Geleceği düşünen genç kızlara: Lg F1443KDS7 Çamaşır Makinası

bakalım bana kısmet olucakmı

şimdiki makinanız dolap içinde olsa bile bir derdiniz olmaz f1443kds7'yi alınca... hem 11kg yıkama kapasiteli hemde standart boy... hatta enden 1cm bile kısa :)
insanlar yıkama kapasitesi artınca boyutununda büyüyeceğini sanar...

Son düzenleme:

:) doğru boyu standart dolayısıyla tezgah altına ya da dolaba rahatlıkla sığıyor.

dün makinayı bozmaya calışırken yakaladım kendimi

hahah yok artık... tamam f1443kds7 çok güzel bir makine ama biraz abartmadınız mı? bence biraz daha bekleyin belki bir kampanya yapar lg ve eski makinenizi peşine sayar yerine yenisini almanızı sağlar. nasıl olsa çoğu markada bu şekilde kampanyalar oluyor sık sık

insallah olur cok sevdim bu makinayı. renkli renksiz ayırmak zulum bnm için

eğer şuan ki makinanızın karışık yıkama özelliği yoksa size bir önerim var.. Migros'tan aldım ben.. Renk koruyucu mendiller var... Bizim makinanın karışık yıkama programı var..30 derecede... ama dün 60 derecede yıkamamız gerekiyordu.. beyazları ve birde gri sweetshirt attık.. birde o mendili.. inanın mendil grileşti beyazlara birşey olmadı.. lg f1443kds7'yi alınca böyle dertlerinizde kalmaz :)

Son düzenleme:
ya evet f1443kds7 nin en en en sevdiğim özelliği oturup dağ gibi çamaşır biriktirmek gerekmiyor

ya ben o mendillere güvenemiyorum ödüm kopuyor bişey olucak diye

ya ben o mendillere güvenemiyorum ödüm kopuyor bişey olucak diye

yok yok birşey olmuyor. benim kardeşim çok titizdir.. çamaşırlarına birşey olur diye ödü kopar.. o yaptıysa herkes yapmalı.. bu kadar diyebiliyorum yani...
ama anladığım kadarı ile siz f1443kds'yi almak için bahane arıyorsunuz :)

evet birazda öyle sanırım bu makina bna yetmiyor evdeki. 2 kişiyiz ama cok çamasır yıkanıyor yıkandıkçada ütü. 1 kere yıkarım haftada bir kerede ütü

evet birazda öyle sanırım bu makina bna yetmiyor evdeki. 2 kişiyiz ama cok çamasır yıkanıyor yıkandıkçada ütü. 1 kere yıkarım haftada bir kerede ütü

f1443kds ile kirli olmadığı sürece çamaşırlarınızı her akşam 20 dakikada buharlı tazaleme programı ile yıkayadabilirsiniz...

hafta sonu 3 makina çamasır yıkadım ya tek sefere yapılabilicekken

sizin işiniz gerçekten zor.. bir de onların kurutulması var.. kurutma makineniz var mı?
f1443kds7'den çamaşırlarınızı çıkardığınızda çok ıslak olmuyor.. çok iyi sıkıyor...

bende sanki size nispet yapar gibi yazıyorum :)

zaman erteleme var cnm

siz biliyormusunuz diye sormak istemiştim... iyi bir özellik dimi? evden çıkman lazım.. ayarlıyorsun geleceğin saate göre.. f1443kds7, kendini çalıştırıp senin geliş saatinde bitiriyor çamaşır yıkamasını... böylelikle çamaşırlar ıslak olarak uzun süre kalmıyorlar.. bundan dolayı koku vs olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…