valla yerindede görün ben gördüm hayran kaldım çokta sessiz
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) dün tekrardan baktık nişanlımla oda beğendi f1443kds7 modelini sanırım hafta sonu halledeceğiz artık bu işi :)
hadi bakalım hayırlısı... bilgilendirirsiniz artık bizleri... umarım evlenmeden çalışmam falan demezsiniz :) sessiz çalışıyor f1443kds7 diyorlar ama doğrmudur sizden bileceğiz artık...
sanırım çalıştırmaktan bahsediyorsunuz :)))) bakalım şimdilik bir süre bekleyecek ancak kullanmaya başlar başlamaz sizlere çalışmasınla ve programlarınla ılgılı bilgileri veririm :) yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada :)
kalabalık bir aile için ideal bence....
11 kg ilk etapta abartı geliyor evet.. ama kalabalık bir aile isen bence çok ideal.. bir de sizde annem gibi battaniye ve bazı yorganlarınızı kendiniz yıkamak istiyorsanız çok daha ideal..
bizde bosch var.. ama inceleyince lg'nin gerçekten kalite ve uygun fiyatlı ürünlerini tanıdım..hatta en uygun fiyatlı ürünler lg'de diyebilirim...
benim annem yün battaniyeyi (hani ağır ve kalın oluyo ya) 7 kiloda yıkıyo.uyku setini yıkıyo gayette temiz oluyo valla
karışık yıkama özelliğine güvenemem ben ya
bende çok beğeniyorum bu makinayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?