siz biliyormusunuz diye sormak istemiştim... iyi bir özellik dimi? evden çıkman lazım.. ayarlıyorsun geleceğin saate göre.. f1443kds7, kendini çalıştırıp senin geliş saatinde bitiriyor çamaşır yıkamasını... böylelikle çamaşırlar ıslak olarak uzun süre kalmıyorlar.. bundan dolayı koku vs olmuyor...
aynen. çok mantıklı yapılmış. bir kere o haatayı ben yaptım nasıl bir koku olusuyor inanamazsınız
lg konusnda hiçbir fikrim yok açıkçası samsung veya bosh düşünüyorum
bayanfiyona, sizin için açtım bu konuyu zaten...çok beğendiğiniz ve diğer arkadaşlarada seçenek olsun diye... araştırma yaptım...
deterjansız yıkama özelliği varmış.. bu durum ilerde olacak bebeğiniz için çok güzel:):) kıyafetleri hiçbir kimyasal maddeye maruz kalmamış olacak...
bu makina bebekli ve kalabalık aileler düşünülerek üretilmiş.
Fiyatıda ortalama 2.300 TL. civarı.. Teknomarketlerin yaptıkları kampanyalar ile azalıp artabiliyor.
hmm iyi yıkadığından süphem yok zaten sadece yorgan battaniye tarzı şeyleri yıkamasını merak ediyorum. ben açamadım haliyle daha makineyi... sadece alırken çalıştırma olayı olmuşt sadece... gerçekten sessiz özellikle kurutmaya geçtiğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?