Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

kurutma özelliği yok.. fakat Arçelik satış sorumlusuna kurutmalı çamaşır makinalarını sorduğumda "kesinlikle tavsiye etmediğini, çünkü tam verimli olmadığı" söyledi..

bende daha önce beyaaz esyada calıştığımdan bende kurutmalı tercih etmedim. verimi dediğiniz gibi düşüyor.

bende daha önce beyaaz esyada calıştığımdan bende kurutmalı tercih etmedim. verimi dediğiniz gibi düşüyor.

kurutma makinaları bile düzgün verim vermezken kurutmalı çamaşır makinalarından verim beklemek yanlış olurdu zaten.. bu makina içinde kurutma özelliği olmaması iyi birşey..
10 yıl motor garantisi, uzaktan yardım özelliği ve A+++ ile çamaşır makinaları içinde en iyisi bu diyebilirim...

sen karar verdinmi cnm ne alıcaksın beyaz esyalarını

buzdolabına karar verdim zaten evimin dekoruna da uyuyor swarovski taşlı buzdolabını alıyorum. çamaşır makinesi olarak ikilemdeyim şu an ya f1443kds7 modelini ya da buzdolabına uyumlu olan lg kırmızı çamaşır makinesini alacağım. onun kurutma özelliği var big-in makinenin ise 11 kg kapasitesinin yanında 7 farklı elde yıkama özelliği ... bunlar kafamı karıştırıyor...

kurutma özelliği olanı almanı tavsye etmem.. Lg için değil tüm markalar için geçerli bu dediğim... verimli olmuyorlar.. en iyisi f1443kds7'yi al kurtul... 10 sene değil 20 sene kullanırsın..

kurutma özelliği olanı almanı tavsye etmem.. Lg için değil tüm markalar için geçerli bu dediğim... verimli olmuyorlar.. en iyisi f1443kds7'yi al kurtul... 10 sene değil 20 sene kullanırsın..

aslında evet bir kaç kişiden de duymadım değil... bakalım tekrar gidip bir incelemek daha kapsamlı bir bilgi almak istiyorum sonuçta araştırmalarım hep internet üzerinden oldu... uzman bakışı da önemli tabiki

kurutmalı çamaşır makinasını arçelik yetkilisine sordum inanın..
evet gidip yerinde görmek, incelemek çok daha iyi olur.. bu makinanın yakından daha şık durduğuna eminim..
sanırım siz tasarımada önem veriyorsunuz? en iyisi siz hafta sonu gidip bir görün :)

evet tekrar bir karşılaştırma yapmam gerek elbetteki... artık hafta sonu bir karara varmış olurum sanırım :)

evet tekrar bir karşılaştırma yapmam gerek elbetteki... artık hafta sonu bir karara varmış olurum sanırım :)

hadi bakalım hayırlısı... sizin için f1443kds7'nin bir videosunu buldum...

[video=youtube;h0Mm8ReBNjo]http://www.youtube.com/watch?v=h0Mm8ReBNjo&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…