Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

aynen. çok mantıklı yapılmış. bir kere o haatayı ben yaptım nasıl bir koku olusuyor inanamazsınız

ay bu çok iyi bir özellik sadece koku değil çamaşırlar makinede uzun süre kalınca ütü ile bile açılması imkansız kırışıklıklar meydana geliyor ve beni deli ediyor. ben f1443kds7 nin en çok bu özelliğini seviyorum diyebilirim. ama birde kurutma özelliği olsa hayır demezdim

Son düzenleme:
lg konusnda hiçbir fikrim yok açıkçası samsung veya bosh düşünüyorum

bende aynı düşünüyordum ama araştırınca ne kadar iyi, kaliteli ve güvenilir bir marka olduğunu gördüm. bir akrabam uzun süredir yurtdışında yaşıyor orda kullandığı beyaz eşyalar bu marka o tavsiye etmişti... hiç pişman olmadım... deneyin üstelik fiyatları da çok uygun

arkadaslar lg buzdolabı ve bulaşık makinası hakkında bilgisi olan varmı çünkü aldımmı aynı markanın tüm ürünlerini birlikte almak isterim. neyapayım takıntıı :))

tabiki model olarak çok kullanışlı ürünler var bende aynı markadan seçtim. ayrıca lg'nin takım ürünleri var mesela lg f1236rdse kırmızı çamaşır makinesi ve lg swarovski taşlı buzdolabı çok şık bir ikili oluşturuyor. ayrıca bulaşık makinesi olarakta d1420mf modelini tavsiye ederim

Son düzenleme:
cnm mutlaka git bir bak çünkü tasarımları harika ötesi her biri birbirinden şık. çamasır makinasıda çok kullanışlı ve kaliteli.

kesinlikle yerinde incelemek daha iyi...dış dizaynı çok güzel olur iç tasarımı kullanışsız ürünler var sonuçta. ilk ben de ön yargılı davranmıştım ama inceledikten sonra çok beğendim ve karar verdim. hatta gittiğimde beyaz eşyalarımı aynı gün seçtim lg'den

beni bir marka tasarımında bir değişiklik yapsın farklı olsun hemen kazanıyor :)bu çamasır makinalarıda öyle

önemli olan tabi ki de işlevsellik, işini düzgün ve iyi görebilmesi ama zaten bunları yapıyorsa tasarımının da göze hitap edecek tarzda olması tercih sebebi... düz beyaz bir makine hiç ilgimi çekmiyor açıkçası f1443kds7 daha güzel bir dizayna sahip ama bir de kırmızı makine gibi desenli olsaydı itiraz etmezdim açıkçası

Son düzenleme:
araştırdığım kadarı ile f1443kds7 hakkında çok olumlu bahsediliyor.. özellikle buharlı tazeleme özelliği çok tutuluyor..

makina özellikleri falan çok güzel ama çok pahalı ya

şenu çok merak diyorum acaba makina kurutunca çamaşırlar kırış kırış mı ouyo ütü istiyo mu ben pek ütü kullanan birisi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…