Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) dün tekrardan baktık nişanlımla oda beğendi f1443kds7 modelini sanırım hafta sonu halledeceğiz artık bu işi :)

hadi bakalım hayırlısı... bilgilendirirsiniz artık bizleri... umarım evlenmeden çalışmam falan demezsiniz :) sessiz çalışıyor f1443kds7 diyorlar ama doğrmudur sizden bileceğiz artık...

evet yavaş yavaş tamamlanıyor bir şeyler... çamaşır makinesi f1443kds7 olacak...buzdolabım kırmızı olan onun haricinde de bulaşık makinesi ve diğer ıvır vızırlar kaldı... artık yaval yavaş tamamlanır.

hadi bakalım hayırlısı... bilgilendirirsiniz artık bizleri... umarım evlenmeden çalışmam falan demezsiniz :) sessiz çalışıyor f1443kds7 diyorlar ama doğrmudur sizden bileceğiz artık...

sanırım çalıştırmaktan bahsediyorsunuz :)))) bakalım şimdilik bir süre bekleyecek ancak kullanmaya başlar başlamaz sizlere çalışmasınla ve programlarınla ılgılı bilgileri veririm :) yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada :)

yardımcı olabildiysek ne mutlu... evet çalıştırmaktan bahsetmiştim :)
benim en çok merak ettiğim sessiz çalışması ve karışık yıkaması..

yaaa ben beyaz eşyada değişik değişik markalar almayı pek onaylamıyorum... bayanfiyona lg buzdolabı lg çamaşır makinası alınca bulaşık makinasıda lg alması daha mantıklı... bence tabi.......

sessiz çalışan çamaşır makinası sesiz çalışan bir bulaşık makinası offf süper olur.. evde hiç ses olmaz :)

Son düzenleme:
ben her markayı aynı almamıştım bir sorun yasamadım. ama 2 ürünüde aynı marka almaya kesin karar verdiyseniz bulaşıl makinasınada bakabilirsiniz tabiiii

kalabalık bir aile için ideal bence....

11 kg bir arada yıkamak için renklerin hep aynı olması lazım
biz şimdi 7 kg kullanıyoruz ve ben aşırı beyaz giyerim ailemde öyle 4 kişişyiz ve makine dolmuyo bile.bence çok fazla.zaten çeyiz için düşünülse çoğu yeni evlenen ayrı evde oturuyo 2 kişi için büyük
bana göre tabi.ben almazdım

benim annem yün battaniyeyi (hani ağır ve kalın oluyo ya) 7 kiloda yıkıyo.uyku setini yıkıyo gayette temiz oluyo valla
karışık yıkama özelliğine güvenemem ben ya

Son düzenleme:
benim annem yün battaniyeyi (hani ağır ve kalın oluyo ya) 7 kiloda yıkıyo.uyku setini yıkıyo gayette temiz oluyo valla
karışık yıkama özelliğine güvenemem ben ya

bizde şuan bosch var.. karışık özelliğide bulunuyor.. ve inan ben siyahlarıda beyazlarıda birlikte atıyorum... kesinlikle hiçbirşey olmuyor... haa tamam buna güvenmedinkarışık yıkama bezleri var... onlardan atıyorsun makinayı renkleri karıştırmıyor...

bu makinayı bayanfiyonaya 10 senelik motor garantisi ve fiyatı için önerdim... bir alsın senelerce kullansın diye.. biraz araştırınca çok beğendim... çok sessiz çalışıyor çünkü...

ya ben yıkyamıyorum yorganları benimde 7 kilo arcelik benimkindemi sorun var. 2 kişiyiz bizde ama cıkan camasırı tahmin edemezsiniz eşimde bende günde en az 2 kere üstümüzü değiştiriyoruz. o yüzden bana cok cazip geldi.

bende çok beğeniyorum bu makinayı

siz yakından incelediniz mi acaba bu makinayı? tanıdıklarınızda varmı? görüşlerinizi duymak isteriz... ben sadece internetten inceledim.. yakından da gördüm ama sonuçta sadece iç dizaynını ve tasarımını görebildim... incelediğim kadarı ile beğendim...

kızlar sizin için video buldummmm bakabilirsiniz.

[video=youtube;kX7709FHJjA]http://www.youtube.com/watch?v=kX7709FHJjA[/video]

yorgan ve battaniye gibi ağır eşyaları küçük kazanlı makinelerde yıkamanın sakıncası kazan düşmesi ve sizin deprem oluyor diye evden fırlamanız :) ciddiyim bütün apartman ayağa kalkmıştı bizde. internette bır video var çamaşır makinesine tuğla atılırsa ne olur diye onu bulup izleyin aynı şekilde oldu resmen... o yüzden ben bu özelliği olmayan makinede asla güvenip yıkamam... o yüzden tercih ettim lg f1443kds7'yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…