- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Arkadaslar iyi günler sizden bi konuda yardım istiyorum . Eşim liseyi yarım bırakmış biz evlendikten sonra okumasını istedim 2 defa sınava girdi ve liseyi bitirdi zaten son senesinde bırakmış. Üniversite sınavlarına girdi tabi çalışmaya hiç fırsatı olmadı 15 sene aradan sonra kazandı LYS girmedi 2 yillikta olsa üniversite okumak istiyor biz ormancilik ve Orman ürünleri ve sosyal hizmetleri yazalım diyoruz ama atama durumları ne durumda hiç bilmiyoruz bilgisi olan var mı ? Yada başka ataması olan güzel bi bölüm bilen var mı ? İlk defa yazıyorum yazım hatam olabilir kusura bakmayın
Açıkögretim ve örgün ögretim arasında hiçbir fark yok 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması örgün içinde geçerli aöf içinde gecerli ataması pek yok bu yıl olur inşallah 4 yıllığa tamamlanırsa sanşlı.Açıkögretimde 4 yıllıgın puanı bile 353 .Devlette aöf ve örgün diploması eşittir aöf de.Çalışıyorsa madem aöf de tercih edebilir.Bencede bi fark olmasi lazim örgün ve açıköğretim arasında ama sağolun inşallah güzel bi bölüm buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?