorunda kalıyorsun günde... birde karışık yıkama özelliği ile beyaz ve renklileri hep beraber tek seferde yıkamak mükemmel olmaz mı?

Son düzenleme:
evet karışık yıkama varmış... bence çok güzel bir özellik öyle beyaz renkli ayırma derdi olmaz...zamandan da tassaruf, elektriktende...

:))) şans işte her gün yeni şeyler çıkıyor. sizde değiştirceğiniz zaman bu özelliklere sahip bir makine seçersiniz...

11 kilo abartı biraz açıkçası ev için.
8 kg lıkları öneririm. ve şunu diyebilirm ki lg gerçekten de iyi bir markadır.
geçenlerde media markt da görmüştüm fiyatı baya indirime girmişti.
eğerki evlenmemiş olsam ve evimd e yeni bir makinem olmasa alrıdım emin olun.
eşim bu konulardan anlar ve kesinlikle lg ye çok iyi diyor.
ayrıca çalıştırmıştık makineyi gerçekten de sessiz bir bakine ve
sistem olarak diğer makinelerden farklı.
kendine özel teknolojisi var.

kurutma özelliği yok.. fakat Arçelik satış sorumlusuna kurutmalı çamaşır makinalarını sorduğumda "kesinlikle tavsiye etmediğini, çünkü tam verimli olmadığı" söyledi..

11 kg ilk etapta abartı geliyor evet.. ama kalabalık bir aile isen bence çok ideal.. bir de sizde annem gibi battaniye ve bazı yorganlarınızı kendiniz yıkamak istiyorsanız çok daha ideal..
bizde bosch var.. ama inceleyince lg'nin gerçekten kalite ve uygun fiyatlı ürünlerini tanıdım..hatta en uygun fiyatlı ürünler lg'de diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…