Arkadaşlar bu makinenin kurutma özelliğide var mı acaba?[/
kurutma özelliği yok ancak LG f1236RDSE markasında bu özellik mevcut oda tıpkı F1443KDS7 gibi büyük kazana sahip sanırım 12 kg. aynı zamanda kurutma özelliği olan kırmızı güzel bir çamaşır makinesi
kurutma özelliği yok.. fakat Arçelik satış sorumlusuna kurutmalı çamaşır makinalarını sorduğumda "kesinlikle tavsiye etmediğini, çünkü tam verimli olmadığı" söyledi..
bende daha önce beyaaz esyada calıştığımdan bende kurutmalı tercih etmedim. verimi dediğiniz gibi düşüyor.
10 yıl motor garantisi insanı cekiyo valla cnm
10 yıl motor garantisi insanı cekiyo valla cnm
sen karar verdinmi cnm ne alıcaksın beyaz esyalarını
buzdolabına karar verdim zaten evimin dekoruna da uyuyor swarovski taşlı buzdolabını alıyorum. çamaşır makinesi olarak ikilemdeyim şu an ya f1443kds7 modelini ya da buzdolabına uyumlu olan lg kırmızı çamaşır makinesini alacağım. onun kurutma özelliği var big-in makinenin ise 11 kg kapasitesinin yanında 7 farklı elde yıkama özelliği ... bunlar kafamı karıştırıyor...
kurutma özelliği olanı almanı tavsye etmem.. Lg için değil tüm markalar için geçerli bu dediğim... verimli olmuyorlar.. en iyisi f1443kds7'yi al kurtul... 10 sene değil 20 sene kullanırsın..
evet tekrar bir karşılaştırma yapmam gerek elbetteki... artık hafta sonu bir karara varmış olurum sanırım :)
aa teşekkür ederim. videolardan da incelemek hiç aklıma gelmemişti açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?