- 10 Kasım 2010
- 5.247
- 5.135
- 398
Aslında nereden başlayacağımı bilmiyorum. 4 yılım sevmediğim bir şehirde sevmediğim bir bölümü okumakla geçti. Sırf 1 senem kaybolmasın diye 4 senemi yedim. Eğer bu bölümü okumazsam bir daha okutmayacaklarını söylediler. Kısacası baskıyla hiç istemediğim bir bölümü okumak zorunda kaldım. Mezun oldum benim dışımda herkes mutluydu. O gün baya hırçındım ve bu hırçınlığım herkese yansıdı. Mezuniyet günümden beri annemin iki lafından biri senin davranışlarını beğenmiyorum. Şunu beğenmiyorum filanlarla geçiyor. Seni okuttuk işte o sana yeter diyorlar. Benimle herkes gurur duyuyor bir ben gurur duymuyorum kendimle. Neden çünkü 60 yaşıma kadar hiç sevmediğim bir işte çalışacağım. Öz geçmişimde referansım yok. İşte bulamayacağım. Şimdide karşımda garson ol temizlik yap diyorlar. İş ortamını görürmüşüm ben zaten görmek istemiyorum korkuyorum ki. 1,5 senelik ilişkimi de mahvettim mutlu olduğum her şey benden uzaklaştı ben napacağımı bilmiyorum. Geleceğime umutla bakamıyorum artık. Bana akıl verin.